Elektrikli Süpürgeler Homend robot süpürge

Taksitle yüksek meblalar kolay oluyor ama bu süpürge için peşinde alınabilir bence helede ihtiyaç varsa hiç acımam veririm direk o parayı ben de birkaç güne alırım diye düşünüyorum bakalımm

çok haklısın cnm bencede taksitle zor olur çokta bir para değil aslında diğer aldığımız şeyleri düşününce ben keşke önceden alsaymışım diyorum🤦‍♀️

Matematiksel hata var. 150 TLye kımse temızlıgı gelmıyor artık.. Dolar yükselip duruyor.. 😅
Öyle biri varsa arttırıyorum 250 olsun üstü kalsın. Ütü, cam, yemek+dip köşe temizlik 😋 2 bebek annesi olarak robot süpürgenin icad edildiğini unutmaya hazırım nerde yaşıyor kişi?☺️

Öyle biri varsa arttırıyorum 250 olsun üstü kalsın. Ütü, cam, yemek+dip köşe temizlik 😋 2 bebek annesi olarak robot süpürgenin icad edildiğini unutmaya hazırım nerde yaşıyor kişi?☺️
Çook doğru bide virüs var şimdi eve birini almaya korkuyorum ben etrafımda hastalık geçirmeyen herkes hasta olmaya başladı tek tek

Taksitle yüksek meblalar kolay oluyor ama bu süpürge için peşinde alınabilir bence helede ihtiyaç varsa hiç acımam veririm direk o parayı ben de birkaç güne alırım diye düşünüyorum bakalımm
biz ayrı bi grup kuralım en iiisi🙈 alexciler olarak aramıza biri daha katılıyo💃 Y yesilpaket

Diğer süpürgelere göre temizlik konusunda ciddi endişelerim var. Elektrikli süpürgeyi satarken şu watt bu watt diye satıyorlardı bunların gücü ne ki temizlik güzel olsun. Tahminim sadece toz alıp geçiyor.

Tembel işi
Anlaşıldı ,almayacak.Yerini yapıyor :KK12:
Kuaföre boya parasını duyunca saçlarımı bile evde kendi boyuyorsa bu paralara asla almaz bana süpürge..Tembel olmayan kadın seviyor benim canım kocam:temizlik:

Anlaşıldı ,almayacak.Yerini yapıyor :KK12:
Kuaföre boya parasını duyunca saçlarımı bile evde kendi boyuyorsa bu paralara asla almaz bana süpürge..Tembel olmayan kadın seviyor benim canım kocam:temizlik:

Yahu otomatik saç boyayan makine yaptılarda ben mi almadım. Hem saçların 10 numara oldu herkes kuaforunun telefonunu istemedi mi ?

Not : bazı kelimeleri bilinçli olarak yalnış yazıyorum. Hemen vik vik yanlışı da yanlış kuaförü de kuafor yazmış demeyiniz. Şöfer şöfer...

Yahu otomatik saç boyayan makine yaptılarda ben mi almadım. Hem saçların 10 numara oldu herkes kuaforunun telefonunu istemedi mi ?

Not : bazı kelimeleri bilinçli olarak yalnış yazıyorum. Hemen vik vik yanlışı da yanlış kuaförü de kuafor yazmış demeyiniz. Şöfer şöfer...
Saçı kendimiz boyayalım,evi kendimiz süpürelim (zaten elektriğimiz yok mecbur senin sevdiğin anne süpürgesiyle),suyumuzu kuyudan çekelim,(suyumuz yok)bulaşıkları elde yıkayalım,sebzemizi kendimiz yetiştirelim...
Doğallıktan geçilmiyor hayatımız...:bicak:

süpürge 7.000 tl imiş.

temizliğe gelen kadın 150 tl alsa ...

7.000 / 150 = 46 kez kez size temizliğe gelir.

46 kez gelmesi demek her hafta temizliğe alsanız 1 sene 2 hafta da bir temizliğe alsanız 2 sene, 3 haftada bir alsanız 3 sene veya ayda bir kadın temizliğe gelse 4 senede ödeyeceğiniz para demektir.

ve bu temizliğe gelen kadın köşe bucak süpürge ile alıp, camları silip, en son paspas yapıp bazıları ütü bazıları yemek te yapıp işini bitiriyor.

ben olsam makineye vereceğim parayı böyle kullanırdım hem de ev çok daha temiz olurdu hem de akşamları anne yemeği olur evde

tabi erkek gözüyle : ))))

şimdi gidin kocacıklarınıza anlatın kazen böyle yazdı diye hepsi beni ayakta alkışlar...

bu arada makinenin 2 sene garantisi var, servis parası var bozuldu mu çöpe at ama eve gelen kadın öyle mi ?
Ne süpürgeler 7 bin TL (geçen sene abartılı zamanlarında Viomi'ye 3800 gibi bir şey vermiştim, geçen ay da onu anneme verip kendime Dreame'yi 3100 TL'ye sipariş verdim) ne de yardımcı ablalar 150 TL alıyor (geçen sene ben bıraktığımda 200den aşağıya yoktu) Bu sebeple hesap hatalı. Erkek gözüyle eşim tam olarak sizin gibi düşünmüyordu ama "yahu el kadar hazneye ne çeker bu makine yapma gözünü seveyim, gırgır alalım pazardan ben alırım onunla yerleri, verdiğimiz paraya sinirlenmekle kalacağız ne gerek var" diyordu. Tam olarak sizin gibi düşünen arkadaşlarımız çokçaydı. Bu robotik hayatımıza benim ısrarlarımla girdiği gün eşimin ağzı 2 karış açık şekilde "halı parladı" diyişini unutamam. Bizim kız diye bahsediyor ondan o ne gerek var diyen adam. Süpürgenin bulunduğu boş odamızın adını bizim kızın odası olarak değiştirdi. Elimiz kolumuz evimizin üçüncü bireyi o bizim. 😂 bu arada tam sizin hesabı yapan arkadaş da geçen akşam robot süpürgeyle kedisini çekmiş atmış WhatsApp'tan, bir gün hepinizi ikna edeceğiz. 😂

Şaka bir yana tembellikle falan alakası yok.Hayatı kolaylaştıran icatları seviyorum.Hele ki söz konusu kadınların canını çıkaran temizlik ile ilgili olunca. Çünkü hep diyorum bir kadının hayatı temizlikle heba edilmeyecek kadar kıymetli.Ama mecburuz,yapmak zorundayız...
Çalışan,çocuğu olan,evde patili dostları olan bütün kadınlar için inanılmaz güzel bir buluş bu akıllı süpürgeler..Maddi imkanınız varsa alın mutlaka. Her bütçeye uygun şekilde bulunacaktır bir marka.Yeni olduğu için şimdilik pahalı geliyordur ama bir 5 yıl sonra evinde olmayan kalmayacak bence. Çeyiz listelerine,alışverişlerinde eklenecek :-)

ben 150 veriyorum üstüne hatun ne ekler bilmem : )
O mutfak masrafları var ya hani şu her gün kuzu çevirecek kadar mutfak masrafı çıkarıp akşam masaya bir salata bir yemek geliyor ya hah işte onların tamamını sizin 150 nin üstüne ekliyor galiba 😂 hatta ikinci bir yardımcı bile tutmuş olabilir sizden habersiz başka türlü mümkün değil bence siz 7.000 TL hemen verip süpürge alın ☺️

Flaş flaş flaş

20210406_175332.jpg

X