Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpürgesine göre değişiyor. Zaten fiyatı da diğer süpürgelere göre pahalı. Ben halıları düzenli olarak süpürmeme rağmen robot süpürge aldıktan sonra halılarım daha da parladı. Vakum gibi çekiyor. Çalışan ve çocuklu bayanlara göre çok iyi bir icat. Esler bize yardım etsin biz de böyle şeylere ihtiyaç duymayalim o zamanDiğer süpürgelere göre temizlik konusunda ciddi endişelerim var. Elektrikli süpürgeyi satarken şu watt bu watt diye satıyorlardı bunların gücü ne ki temizlik güzel olsun. Tahminim sadece toz alıp geçiyor.
Tembel işi
Merhaba Modeli nedir bakmak istiyorum bir de nerden aldinizKızlar bende xiaomi var hem silen hem süpüren ben çok memnunum performansı iyi ama homend bilemiyorum nasıl olur ama bu süpürgeler gerçekten kurtarıcı
Ne yazık ki gerçek. Allah akıl versin. Ama ben Esra'ya kızdım yine Esra suçlu hepimizin ortak sorunu temizlik kadın süpürgeyi hayatından önde tutmuş insan markasını söylemez mi bizim için neymiş reklama giriyor. bugün yine izleyeceğim belki kesmeyi unuturlar öğrenirim markayıAhaha gerçek mi bu
Xiaomi mijia 1c modelini aldım ve bir senedir inanılmaz memnunum. Vacuum mop pro diye geçiyor ve silme özelliği de çok iyi. Çevremden altı kişi aldı hepsi de çok memnun tavsiye ederimiki üç gündür tvde homend robot süpürgeyi görüyorum köşeli tasarımı çok hoşuma gitti gören var mı ne düşünüyosunuz?
Xiaominin bütün parçalarının yedeği var, Trendyolda bile satılıyorO aldığınız süpürgelerin fırçalarının yedeği yok yıpranınca veya bozulunca çöpe atıyorsunuz haberiniz olsun
var satiliyorO aldığınız süpürgelerin fırçalarının yedeği yok yıpranınca veya bozulunca çöpe atıyorsunuz haberiniz olsun
Xiaomi vacuum cleaner mop pro benimki trendyoldan almıştım geçen sene temmuzdan beri kullanıyorum haritası telefondan yönlendirmesi çok iyiMerhaba Modeli nedir bakmak istiyorum bir de nerden aldiniz
Çok teşekkür ederim hemen bakıyorumXiaomi vacuum cleaner mop pro benimki trendyoldan almıştım geçen sene temmuzdan beri kullanıyorum haritası telefondan yönlendirmesi çok iyi
Kimse duyar yapıyor demesin ama işsizlik almış başını gitmişken, ekonominin gidişatı yüzünden her gün intihar haberleri okuyorken, birileri sizin ucuz dediğiniz paranin yarısıyla hatta daha azıyla 1 ay geçinmeye çalışırken bu tavrınız çok şımarıkça ve görmemişçe duruyor.bana gore ucuz .goreceledir bu sen pahalı bulabilirsin ben ucuz bulabilirim bu paraya bu güzel . sen şov kabul ediyorsan saygım var
Kizzzzz adilemir sen almıştın diye hatırlıyorum şekerim görüşürüzben de düşünüyorum ne alsam diye. çok ihtiyaç. bayadır araştırıyorum . yorumlar . garantileri vs leri her şeyi okuyorum
roidmi bakıyorum en son . pahalı olduğu için bi düşünemedim . bi kararsız kaldım . çok para geldi ama ihtiyaç da var .
ben cevremde baya sevilen biriyim sen hiç merak etmeKimse duyar yapıyor demesin ama işsizlik almış başını gitmişken, ekonominin gidişatı yüzünden her gün intihar haberleri okuyorken, birileri sizin ucuz dediğiniz paranin yarısıyla hatta daha azıyla 1 ay geçinmeye çalışırken bu tavrınız çok şımarıkça ve görmemişçe duruyor.
Ilk mesaji gördüm, ses etmeyecektim. Ikinciyi gördüm annenizin degil evindeki yardimcinin memnuniyetinden bahsetmişsiniz yine ses etmeyeyim dedim. Ama bu tavır olağanüstü itici. Cevrenizdeki herkese karşı böyleyseniz kimse sizi gerçekten sevmiyor, arkanızdan konuşuyordur.
6-7 yıl evvelden beri kullanıyor musunuz? Ben bu robot süpürgeleri duyalı 2 yıl falan oldu sanırımcanım gırgır gibi değil baya süpürüyo. benimki 6 7 yıllık farklı bir markadan. şimdi homendinkini gördüm kullanan var mı?
Hiç merak etmiyorum desem.ben cevremde baya sevilen biriyim sen hiç merak etme
Abi öle deme, ya yarın yengem de isterseDiğer süpürgelere göre temizlik konusunda ciddi endişelerim var. Elektrikli süpürgeyi satarken şu watt bu watt diye satıyorlardı bunların gücü ne ki temizlik güzel olsun. Tahminim sadece toz alıp geçiyor.
Tembel işi