Ho'oponopono Yöntemi

Katrem doğum günü kutlu olsun. Sen de Boğa burcusun demek. Benim eşimde boğa burcu. Bende Terazi :)) Boğa & Terazi iyi anlaşır derler :)

evet canım boğa burcuyum, çin burcum da keçi :))), iki burcun(çin ve batı burcu) uyumu da çok önemliymiş diye duydum, senin çin burcun ne acaba

bugünün cuma olması şerefine kendime şu dakikadan itibaren izin verdim ama işyerinde olucam tabi :) canım dostumun bana gönderdiği "kibrit çöplerini" okuyorum Murathan Mungan... sanki adam gizli gizli bizim hayatlarımızı incelemiş, görünmezmişte bizimle yaşamış gibi. nerden de bilmiş :)

o kitabı ben de okudum ve Murathan Mungan hayranıyım :))), çok beğendiğim, çok başarılı bir yazar.

evet canım boğa burcuyum, çin burcum da keçi :))), iki burcun(çin ve batı burcu) uyumu da çok önemliymiş diye duydum, senin çin burcun ne acaba

Bende Teraziyim. 23 Eylül ekinoks insanıyım :))) bana da baksana çin burcunda neymişim :))

serindeniz sana kanım çok ısınmıştı, neden olduğu anlaşıldı şimdi, ikimiz de keçiymişiz :)

serindeniz sana kanım çok ısınmıştı, neden olduğu anlaşıldı şimdi, ikimiz de keçiymişiz :)

baktım internetten keçi terazi ilişkisine. senin doğum gününde dündü sende boğa keçi... inanamıyorum :))) evet kesinlikle bir çekim oluyor :) meeeeee

baktım internetten keçi terazi ilişkisine. senin doğum gününde dündü sende boğa keçi... inanamıyorum :))) evet kesinlikle bir çekim oluyor :) meeeeee

meeeee :))))

Keçi ve Boğa burçlarının uyumu
Boğa-Keçi insanının fiziksel güzelliği son derece dikkat çekicidir. Gerek bedensel çekiciliği, gerekse davranış biçimi etrafında pek çok insanın toplanmasında ve popüler bir tip haline gelmesinde çok önemli rol oynar.

Hassas bir yapısı olan Boğa-Keçi insanının sezgileri de son derece güçlüdür. Olayların arkasındaki gizemleri rahatlıkla görebilen ve gerçek misyonu yakalayabilen Boğa-Keçi, diğer insanlara da bu alanda yardımcı olabilmek için elinden geleni yapar.

benim :)

Keçi ve Terazi burçlarının uyumu
Terazi-Keçi insanının algıları son derece kuvvetlidir. Dış uyaranlara olduğu kadar içsel uyaranlara karşı da duyarlı oluşu, sezgilerinin günlük yaşamının bir parçası haline gelmesinin en büyük nedenidir. Ancak bu özelliği pek çok şeyi daha derinden yaşamasına ve hissetmesine de neden olur. Dolayısıyla duygusal yoğunluğu pek çok kere çok acı çekmesinde ve incinmesinde önemli bir etkendir.

Terazi-Keçi kombinasyonu psişik anlamda son derece yoğun bir çekicilik ve gizemlilik kazandırır. Bu karakteristik, özellikle ikili ilişkilerde önemli bir belirleyiciliğe de sahiptir. Karşı cinse beklnemedik reaksiyonlar göstermesi, farklı düşünce şekilleri, vazgeçilmezliğini sağlar.

bu da sensin :)))

Merhaba kızlar katrem79, sln85, begooonya,

Nasıl bir tesadüftür bilmiyorum ama kuzinimin bana verdiği kitaplarda sipritüel gelişim ve hoponun türevi çıktı... Enteresan bir kitap. Doreen Virtue- "Yerzüyü Melekleri"... Kızlar alın bakalım siz hangi gruba giriyormuşsunuz? Ben 2 grup bitirdim ama bir yere ait olamadım daha... 3 grup kaldı bakalım birinden biri beni anlatıyor mu?

Nasıl bir tesadüftür bilmiyorum ama kuzinimin bana verdiği kitaplarda sipritüel gelişim ve hoponun türevi çıktı... Enteresan bir kitap. Doreen Virtue- "Yerzüyü Melekleri"... Kızlar alın bakalım siz hangi gruba giriyormuşsunuz? Ben 2 grup bitirdim ama bir yere ait olamadım daha... 3 grup kaldı bakalım birinden biri beni anlatıyor mu?

ya inanamıyorum şok oldum bu kadar tesadüf olur,ben de sitede onlinedım ama başka sayfalara bakıyordum,şimdi kk.yı tıkladım meleklerden bahsetmek için,tak senin yazın =)

merhaba canımcımm =)

yani başka bir başlık açmayı düşünüyordum,ilgilileri için,çünkü hopoyla ilgilenen herkes spiritüel konulara ilgi duymayabilir diye düşünmüştüm,bazılarına korkutucu geliyor çünkü =)ama hazır konu açılmışken konuşalım =) neyse facete bi sayfa çıktı karşıma,meleklerle yaşamak diye,öyle şeyler yazmışlarki,tartışma kısmında filan,dedim hemen bu kitabı almalıyım,haftasonu dışardayız,eşime dedim beni en yakın kitapçıya götür çok acil =)))))))))) gittim aldım hemen,yolda başladım okumaya ama anneler günüydü vs derken henüz bitiremedim kitabı ama senin de dediğin gibi ilginç ve yeryüzü meleklerinden de bahsediyor,ama kitabın içeriği daha çok meleklerden yardım istemekle ilgili,yeryüzü meleği olup olmadığını anlamak için de sanırım senin dediğin kitabı almalıyız :) dediğin kitaba baktım baktım şimdi,favorilerimde ekliymiş meğer ama neden atlamışım anlamadım,sanırım herşeyin zamanı var.
kaç gündür melekleri düşünüyordum,bugün bi arkadaş bana mikailden aldığı haberleri anlatmaya başladı,sonra sen,heryerde karşıma çıkmaya başladı bu konu,bence bu çekim yasası.senin de eline o kitabın geçmiş olması tesadüf değil,çekmişsin.
şu elimdeki kitabı bitireyim onun üstüne de konuşalım derim.

Son düzenleme:
ya inanamıyorum şok oldum bu kadar tesadüf olur,ben de sitede onlinedım ama başka sayfalara bakıyordum,şimdi kk.yı tıkladım meleklerden bahsetmek için,tak senin yazın =)

merhaba canımcımm =)

yani başka bir başlık açmayı düşünüyordum,ilgilileri için,çünkü hopoyla ilgilenen herkes spiritüel konulara ilgi duymayabilir diye düşünmüştüm,bazılarına korkutucu geliyor çünkü =)ama hazır konu açılmışken konuşalım =) neyse facete bi sayfa çıktı karşıma,meleklerle yaşamak diye,öyle şeyler yazmışlarki,tartışma kısmında filan,dedim hemen bu kitabı almalıyım,haftasonu dışardayız,eşime dedim beni en yakın kitapçıya götür çok acil =)))))))))) gittim aldım hemen,yolda başladım okumaya ama anneler günüydü vs derken henüz bitiremedim kitabı ama senin de dediğin gibi ilginç ve yeryüzü meleklerinden de bahsediyor,ama kitabın içeriği daha çok meleklerden yardım istemekle ilgili,yeryüzü meleği olup olmadığını anlamak için de sanırım senin dediğin kitabı almalıyız :) dediğin kitaba baktım baktım şimdi,favorilerimde ekliymiş meğer ama neden atlamışım anlamadım,sanırım herşeyin zamanı var.
kaç gündür melekleri düşünüyordum,bugün bi arkadaş bana mikailden aldığı haberleri anlatmaya başladı,sonra sen,heryerde karşıma çıkmaya başladı bu konu,bence bu çekim yasası.senin de eline o kitabın geçmiş olması tesadüf değil,çekmişsin.
şu elimdeki kitabı bitireyim onun üstüne de konuşalım derim.

merhabaaaaa,

evet bu hayatta tesadüfe yer yok. herşeyin bir amacı var. ben pek başka sayfa bilemdiğim için buraya yazdım. 5 grup melekten bahsediyor ve bence sen 3. gruba uyuyorsun. reikiye meraklı ve istekli aynı zamanda da uzaya enerji göndermeye meraklı olurlar diyor.. hah dedim begonya :KK66: (Yıldız İnsanlar)... 3 grubuda bitirdim ve hiçbirine uymadım. 2 grup kaldı...

kitabı yalamadan yutmak buna denir. eşim dün kanepede bilgisayar başında uzanmış bir yandan internet bir yandan tv seyrederken, ben de kitabın içine düşmüştüm. bu yazarın bir kitabı daha var. oda elimde. hayatımda hiç aynı anda 4 kitap okumamıştım. ama anlatamam hepsini istiyorum hepsini aynı anda okumak istiyorum. "kibrit çöpleri", "yeryüzü melekleri", "isim, şehir, hayvan", "ilahi rehberlik" konuları birbirine karıştırıp çorba edersem inanın kızlar o bile güzel olacak :))))

