- 21 Nisan 2011
- 125
- 6
aaaa bende İzmirliyim =)
Konuyu açan begonya ve katrem de İzmirliyse düşüp bayılıcam şimdi :)))
aaaa bende İzmirliyim =)
ben seni çok sevdim serindeniz nerelisin ??
yok artık ben de İzmirliyim, bu kadar olur; hopo İzmirlileri etkisi altına almış sanırım
konunuza tevafuken denk geldim....yenı mesajları okurken ilgimi çekti birden :)
ben böyle bir metod oldugunu bılmıyordum fakat bunu yapardım eskıden beri :)
hem ınsnaalrı yatıstırabılen hemde pozitif olmayı basarabılen bı ınsan olduğumu söyler çok kişi
zaten bide üstüne yay burcuyum yaniidemekki bundan beslenıyormusum bılmedenn :)
paylaşım için teşekkürler :)
bu arada ben de samsunluyum
konunuza tevafuken denk geldim....yenı mesajları okurken ilgimi çekti birden :)
ben böyle bir metod oldugunu bılmıyordum fakat bunu yapardım eskıden beri :)
hem ınsnaalrı yatıstırabılen hemde pozitif olmayı basarabılen bı ınsan olduğumu söyler çok kişi
zaten bide üstüne yay burcuyum yaniidemekki bundan beslenıyormusum bılmedenn :)
paylaşım için teşekkürler :)
bu arada ben de samsunluyum
merhaba samsunlu ay she :) hoşgeldin, pozitiflik üstüne herşey... zaten konu sahibi begonya ilgili bilgileri girmiş. sen bıkmadan usanmadan bunu uygula, kendinden hopocuymuşsun bak :) ne güzel valla ben 31 yaşında ancak bu fikre erdim :)
hoşgeldin canım, bu yöntem çok pozitif, insanda hoş duygular uyandıran, içinden adeta sevgi fışkırtan bir yöntem...
samsun'a sevgiler...
merhaba hoşbulduk :) oo ben baya erkencıyım o zmaan
uygularım tabii
geç olsun güç olmasın
hoşbuldukk :)
tabii ki dünyanın derdi bitmez zaten yeter ki insan o sıkıntılara başedecek gücü bulsun...
bunuda ancak kendımızde bulabiliriz...kendımızle barıştığımız zaman :)
samsunluyum ama yani istanbulda yaşıyorum ikisinede sevgilerr o zaman
ondan bol bişey yok zaten bu topikte dimi :)
merhaba Ho'oponopono yu bende uyguluyorum. çok enteresan olaylar oldu hayatımda... İnanılmaz.
Ben bu 4 kalıbı çok dallandırmadan aklımdam isimleri geçirip "Seni seviyorum, Lüften beni affet, Özür dilerim, Teşekkür ederim" diyorum. bazen coşup uzun uzun cümleler de kuruyorum ama bu 4 kalıbı en sade şekilde kullanıyorum genelde :)
Peki değişmesini istediğimiz bir şey için özel olarak onu düşünerek mi bu cümleleri kurmalıyız yoksa gelişi güzel söylesek bile faydası oluyor mu:26:
Ben evrendeki enerjiye gerçekten inanıyorum ve çok ilgimi çekti bu konu :26:
merhaba hoşbulduk :) oo ben baya erkencıyım o zmaan
uygularım tabii
geç olsun güç olmasın
hoşbuldukk :)
tabii ki dünyanın derdi bitmez zaten yeter ki insan o sıkıntılara başedecek gücü bulsun...
bunuda ancak kendımızde bulabiliriz...kendımızle barıştığımız zaman :)
samsunluyum ama yani istanbulda yaşıyorum ikisinede sevgilerr o zaman
ondan bol bişey yok zaten bu topikte dimi :)
canım tam olarak nasıl kullanıyorsun hangi durumlarda kullanıyorsun, örnekler verebilir misin hayatından, ve ne gibi enteresan olaylar yaşadın paylaşırsan sevinirim zahmet olmazsa, bu arada bende izmirliyim
aslında değişmesini, daha doğrusu iyileşmesini istediğini istediğin insanı düşünüp, içinden ona sürekli seni seviyorum, beni affet, özür dilerim, teşekkür ederim diyorsun ve onun yaralarının iyileşmesini, sorunlarının çözülmesini gerçekten istiyorsun, adeta bu senin probleminmiş gibi ve %100 sorumluluk alıyorsun, zaten gerisi kendiliğinden çözülüyor ama önemli olan buna gerçekten inanmak ve sürekli hayatında tekrarlamak...
canım tam olarak nasıl kullanıyorsun hangi durumlarda kullanıyorsun, örnekler verebilir misin hayatından, ve ne gibi enteresan olaylar yaşadın paylaşırsan sevinirim zahmet olmazsa, bu arada bende izmirliyim
Peki değişmesini istediğimiz bir şey için özel olarak onu düşünerek mi bu cümleleri kurmalıyız yoksa gelişi güzel söylesek bile faydası oluyor mu:26:
Ben evrendeki enerjiye gerçekten inanıyorum ve çok ilgimi çekti bu konu :26:
hoşgeldin chess :)), sen de mi izmirlisin???, bu hopo etkisi önce deniz kıyılarından başlıyor galiba :)), bütün dünyayı sarması dileğiyle...
merhaba chess, katreminde dediği gibi hopo etkisi sahil kesiminden başladı galiba... zero limiti okuyarak başladım, daha sonra uzun cümle olarak kendime şunları söyledim" vücudum seni seviyorum, bilerek yada bilmeyerek sana zarar verecek birşey yaptıysam bundan tamamen ben sorumluyum, lütfen beni affet, özür dilerim ,teşekkür ederim" bunu içimden geçirdim hep ve şu kadar söylemeliyim diye düşünmedim hiç. bir lafın bile etkili olacağına inanarak başladım :) sağlığımda iyileşmeler var... Benimde herkes gibi canımı açıtan ve üzülsemde laf söyleyemediğim insanlar var hayatımda. onlarada isim isim hopo uyguladım ve benim için büyük gelişme :))) görüşüyorum, konuşyorum, buluşuyorum :) bu hem bana hem karşı tarafa yarıyor. inanılmaz birşey. ben olayı kabullenip bu tamamen benim sorunum dedikçe karşı tarafta hep iyileşme oldu.
nasıl bir enerjiyse artık :)) sen uyguladın mı hiç? daha çok böyle gelişmeler olduuu. bunlar sadece 2 si ama önemlileri :)
O zaman erkek arkadaşımın şu öss konusunda içinin rahatlamasını kendine güveninin gelmesini o kadar çok istiyorum ki.. O umutsuzluğa düşünce içim parçalanıyor.. Bu yöntemle deneyeceğim onu çok seviyorum.. Başaracağını biliyorum ve etkilerini en çabuk hissedebileceğim kişi o..
Teşekkür ederim kızlar:78: