Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarjından memnunum evim 2+1 çok büyük değil ve çok eşyam yok salonda vs. büyük kablolu süpürge gibi olmaz tabiki. Normalde haftada 2-3 kere büyük süpürge açılıyorsa evde haftada 1 ya da 10 günde 1e düşürüyor bunu. Dip köşeleri güzel çekiyor ama kalorifer petekleri gibi, dolap üstleri gibi yerler için kablolu süpürge şart bana kalırsa.sarj olayından memnun musunuz? normal elektrikli süpürge almayı düşünüyordum eskidiği için ama robot süpürge de çok istiyorum.normal süpürge gibi olmaz ama herhalde
anladım çok teşekküler tekrardanSarjından memnunum evim 2+1 çok büyük değil ve çok eşyam yok salonda vs. büyük kablolu süpürge gibi olmaz tabiki. Normalde haftada 2-3 kere büyük süpürge açılıyorsa evde haftada 1 ya da 10 günde 1e düşürüyor bunu. Dip köşeleri güzel çekiyor ama kalorifer petekleri gibi, dolap üstleri gibi yerler için kablolu süpürge şart bana kalırsa.
Hayır canım önünde sensörü olduğu için çarpmadan algılayabiliyor duvarı, sandalye masa ayağını vs.Yorumlarda oraya buraya çarpıyor duydun doğru mu
Hangisini aldın pro mu digeri miHayır canım önünde sensörü olduğu için çarpmadan algılayabiliyor duvarı, sandalye masa ayağını vs.
Viomi modelinde tek kullanımlık bezler var diye duydum ama doğru muXiomi v3 kullaniyorum tavsiye ederim
Yok tek kullanimlik yok yikanabilir microfiber bezler var su tanki yedek toz haznesi 2 3 cesit bez var ama tek kullanimlik degilViomi modelinde tek kullanımlık bezler var diye duydum ama doğru mu
Ben alicagim zamanda v3 ile s5 arasindaydim v3 tanki ve haznesi daha buyuk oldugu icin v3 tercih ettimTeşekkürler s9 a baktım mağazadan tek kullanımlık da var yıkanabilir de var dedi. Fakat youtube tanıtımlarında tek kullanımlık diyordu o yüzden v3 içinde aynı şeyi söylediler. Açıkcası roborock s5 max s6 max v ve viomi s9 arasında kaldım