Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
robot süpürge kesinlikle almalısınız hayatınız dahada kolaylaşıyo kesinliklehomend iyi kaliteli bi marka süpürgesinden de beklentim yüksek açıkcası
bende konuşan çaycısı var 2 senedir hiç arızasız kullandım homend küçük ev aletlerinde çok başarılıküçük ev aletlerimin çoğu homendden bu zamana kadar da hiç sorun yaşamadım süpürgesininde performansının iyi olucağını düşünüyorum.
canım gırgır gibi değil baya süpürüyo. benimki 6 7 yıllık farklı bir markadan. şimdi homendinkini gördüm kullanan var mı?
Kızlar bende farklı bir model düşünüyordum ama reklamını görünce bakmak istedim.Ayrıca evimde kedi besliyorum benim için en önemlisi döner fırçasına tüy kıl vs yapışmamasıydı şuanki kullandığım kablolu süpürgenin fırçası hep tüy doldu. Ama mağazada yerdeki saç tellerini,tozları çekti ve fırça kısmına yapışma falan yapmadı.Hoşuma gitti bu yüzden ben alacağım size aldıktan sonra tekrar görüşlerimi yazarım isterseniz.gittiğinizde yazar mısınız buraya bende merak ediyorum nasılmış yakından görmüşken daha net bilgi verirsiniz siz
katılıyorum bende alırken robot süpürge dostu ortam oluşturmalısınız evinizde demişti satıcıGerçekten boyutuna göre muazzam bence. Söyle gözünüzle temiz diye gördüğünüz evden bile her gün çalıştırsanız dahi bir avuç yumak çıkıyor. Hele ki eşyalarınız yüksekse gerçekten büyük kolaylık.
benim evim iki katlı bunun yükseklik alçaklık algılaması nasıl acaba üst katta çalıştırsam merdivenden falan düşer mi? takip etmem mi gerekir sürekliKızlar bende farklı bir model düşünüyordum ama reklamını görünce bakmak istedim.Ayrıca evimde kedi besliyorum benim için en önemlisi döner fırçasına tüy kıl vs yapışmamasıydı şuanki kullandığım kablolu süpürgenin fırçası hep tüy doldu. Ama mağazada yerdeki saç tellerini,tozları çekti ve fırça kısmına yapışma falan yapmadı.Hoşuma gitti bu yüzden ben alacağım size aldıktan sonra tekrar görüşlerimi yazarım isterseniz.
yok canım ben mağazada gittim sordum onu sensörü var algılıyormuş düşmüyormuş merdivenden falanbenim evim iki katlı bunun yükseklik alçaklık algılaması nasıl acaba üst katta çalıştırsam merdivenden falan düşer mi? takip etmem mi gerekir sürekli
uygulaması var,türkçe konuşabiliyor,mop özelliği ,köşeli tasarımı vs var benim ilgimi çekti açıkcası 2 model var ama ikisinin farkı ne peki biliyor musunuzyok canım ben mağazada gittim sordum onu sensörü var algılıyormuş düşmüyormuş merdivenden falan
diğerinde kamera yok ama haritalamayı akıllı navigasyon sistemiyle yapıyor hatta uygulamasında da haritalaması takip ediliyormuş doğru anladıysam 1280 da bölgesel temizlik için uygulama üzerinden manuel yönlendirme, pro’da otomatik yönlendirme yapılabiliyor.uygulaması var,türkçe konuşabiliyor,mop özelliği ,köşeli tasarımı vs var benim ilgimi çekti açıkcası 2 model var ama ikisinin farkı ne peki biliyor musunuz
teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için kararımı verdim sanırım alıcam alexi sen naptındiğerinde kamera yok ama haritalamayı akıllı navigasyon sistemiyle yapıyor hatta uygulamasında da haritalaması takip ediliyormuş doğru anladıysam 1280 da bölgesel temizlik için uygulama üzerinden manuel yönlendirme, pro’da otomatik yönlendirme yapılabiliyor.
ne demek rica ederim ben de alıcam haftaya sanırım tekrar yazarım burayateşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için kararımı verdim sanırım alıcam alexi sen naptın
Ben en pahalı olandan sipariş ettim benimkinin fiatı 6.997 tl valla sudan ucuz en ucuzu buOyumu Roborock 5s max’dan kullanıyorum
Ben fiyatlarını hiç bilmiyorum, ya da unuttum diyeyim. Her yerde açık ara performans olarak roborock öndeydi. Ben de onu aldım. Ama bu demek değil ki en iyisi bu. Belki başka bir marka alıp baksaydım aynıdır , marka abartması da olabilir hani karşılaştırmak için diğerlerini de bilmek lazım. Ama ben memnunum. Gerçekten çok büyük kolaylık.Ben en pahalı olandan sipariş ettim benimkinin fiatı 6.997 tl valla sudan ucuz en ucuzu bu
Valla güzele benziyor siparişim gelince bakıcam annem memnun daha doğrusu annemin evdeki yardımcısı memnun temizlik kolay olduğunu söylüyor komut veriyorsun o komutları kaydediyorsun teknolojinin gözünü seveyim.Ben fiyatlarını hiç bilmiyorum, ya da unuttum diyeyim. Her yerde açık ara performans olarak roborock öndeydi. Ben de onu aldım. Ama bu demek değil ki en iyisi bu. Belki başka bir marka alıp baksaydım aynıdır , marka abartması da olabilir hani karşılaştırmak için diğerlerini de bilmek lazım. Ama ben memnunum. Gerçekten çok büyük kolaylık.
İroni var mı tam anlayamadım ama eğer yoksa 7000 TL ye yakın bir paraya sudan ucuz demekte ne bileyim biraz şov benceBen en pahalı olandan sipariş ettim benimkinin fiatı 6.997 tl valla sudan ucuz en ucuzu bu
bana gore ucuz .goreceledir bu sen pahalı bulabilirsin ben ucuz bulabilirim bu paraya bu güzel . sen şov kabul ediyorsan saygım varİroni var mı tam anlayamadım ama eğer yoksa 7000 TL ye yakın bir paraya sudan ucuz demekte ne bileyim biraz şov bence