Elektrikli Süpürgeler Homend robot süpürge

Sanada sevgiler şekerim bu süpürgeler yurtdışında çok pahalı turkiyede karsilastirdigin zaman türkiye ucuz bunu ima ettim😉😉😉😉😉😉 yanlış anladıysan sorryyyyy😉😉😉😉😉
Aaaa yok, aşkolsun şekerim hiç yanlış anlamadım. Aksine Türkiye'de asgari ücret 2825 lira, açlık sınırı 2600 küsür lira, yoksulluk sınırı da 9274 lira da onu ima etmiştim. Hiç üzülme, alınmadım ben sana 😘

Hangi modeli ve fiyatı nedir
Xiaomi vacuum cleaner (moplu olan modelide var o değil). Almak isteyenlere öneririm. Köpeğim var benim günde 2-3 kez ev süpürürdüm.Şimdi o kadar rahatladım ki, haftada bir sadece süpürgelik üstlerini bide tam köşelerin tavana doğru olan yerler için açıyorum süpürgeyi. He bide almak isteyenler kampanyaları takip etsin. :KK200:

ben de düşünüyorum ne alsam diye. çok ihtiyaç. bayadır araştırıyorum . yorumlar . garantileri vs leri her şeyi okuyorum
roidmi bakıyorum en son . pahalı olduğu için bi düşünemedim . bi kararsız kaldım . çok para geldi ama ihtiyaç da var .

Ben roborock S5 Max kullanıyorum çok memnunum haritalama özelliği var sadcee istediğim odayı veya alanı süpürtebiliyorum. Özellikle koltuk altlarıniz çok engin değilse oralara kadar giriyor ve şahane bir şey. Günlük temizlik için çok ideal. Sıradaki hedefim cam silme robotu🤣ama onu da henüz pek kullanan yok sanırım

Ben roborock S5 Max kullanıyorum çok memnunum haritalama özelliği var sadcee istediğim odayı veya alanı süpürtebiliyorum. Özellikle koltuk altlarıniz çok engin değilse oralara kadar giriyor ve şahane bir şey. Günlük temizlik için çok ideal. Sıradaki hedefim cam silme robotu🤣ama onu da henüz pek kullanan yok sanırım
onu bende dusunmustumde camlar bolmeli ya her camdan sonra digerine alip yerlestirmek lazim surekli arkasinda dolandiktan sonra amaan dedim o parayla kac kere temizlikci cagirir sildiririm😂

Diğer süpürgelere göre temizlik konusunda ciddi endişelerim var. Elektrikli süpürgeyi satarken şu watt bu watt diye satıyorlardı bunların gücü ne ki temizlik güzel olsun. Tahminim sadece toz alıp geçiyor.

Tembel işi

3 tane çocuk evin her yerinde yiyorlar . tv karşısında . koltukta.
kağıt kırpıntısı . çekirdek fıstık tozu. çalışıyorum, evde yokum diye hep bunlar.
saklanbaç, maç vs. koşarlarken toz oluyor etraf. evde hareket çok.

her akşam süpürmem lazım .
yemek de yapmam lazım .
ödevlere yardım . hepsine ilgi.
kendime çay .
bana şart bu şeyden, süpürgeden:KK53:

iki üç gündür tvde homend robot süpürgeyi görüyorum köşeli tasarımı çok hoşuma gitti gören var mı ne düşünüyosunuz?
Homend markasını hiç bilmiyorum genelde bilindik markalar tercih ederim ama ben yeni çıkan ürünleri hemen almıyorum bir süre bekleyip yorum ve şikayetlere baktıktan sonra almak daha mantıklı geliyor. Ama karacadan alıp da memnun kaldığım tek bir ürün yok artık AVM de önünden geçerken vitrin bile bakmıyorum ☺️ karaca sattığı için kesinlikle homend almayacağım yorumlar olumlu olsa bile ☺️

iki üç gündür tvde homend robot süpürgeyi görüyorum köşeli tasarımı çok hoşuma gitti gören var mı ne düşünüyosunuz?
Dün Esra Erol'un programında başka bir adama kaçan evli bir kadının giderken yanında götürdüğü 7 bin TL lik robot süpürgenin markasını öğrenip ondan almayı düşünüyorum çoluk çocuğu düşünmeyip yanına süpürgeyi aldıysa demek ki süpürge efsane iyi 😂

Dün Esra Erol'un programında başka bir adama kaçan evli bir kadının giderken yanında götürdüğü 7 bin TL lik robot süpürgenin markasını öğrenip ondan almayı düşünüyorum çoluk çocuğu düşünmeyip yanına süpürgeyi aldıysa demek ki süpürge efsane iyi 😂

Ahaha gerçek mi bu🙈

Diğer süpürgelere göre temizlik konusunda ciddi endişelerim var. Elektrikli süpürgeyi satarken şu watt bu watt diye satıyorlardı bunların gücü ne ki temizlik güzel olsun. Tahminim sadece toz alıp geçiyor.

Tembel işi
Ahh Kazen keşke sana katılıp tembel işine hak verebilseydim.
Çocuk olduktan sonra kendimi klonlama düşünceleri bir yana dursun sadece halının üstünü gırgırlamaya bile vaktim olmuyor.
Öte yandan
Yaşlılar
Hastalar
Yoğun çalışanlar
Ve küçük çocuklu aileler için mucize gibi bir şey bence.
Elin yaptığı işi hiçbir makine doğru düzgün yapmaz ama kurtarıcılarda olmasa biteriz.

X