Elektrikli Süpürgeler Homend robot süpürge

süpürge 7.000 tl imiş.

temizliğe gelen kadın 150 tl alsa ...

7.000 / 150 = 46 kez kez size temizliğe gelir.

46 kez gelmesi demek her hafta temizliğe alsanız 1 sene 2 hafta da bir temizliğe alsanız 2 sene, 3 haftada bir alsanız 3 sene veya ayda bir kadın temizliğe gelse 4 senede ödeyeceğiniz para demektir.

ve bu temizliğe gelen kadın köşe bucak süpürge ile alıp, camları silip, en son paspas yapıp bazıları ütü bazıları yemek te yapıp işini bitiriyor.

ben olsam makineye vereceğim parayı böyle kullanırdım hem de ev çok daha temiz olurdu hem de akşamları anne yemeği olur evde

tabi erkek gözüyle : ))))

şimdi gidin kocacıklarınıza anlatın kazen böyle yazdı diye hepsi beni ayakta alkışlar...

bu arada makinenin 2 sene garantisi var, servis parası var bozuldu mu çöpe at ama eve gelen kadın öyle mi ?

Son düzenleme:
ahahah vallahi ya biz burada araştırdık mağazaya gittik inceledik falan sen şimdi gelmiş ben aldım zaten diyosungüle güle kullan canım hayırlı olsun

ahahah vallahi ya biz burada araştırdık mağazaya gittik inceledik falan sen şimdi gelmiş ben aldım zaten diyosungüle güle kullan canım hayırlı olsun
işlerimden hiç giremedim buraya aklımdaydı aslında yazan oldumu acaba diyede anca fırsat bulabildim.tavsiye ederim ben 2 günlük gözlemim iyi yönde oldu

senle konuşmaya gerek kalmadı H hanimpazari ile burada istişaresini yaptık bi güzel bende sana katılıcam alıyorum

Kızlar YouTube’dan videoları izleyin mutlaka.
Size en büyük tavsiyem silebilen bir süpürge alacaksanız hafızasında iki harita tutan süpürge alın.

Ben Xiaomi mijia vakum mop pro kullanıyorum. Daha hiç yerleri sildiremedim çünkü halıları da siliyor.

Eğer hafızasında bir harita daha tutabilseydi o haritada halılara sınırlı alan koyardım, kalan yerleri silerdi

Homend marka farklı küçük ev aletlerinii kullanıyorım memnunum. Robot süpürgesinin tanıtımını gözdüm tasarımını sevdim düşünülebilir .

Merhaba kızlar, ben de Xiaomi Vacuum Mop Pro kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Tabi 7 bin liralık değil ama işimi görüyor
Önceden iki günde bir ev süpür, işe git, yemek yap canım çıkıyordu. Şimdi başlatıyorum canım Dobby’i (Harry Potter’daki ev cininden esinlendim) oohh miss.
O süpürürken ben başka işler yapıyorum.
Özellikle yazın hahlıları da kaldırınca çok daha iyi olacak diye düşünüyorum. Elle süpürmeyi artık haftada bir veya 10 günde bir yapıyorum.

İyi ki almışım, kendime yaptığım en iyi yatırımlardan biri

ayy demee hadi hayırlı olsun o zaman sanada cnm benim prosunun stokları baya azalmıştı bu arada çıkar çıkmaz tükenmiş resmen avmden aldım ben
Ben hiiç anlamam pro modelinde gözüm kaldı haftaya anca alabilirim umarım bitmez o zamana kadar ya da başka şubelerinde falan varsa bekleriz artık napalım..

Ben hiiç anlamam pro modelinde gözüm kaldı haftaya anca alabilirim umarım bitmez o zamana kadar ya da başka şubelerinde falan varsa bekleriz artık napalım..
belki bitmez yinede ayırttırabiliyosan ara konuş olmazsa yakınında karaca mağazası falan varsa yardımcı olurlar belki ara bi sor bence canım bitebilir her an

Matematiksel hata var. 150 TLye kımse temızlıgı gelmıyor artık.. Dolar yükselip duruyor..

belki bitmez yinede ayırttırabiliyosan ara konuş olmazsa yakınında karaca mağazası falan varsa yardımcı olurlar belki ara bi sor bence canım bitebilir her an
Bu ayın onunda maaşımı alıcam o yüzden daha önce alamıyorum taksite girmeyelim dedik peşin alıcaz ödemesi sonra zor geliyor,ben arayıp sorayım en iyisi dediğin gibi

Çok pahalı

Bu ayın onunda maaşımı alıcam o yüzden daha önce alamıyorum taksite girmeyelim dedik peşin alıcaz ödemesi sonra zor geliyor,ben arayıp sorayım en iyisi dediğin gibi
çok haklısın cnm bencede taksitle zor olur çokta bir para değil aslında diğer aldığımız şeyleri düşününce ben keşke önceden alsaymışım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…