çok güzel bir yöntemmiş denemkten bir şey kaybetmeyizz
Konuyu açan begonya ve katrem de İzmirliyse düşüp bayılıcam şimdi :)))
merhaba begooonya,
Ho'oponopono için buraya konu açmakla çok iyi etmişsin. bende bu sayfayı keşfettiğimden beri arkadaşları buraya yönlendiriyorum. seni seviyorum begoonya
bu arada ben de samsunluyum
eveeeeeeeeet kızlar ben de izmirliyimmmmmmm
ben de seni seviyorum serindenizeeee böyle sevgi dolu,sıkı bağların olduğu bir forumda neden bu konu olmasın dedim,bizim neyimiz eksik diğer sitelerden dedimmmmm :) bu arada biraz geç cevap yazdım,özür dilerim,beni affet,teşekkür ederim :)
hoşgeldin ay she,samsuna da sevgiler o zaman :)
begooonya da izmirliyse düşer bayılırım demiştim. ancak yazabiliyorum çünkü ayılmaya çalışlıyorum :)
o zaman kendine gelmen zaman alacak sanırım çünkü ben özlemmmmmmm
koptum yaaaa :))))
evet yaaa de mi ipuçları bennnn :)))
ya dünya küçük diyoruz ama internet de küçükmüş iyi mi
ya ben de konuya cevap yazıldıkça mesajlarınızı okudum ama malum bildiğin yoğunluklarım yüzünden cevap yazamamıştım ama serindeniz bizim kız olabilir diye aklımdan geçirmiştim ama yoğunluktan sen misin diye soramamıştım,bugün sen söyleyince hıh dedim tutturmuşum :))))))))) valla hislerim gelişmiş sevindim :)))
:))))
iyi oldu yaaa karşılaşmak :) ama nickim serindeniz deyince cidden şok oldum,vay bee dedim tahminim tutmuş :)))))
ben en son nette karı koca chat yapıyolar ama birbirlerinden habersiz,yine birbirleri ile chatleşiyorlar,onu hatırlıyorum :))))))))) tabi kadın kocasına mayolu bir fotosunu atınca anlaşılıyor
gerçekten mi? mayolu fotoğraf vay vay vayy...neyse canım bizimki pek bi masum :) hopoooo işte :))
kızlar 5 mayıs günü hıdrellez biliyorsunuz
inanın ya da inanmayın bazı günlerin enerjisi yüksek olur,bunu değerlendirmek lazım
özellikle 5 ve 6 mayısta bol bol hopo yapalım derim ben bütün dileklerimiz için özel ya da genel
konuya yabancı arkadaşlar için yazıyorum,genel yapmak şöyle oluyor kısaca;
seni seviyorum
özür dilerim
beni affet
teşekkür ederim
aklınıza geldikçe tekrarlayın,bu noktada teslimiyet sözkonusu,tasavvufta olduğu gibi,siz istersiniz,Allah neyi ne zaman uygun görürse istediğinizi verir,sizin için hayırlıysa,mantığında düşünüyoruz,yani kendimizi akışa bırakıyoruz,ama arınarak yola devam ediyoruz.
özel yapmak isterseniz de şöyle olabilir ;
konu konu çalışabilirsiniz.
atıyorum şu an örneği :)
annemle yaşadığımız tartışmadan tamamen ben sorumluyum,buna neden olan içimde her ne varsa özür dilerim,beni affet,seni seviyorum,teşekkür ederim.
aklınıza geldikçe tekrar edebilirsiniz :)
evet herkes hadi hopoyaaaaa :)))
serindenizcim çok özele girmeden üstü kapalı burdan anlatabilir misin acep,arkadaşlara da şevk olsun diyerekten
ama özel olacaksa burdan anlatma tabi :)
kızlar sizi seviyorum,özür dilerim,beni affedin,teşekkür ederim,şimdilik kaçıyorum,hepinizi öpüyorum :)
kızlarrr selamlar
bende izmirliyim okuyunca yazmadan geçemedim
pozitif düşünceye çok inanırım
okuduğumdan beri deniyorum
bu konulara meraklıyımdır
:))))
iyi oldu yaaa karşılaşmak :) ama nickim serindeniz deyince cidden şok oldum,vay bee dedim tahminim tutmuş :)))))
ben en son nette karı koca chat yapıyolar ama birbirlerinden habersiz,yine birbirleri ile chatleşiyorlar,onu hatırlıyorum :))))))))) tabi kadın kocasına mayolu bir fotosunu atınca anlaşılıyor
çok komikmiş gerçekten :90:
insanlar gerçek yaşamda birbirleriyle iletişime geçemiyorlar ama aynı insanlar sanal alemde çok iyi anlaşıyorlar...bu konuyu anlatan bir de film vardı; "You've got mail-Mesajınız var", gerçekten güzel filmdi...