ahahah vallahi ya biz burada araştırdık mağazaya gittik inceledik falan sen şimdi gelmiş ben aldım zaten diyosunkızlar ben açtım konuyu sizi izliyorum çok güzel bilgiler gelmiş ben aldım bileburaya yazdıktan sonra dayanamadım bahsettikleri kadar varmış ptesiden beri kullanıyorum memnun kaldım toz zerresi bile bırakmadı
işlerimden hiç giremedim buraya aklımdaydı aslında yazan oldumu acaba diyede anca fırsat bulabildim.tavsiye ederim ben 2 günlük gözlemim iyi yönde olduahahah vallahi ya biz burada araştırdık mağazaya gittik inceledik falan sen şimdi gelmiş ben aldım zaten diyosungüle güle kullan canım hayırlı olsun
Hangi marka ve modeli aldiniz?işlerimden hiç giremedim buraya aklımdaydı aslında yazan oldumu acaba diyede anca fırsat bulabildim.tavsiye ederim ben 2 günlük gözlemim iyi yönde oldu
senle konuşmaya gerek kalmadı H hanimpazari ile burada istişaresini yaptık bi güzel bende sana katılıcam alıyorumkızlar ben açtım konuyu sizi izliyorum çok güzel bilgiler gelmiş ben aldım bileburaya yazdıktan sonra dayanamadım bahsettikleri kadar varmış ptesiden beri kullanıyorum memnun kaldım toz zerresi bile bırakmadı
Maalesef canim hic fikrim yok.iki üç gündür tvde homend robot süpürgeyi görüyorum köşeli tasarımı çok hoşuma gitti gören var mı ne düşünüyosunuz?
Homend marka alex 1290 pro modelini aldımHangi marka ve modeli aldiniz?
ayy demeesenle konuşmaya gerek kalmadı H hanimpazari ile burada istişaresini yaptık bi güzel bende sana katılıcam alıyorum
Ben hiiç anlamam pro modelinde gözüm kaldıayy demeehadi hayırlı olsun o zaman sanada cnm benim prosunun stokları baya azalmıştı bu arada çıkar çıkmaz tükenmiş resmen avmden aldım ben
belki bitmez yinede ayırttırabiliyosan ara konuş olmazsa yakınında karaca mağazası falan varsa yardımcı olurlar belki ara bi sor bence canım bitebilir her anBen hiiç anlamam pro modelinde gözüm kaldıhaftaya anca alabilirim umarım bitmez o zamana kadar ya da başka şubelerinde falan varsa bekleriz artık napalım..
Matematiksel hata var. 150 TLye kımse temızlıgı gelmıyor artık.. Dolar yükselip duruyor..süpürge 7.000 tl imiş.
temizliğe gelen kadın 150 tl alsa ...
7.000 / 150 = 46 kez kez size temizliğe gelir.
46 kez gelmesi demek her hafta temizliğe alsanız 1 sene 2 hafta da bir temizliğe alsanız 2 sene, 3 haftada bir alsanız 3 sene veya ayda bir kadın temizliğe gelse 4 senede ödeyeceğiniz para demektir.
ve bu temizliğe gelen kadın köşe bucak süpürge ile alıp, camları silip, en son paspas yapıp bazıları ütü bazıları yemek te yapıp işini bitiriyor.
ben olsam makineye vereceğim parayı böyle kullanırdım hem de ev çok daha temiz olurdu hem de akşamları anne yemeği olur evde
tabi erkek gözüyle : ))))
şimdi gidin kocacıklarınıza anlatın kazen böyle yazdı diye hepsi beni ayakta alkışlar...
bu arada makinenin 2 sene garantisi var, servis parası var bozuldu mu çöpe at ama eve gelen kadın öyle mi ?
Bu ayın onunda maaşımı alıcam o yüzden daha önce alamıyorumbelki bitmez yinede ayırttırabiliyosan ara konuş olmazsa yakınında karaca mağazası falan varsa yardımcı olurlar belki ara bi sor bence canım bitebilir her an
Çok pahalıBen roborock S5 Max kullanıyorum çok memnunum haritalama özelliği var sadcee istediğim odayı veya alanı süpürtebiliyorum. Özellikle koltuk altlarıniz çok engin değilse oralara kadar giriyor ve şahane bir şey. Günlük temizlik için çok ideal. Sıradaki hedefim cam silme robotuama onu da henüz pek kullanan yok sanırım
çok haklısın cnm bencede taksitle zor olur çokta bir para değil aslında diğer aldığımız şeyleri düşününce ben keşke önceden alsaymışım diyorumBu ayın onunda maaşımı alıcam o yüzden daha önce alamıyorumtaksite girmeyelim dedik peşin alıcaz ödemesi sonra zor geliyor,ben arayıp sorayım en iyisi dediğin gibi