Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz kadınlar yaparız öyle şeyler yalan söylemiyoruz eksik anlatıyoruzBi 150 de o veriyordur, en azından yarısını ödetiyodur size
Biz kadınlar yaparız öyle şeyler yalan söylemiyoruz eksik anlatıyoruzBi 150 de o veriyordur, en azından yarısını ödetiyodur size
Ahaaa benimkilerFlaş flaş flaş
Kadın kadının düşmanı olabilir mi gerçekten bütün sırları verdik hemcinsimiz akşam sorguda sayemizdeBiz kadınlar yaparız öyle şeyler yalan söylemiyoruz eksik anlatıyoruz
olur hadi açalım bulamazsam bende 1280 alırım zaten ama gönlüm prodan yanabiz ayrı bi grup kuralım en iiisi alexciler olarak aramıza biri daha katılıyo Y yesilpaket
Katılıyorum babam anneme otomatik çamaşır makinesi aldığında amcam yengeme merdaneliyi bile almamıştı kadınlar ne yapacak yıkasın demişti bizim ev o ara mahallenin çamaşırhanesine döndü. birer kez hemen hepsi ellerinde çamaşır deterjan geldiler ilk yıkama sonrası tamamı grevde sonuç kadınlar kazandı yıllarca zulüm görmek neden ya ilk günden tamam deyip huzuru bulun beylerNe süpürgeler 7 bin TL (geçen sene abartılı zamanlarında Viomi'ye 3800 gibi bir şey vermiştim, geçen ay da onu anneme verip kendime Dreame'yi 3100 TL'ye sipariş verdim) ne de yardımcı ablalar 150 TL alıyor (geçen sene ben bıraktığımda 200den aşağıya yoktu) Bu sebeple hesap hatalı. Erkek gözüyle eşim tam olarak sizin gibi düşünmüyordu ama "yahu el kadar hazneye ne çeker bu makine yapma gözünü seveyim, gırgır alalım pazardan ben alırım onunla yerleri, verdiğimiz paraya sinirlenmekle kalacağız ne gerek var" diyordu. Tam olarak sizin gibi düşünen arkadaşlarımız çokçaydı. Bu robotik hayatımıza benim ısrarlarımla girdiği gün eşimin ağzı 2 karış açık şekilde "halı parladı" diyişini unutamam. Bizim kız diye bahsediyor ondan o ne gerek var diyen adam. Süpürgenin bulunduğu boş odamızın adını bizim kızın odası olarak değiştirdi. Elimiz kolumuz evimizin üçüncü bireyi o bizim. bu arada tam sizin hesabı yapan arkadaş da geçen akşam robot süpürgeyle kedisini çekmiş atmış WhatsApp'tan, bir gün hepinizi ikna edeceğiz.
Yaktınız beniKadın kadının düşmanı olabilir mi gerçekten bütün sırları verdik hemcinsimiz akşam sorguda sayemizde
bununla eskiden anneler cocuk doverlermis yaahhh ahh bir yorum yazdım kal geldi millete....
şunun keyfine bir varsanız böyle robot mobot kimse istemezde ...
Eki Görüntüle 2818663
Şimdiki çocukların toz alerjisi var dayaktan değil belki ama alerjiden koma denemeyinbununla eskiden anneler cocuk doverlermis ya
Şaka dimi abla mübalağaaa dimiiiiiii o cennet gibi evde bunları çekiyo olamazsın dimiSaçı kendimiz boyayalım,evi kendimiz süpürelim (zaten elektriğimiz yok mecbur senin sevdiğin anne süpürgesiyle),suyumuzu kuyudan çekelim,(suyumuz yok)bulaşıkları elde yıkayalım,sebzemizi kendimiz yetiştirelim...
Doğallıktan geçilmiyor hayatımız...
Şaka bir yana burayı kullanmayı henüz öğrenemedim yorumu kime yapıyorum sonra nereye gidiyor bilmiyorum ama bir ara denk gelince okuyorum bilen biri cevap verirse sevinirim bu Alex denen robot arkadaşı kullanan varsa yazabilir mi sürekli Alex diye ötmek zorunda mı bu bir de denemeye değecek kadar temizliyor mu?biz ayrı bi grup kuralım en iiisi alexciler olarak aramıza biri daha katılıyo Y yesilpaket
kocama alma sakin istemem dedim benden gizli almis ne yapak kullanmayak mi Kazen abi temizlikci yine de geliyor raad ol camlari sildiriyoruzsüpürge 7.000 tl imiş.
temizliğe gelen kadın 150 tl alsa ...
7.000 / 150 = 46 kez kez size temizliğe gelir.
