Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok haklısın cnm bencede taksitle zor olur çokta bir para değil aslında diğer aldığımız şeyleri düşününce ben keşke önceden alsaymışım diyorum
Öyle biri varsa arttırıyorum 250 olsun üstü kalsın. Ütü, cam, yemek+dip köşe temizlik 2 bebek annesi olarak robot süpürgenin icad edildiğini unutmaya hazırım nerde yaşıyor kişi?Matematiksel hata var. 150 TLye kımse temızlıgı gelmıyor artık.. Dolar yükselip duruyor..
Hahaha oraya taşınmaya razıyım ben deÖyle biri varsa arttırıyorum 250 olsun üstü kalsın. Ütü, cam, yemek+dip köşe temizlik 2 bebek annesi olarak robot süpürgenin icad edildiğini unutmaya hazırım nerde yaşıyor kişi?
Çook doğru bide virüs var şimdi eve birini almaya korkuyorum ben etrafımda hastalık geçirmeyen herkes hasta olmaya başladı tek tekÖyle biri varsa arttırıyorum 250 olsun üstü kalsın. Ütü, cam, yemek+dip köşe temizlik 2 bebek annesi olarak robot süpürgenin icad edildiğini unutmaya hazırım nerde yaşıyor kişi?
Matematiksel hata var. 150 TLye kımse temızlıgı gelmıyor artık.. Dolar yükselip duruyor..
Öyle biri varsa arttırıyorum 250 olsun üstü kalsın. Ütü, cam, yemek+dip köşe temizlik 2 bebek annesi olarak robot süpürgenin icad edildiğini unutmaya hazırım nerde yaşıyor kişi?
Bi 150 de o veriyordur, en azından yarısını ödetiyodur sizeben 150 veriyorum üstüne hatun ne ekler bilmem : )
biz ayrı bi grup kuralım en iiisi alexciler olarak aramıza biri daha katılıyo Y yesilpaketTaksitle yüksek meblalar kolay oluyor ama bu süpürge için peşinde alınabilir bence helede ihtiyaç varsa hiç acımam veririm direk o parayı ben de birkaç güne alırım diye düşünüyorum bakalımm
Homend markasına gözüm kapalı güveniyorum. Ama bu robot yeni çıktığı için inceleyip görmek lazım.iki üç gündür tvde homend robot süpürgeyi görüyorum köşeli tasarımı çok hoşuma gitti gören var mı ne düşünüyosunuz?
Anlaşıldı ,almayacak.Yerini yapıyorDiğer süpürgelere göre temizlik konusunda ciddi endişelerim var. Elektrikli süpürgeyi satarken şu watt bu watt diye satıyorlardı bunların gücü ne ki temizlik güzel olsun. Tahminim sadece toz alıp geçiyor.
Tembel işi
Anlaşıldı ,almayacak.Yerini yapıyor
Kuaföre boya parasını duyunca saçlarımı bile evde kendi boyuyorsa bu paralara asla almaz bana süpürge..Tembel olmayan kadın seviyor benim canım kocam
Kızlar herşeyde söylenmez ki.150 veriyorum diyordum ,oda öyle biliyordu,ses etmiyordu. Hiç gizlimiz saklımız kalmadı. Şimdi 300 duydu artık eve kadında alamayacağımben 150 veriyorum üstüne hatun ne ekler bilmem : )
Kadınlar nasılda biliyor kadınıBi 150 de o veriyordur, en azından yarısını ödetiyodur size
Saçı kendimiz boyayalım,evi kendimiz süpürelim (zaten elektriğimiz yok mecbur senin sevdiğin anne süpürgesiyle),suyumuzu kuyudan çekelim,(suyumuz yok)bulaşıkları elde yıkayalım,sebzemizi kendimiz yetiştirelim...Yahu otomatik saç boyayan makine yaptılarda ben mi almadım. Hem saçların 10 numara oldu herkes kuaforunun telefonunu istemedi mi ?
Not : bazı kelimeleri bilinçli olarak yalnış yazıyorum. Hemen vik vik yanlışı da yanlış kuaförü de kuafor yazmış demeyiniz. Şöfer şöfer...
Ne süpürgeler 7 bin TL (geçen sene abartılı zamanlarında Viomi'ye 3800 gibi bir şey vermiştim, geçen ay da onu anneme verip kendime Dreame'yi 3100 TL'ye sipariş verdim) ne de yardımcı ablalar 150 TL alıyor (geçen sene ben bıraktığımda 200den aşağıya yoktu) Bu sebeple hesap hatalı. Erkek gözüyle eşim tam olarak sizin gibi düşünmüyordu ama "yahu el kadar hazneye ne çeker bu makine yapma gözünü seveyim, gırgır alalım pazardan ben alırım onunla yerleri, verdiğimiz paraya sinirlenmekle kalacağız ne gerek var" diyordu. Tam olarak sizin gibi düşünen arkadaşlarımız çokçaydı. Bu robotik hayatımıza benim ısrarlarımla girdiği gün eşimin ağzı 2 karış açık şekilde "halı parladı" diyişini unutamam. Bizim kız diye bahsediyor ondan o ne gerek var diyen adam. Süpürgenin bulunduğu boş odamızın adını bizim kızın odası olarak değiştirdi. Elimiz kolumuz evimizin üçüncü bireyi o bizim. bu arada tam sizin hesabı yapan arkadaş da geçen akşam robot süpürgeyle kedisini çekmiş atmış WhatsApp'tan, bir gün hepinizi ikna edeceğiz.süpürge 7.000 tl imiş.
temizliğe gelen kadın 150 tl alsa ...
7.000 / 150 = 46 kez kez size temizliğe gelir.
46 kez gelmesi demek her hafta temizliğe alsanız 1 sene 2 hafta da bir temizliğe alsanız 2 sene, 3 haftada bir alsanız 3 sene veya ayda bir kadın temizliğe gelse 4 senede ödeyeceğiniz para demektir.
ve bu temizliğe gelen kadın köşe bucak süpürge ile alıp, camları silip, en son paspas yapıp bazıları ütü bazıları yemek te yapıp işini bitiriyor.
ben olsam makineye vereceğim parayı böyle kullanırdım hem de ev çok daha temiz olurdu hem de akşamları anne yemeği olur evde
tabi erkek gözüyle : ))))
şimdi gidin kocacıklarınıza anlatın kazen böyle yazdı diye hepsi beni ayakta alkışlar...
bu arada makinenin 2 sene garantisi var, servis parası var bozuldu mu çöpe at ama eve gelen kadın öyle mi ?
hahaha olur olur bende pro istiyodum ama 1280 olanını tercih edicem gibibiz ayrı bi grup kuralım en iiisi alexciler olarak aramıza biri daha katılıyo Y yesilpaket
O mutfak masrafları var ya hani şu her gün kuzu çevirecek kadar mutfak masrafı çıkarıp akşam masaya bir salata bir yemek geliyor ya hah işte onların tamamını sizin 150 nin üstüne ekliyor galiba hatta ikinci bir yardımcı bile tutmuş olabilir sizden habersiz başka türlü mümkün değil bence siz 7.000 TL hemen verip süpürge alınben 150 veriyorum üstüne hatun ne ekler bilmem : )
Ortalıgı karıstırdım galıba kaçıyorum benKadınlar nasılda biliyor kadını