Bir kitabı daha var. Netten sepete attım onuda. "Fazla kilolarınızdan kurtulun- Ye ye sendromu diyeti". Yeryüzü meleklerinden 3 grubada uymadım ama şöyle birşey diyor onu çok tuttum "bazı insanlar görünmez kancalarla karşı tarafın enerjisini isteyerek yada istemeyerek emebiliyormuş". Katılıyorum böyle şeyler oluyor. Bazen çok dinçken biriyle sohbet edip yere yığılacak kadar güçsüz hissettiğim oluyor. Çok enteresan bir konu... Sonra kitapta diyor ki bu enerji kaçaklarından kurtulabilmek için istemsizce yemek yiyip kilo alıyormuşuz. Böylece deri kalınlaşıyor herhalde :)))))... Bende yağlarıma bu kılıfı buldum, beğendim ve alıyorum... Artık biri sorarsa enerji hırsızlarına karşı koyabilmek için yaptım bu yağları diyeceğim :)))

Bir zamanlar kendimi zayıf olduğuma inandırarak 6 kilo vermiştim..
Sanırım enerjim sadece kendime yarıyor:KK1::KK1:

merhabaaaaa,

evet bu hayatta tesadüfe yer yok. herşeyin bir amacı var. ben pek başka sayfa bilemdiğim için buraya yazdım. 5 grup melekten bahsediyor ve bence sen 3. gruba uyuyorsun. reikiye meraklı ve istekli aynı zamanda da uzaya enerji göndermeye meraklı olurlar diyor.. hah dedim begonya :KK66: (Yıldız İnsanlar)... 3 grubuda bitirdim ve hiçbirine uymadım. 2 grup kaldı...

kitabı yalamadan yutmak buna denir. eşim dün kanepede bilgisayar başında uzanmış bir yandan internet bir yandan tv seyrederken, ben de kitabın içine düşmüştüm. bu yazarın bir kitabı daha var. oda elimde. hayatımda hiç aynı anda 4 kitap okumamıştım. ama anlatamam hepsini istiyorum hepsini aynı anda okumak istiyorum. "kibrit çöpleri", "yeryüzü melekleri", "isim, şehir, hayvan", "ilahi rehberlik" konuları birbirine karıştırıp çorba edersem inanın kızlar o bile güzel olacak :))))

içinden geldiği davranıp buraya yazmakla iyi etmişsin canım,çünkü hopoyu okumaya gelen melekler konusundan da haberdar olacak,belki merak edecek araştıracak ve hayatında yeni bir başlangıç olacak belli mi olur,belki birilerinin nasibinde bunu öğrenmek vardır şu anda :)) daha geniş bir paylaşım için bi başlık açarız yine de.ama spiritüel konular o kadar bağlıki birbirine,herşey sistemin bir parçası,ayıramıyorsun da.

oleeeyyyyyy demek yıldız insanlardanmışım :)) şimdiden grubumu biliyorum :) evet tam bana benziyoooor :) kalan iki gruptan birindesindir,bakalım kitabın bitsin söylersin :)))

Bir kitabı daha var. Netten sepete attım onuda. "Fazla kilolarınızdan kurtulun- Ye ye sendromu diyeti". Yeryüzü meleklerinden 3 grubada uymadım ama şöyle birşey diyor onu çok tuttum "bazı insanlar görünmez kancalarla karşı tarafın enerjisini isteyerek yada istemeyerek emebiliyormuş". Katılıyorum böyle şeyler oluyor. Bazen çok dinçken biriyle sohbet edip yere yığılacak kadar güçsüz hissettiğim oluyor. Çok enteresan bir konu... Sonra kitapta diyor ki bu enerji kaçaklarından kurtulabilmek için istemsizce yemek yiyip kilo alıyormuşuz. Böylece deri kalınlaşıyor herhalde :)))))... Bende yağlarıma bu kılıfı buldum, beğendim ve alıyorum... Artık biri sorarsa enerji hırsızlarına karşı koyabilmek için yaptım bu yağları diyeceğim :)))

=)))))))))))))) hiç bu açıdan bakmamıştım gerçekten çok ilginç geldi :)
evet onlara psişik vampir deniyor :))))) enerji emiciler :))))))
bu kişi en yakının bile olabilir,mesela babam benim psişik vampirim :)))))))))))
hiç bişey yapmadan otursa bile artık otomatiğe bağlanmış sanırım çektikçe çekiyor adam yaaaa :)))))))) işte üşenmemek lazım,korumaya almak lazım kendimizi,bu aile bile olsa
çünkü en ufak bi tartışmada bile enerji gidebiliyor,karşı taraf bunu elbet bilerek yapmıyor,seni çok seviyor belki ama sonuçta zarar görüyorsun.ha tabi bilerek yapanlar da var maalesef,psişik konuları çok iyi bilenler,onlara da artık insan demiyoruz :)))
insan olmadıklar :)

Bir zamanlar kendimi zayıf olduğuma inandırarak 6 kilo vermiştim..
Sanırım enerjim sadece kendime yarıyor:KK1::KK1:

süpersin arkadaşım yaaaaaaaaa harikasınnnnn :KK9:

dün akşam aldım bugün okuaycağım :KK9:

X