46 kez gelmesi demek her hafta temizliğe alsanız 1 sene 2 hafta da bir temizliğe alsanız 2 sene, 3 haftada bir alsanız 3 sene veya ayda bir kadın temizliğe gelse 4 senede ödeyeceğiniz para demektir.
ve bu temizliğe gelen kadın köşe bucak süpürge ile alıp, camları silip, en son paspas yapıp bazıları ütü bazıları yemek te yapıp işini bitiriyor.
ben olsam makineye vereceğim parayı böyle kullanırdım hem de ev çok daha temiz olurdu hem de akşamları anne yemeği olur evde
tabi erkek gözüyle : ))))
şimdi gidin kocacıklarınıza anlatın kazen böyle yazdı diye hepsi beni ayakta alkışlar...
bu arada makinenin 2 sene garantisi var, servis parası var bozuldu mu çöpe at ama eve gelen kadın öyle mi ?
Birinin kocası gizli alır bir diğerinin kocası 7.000 verir o 7.000 i de kredi çeker alır (Esra erol daki çift) bunları okuyan kadınlar kocayı ev hanımı tribiyle öldürecek anlatmayın şunları ben mesela bugün aradım adamı ben 7000 TL lik robot süpürge isterim üstelik o süpürgeyi de kredi kullanıp alacaksın dedim. neden kredi dedi elalemin kocası öyle yapmış daha değerli elaleme anlatacağım dedim olmaz dedi alacan oğlmm kurtuluş yok bundan dedim bu saat oldu gelmedi adam eve gelirse vazgeçtim kredili sitemden bir de gizli alma olayı varmış onu yapacan oğlmmm diyeceğim artık yarın gelir mi eve bilmemkocama alma sakin istemem dedim benden gizli almis ne yapak kullanmayak mi Kazen abi temizlikci yine de geliyor raad ol camlari sildiriyoruz
Başka başka markalardan alan tanıdıklarım var robot olsunda markasını geç hepsi çöl iyi diyor bnde beğendim köşeli olan robotu ama xiomi ,v2 içinde iyi diyorlar bilemedm bnde araştırıyorum halaiki üç gündür tvde homend robot süpürgeyi görüyorum köşeli tasarımı çok hoşuma gitti gören var mı ne düşünüyosunuz?
hamileydim aldiginda kiyamamis ne yapak karnim burnumda koltuklarin altini silmeme gonlu razi olmamis sagolsunBirinin kocası gizli alır bir diğerinin kocası 7.000 verir o 7.000 i de kredi çeker alır (Esra erol daki çift) bunları okuyan kadınlar kocayı ev hanımı tribiyle öldürecek anlatmayın şunları ben mesela bugün aradım adamı ben 7000 TL lik robot süpürge isterim üstelik o süpürgeyi de kredi kullanıp alacaksın dedim. neden kredi dedi elalemin kocası öyle yapmış daha değerli elaleme anlatacağım dedim olmaz dedi alacan oğlmm kurtuluş yok bundan dedim bu saat oldu gelmedi adam eve gelirse vazgeçtim kredili sitemden bir de gizli alma olayı varmış onu yapacan oğlmmm diyeceğim artık yarın gelir mi eve bilmem
Hııı ben riskliydim kendisi sildi süpürdü safımmm akıl etseydi kendi rahatı için alırdı. belki de icattan haberi yoktu kim bilir hala siliyor çünkü neyse geldi şimdi robot süpürge??? dedim. Evet anladım kredi çekip 7000 TL alacağım dedi. yok ben vazgeçtim o sistemden gizli alma diye bişey varmış ona döndüm dedim te allam diyohamileydim aldiginda kiyamamis ne yapak karnim burnumda koltuklarin altini silmeme gonlu razi olmamis sagolsun
sansimizi da fazla zorlamamak lazim bacim aman diyimHııı ben riskliydim kendisi sildi süpürdü safımmm akıl etseydi kendi rahatı için alırdı. belki de icattan haberi yoktu kim bilir hala siliyor çünkü neyse geldi şimdi robot süpürge??? dedim. Evet anladım kredi çekip 7000 TL alacağım dedi. yok ben vazgeçtim o sistemden gizli alma diye bişey varmış ona döndüm dedim te allam diyo
Şaka bir yana şuan alamam takılıyorum daha çok yeniler içime sinen bir model bulamadım hem de evde 2 yamyamım var 1ve2 yaşında 1 günde atomlarına ayırırlar zaten ortalık yangın yeri legosu bir tarafta yastığı biberonu diğer tarafta ben gezemiyorum evde robot nasıl gezsinsansimizi da fazla zorlamamak lazim bacim aman diyim
cocuklara su paspasli kiyafetlerden giydir silsin supursunler benim sipamda buyuyunce canina okur eminim o zamana kadar temizlesin bakalim zilli katyaŞaka bir yana şuan alamam takılıyorum daha çok yeniler içime sinen bir model bulamadım hem de evde 2 yamyamım var 1ve2 yaşında 1 günde atomlarına ayırırlar zaten ortalık yangın yeri legosu bir tarafta yastığı biberonu diğer tarafta ben gezemiyorum evde robot nasıl gezsin