home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zbyd

mutlu mutlu ♥
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.451
265
163
Sevgili kk güzelleri :69:

Sizlerden gelen o güzel yoğun istek üzerine daha fazla fotoğraf 13. 14. 23. 24.sayfada:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

SALONUM

Evin tamamının fotoğraflarını henüz çekemedim ama ilk temizlenip eşyalrın geldiği günden bir fotoğraf...
9.sayfada

$DSC07733.webp
$DSC07736.webp
$DSC07740.webp
$DSC07744.webp

Eklentiler

• $_DSC0084.webp
    $_DSC0084.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 603
Son düzenleme:
Mutfagım:69:
$DSC07609.webp$_DSC0066.webp$DSC07564.webp$DSC07607.webp$DSC07723.webp$DSC07770.webp

Eklentiler

• $_DSC010912.webp
    $_DSC010912.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 613
Mükemmel bir country tarzı daha,

ufak detaylarla bile çok sıcak bir ortam oluşturmuşsun, güzel zamanların geçsin o sıcacık yuvanda..

Her şeyin o kadar tatlı ve güzelki güle güle kullan,iyi günlerde eskit inşallah.:nazar:
ÇOK TESEKKÜR EDERİM:)
Mükemmel bir country tarzı daha,

ufak detaylarla bile çok sıcak bir ortam oluşturmuşsun, güzel zamanların geçsin o sıcacık yuvanda..

Evet bütün istedğim buydu sıcak yaşanmışlık hissi olan huzur veren rahat şirin bir ev çok şükür oldu eksikler var yeni evliyim yavaş yavas tamamlıyorum beğendiğine çok sevindim:)

teşekkürler:16:

Bir de pembe kurdeleli pasta tabağı gibi olan şeyi nerden aldın canım?

tatlım puantiyeli 6 li pasta takımım bernardo

üstündeki kurdelalı şirin şeyse paşabahçe onu her alanda kullanbiliyorsun dilersen sürahinin üstüne koy toz olmasın dilersen kahve fincanına koy soğumasın gibi:)

ayrı ayrı şeylerdi yani:)

çok çok güzel,iyi günlerde güle güle otur,kullan :34:

teşekkürler yuutis begenmene sevindim tatlım

ba-yıl-dım:)))) devamını 4 gzle bekliorum arkadasım :))))

teşekkürler brc88 :)bende aslında eklemek istiyorum yavaş yavaş insallah kırdım zinciri düğün fotoğraflarımdan da ekliycem :)

beğenmene çok sevindim arkadaşım:16:

bnde yeni evliyim çoook gzl süper diyebileceğim (tabi bana göre:)) bi evim var bnde eklemek istiorum ama emin diilim bde itiraf ediim foto eklemeyide bilmiorum :))) şimdi snn aksesuarlarını grnce imrendim :)) evinin tamamını merak ettim doğrusu :))))

çok romantik gördüm seni desem :16: :16:
eşyalarına bayıldım ben de contry tarzını çok severim... daha fazla resim görmek istiyorum desem acep çok şey mi istemiş olurum :1:
evinde güle güle otur canım...

bnde yeni evliyim çoook gzl süper diyebileceğim (tabi bana göre:)) bi evim var bnde eklemek istiorum ama emin diilim bde itiraf ediim foto eklemeyide bilmiorum :))) şimdi snn aksesuarlarını grnce imrendim :)) evinin tamamını merak ettim doğrusu :))))

kendin beğeniyorsan mutluysan işte o en güzeli hayırlı olsun kuzum çok bişey değil mi evlilik:nazar:

Allah yuvalarımızdan birlik beraberliği sevgi saygı sadakatı mutluluğu sağlığı neşeyi eksik etmesin inşallah...

fotoğraf yuklemek çok kolay bu yorumları yazdığın yerde bak A HARFI VAR ONUN YANINDA GÜLÜCÜK ONUN YANINDA eklentiler:)

ordan cabucak yukleyiver hadi bakalım ben şim kına & düğün fotoları yuklıycam sectim biraz ama küçültmek zaman alıyor haydi bekliyorum bende:)

istanbuldaysan yolun düşerse gel misarim ol:)

zaten komşularım bi garip :)

çok romantik gördüm seni desem :16: :16:
eşyalarına bayıldım ben de contry tarzını çok severim... daha fazla resim görmek istiyorum desem acep çok şey mi istemiş olurum :1:
evinde güle güle otur canım...

evvvettttt ben zaten çok romantiğimdir eşyalrım giyimim vs bayılırım softluğa:)

tabi ki çok şey istemiyorsun kuzucum inşallah ekliycem:)

cnm ewin okadar tatlı kiii :))) nede güzel bişi öle.. english home aşığıyım ben..sanırım sende;) sağlık huzur aşk ile otur güzel yuwanda.. maşallah..
ama senden küçük bir rica; lütfen ewinin tüm fotolarınıda koy.. :))))

keşke evini bütünüyle görebilseydik
ufak detaylar gayet hoş
sadece telefonun da içinde olduğu fotoğrafı anlayamadım ben

Ben de bütününü görmek istiyorum :) cok tatlı görünüyor cidden. dilerim en kısa sürede eklersin tüm resimlerini de bize de fikir veririr.. ömür boyu ağız tadıyla oturun inş :)

country tarzı bana göre değil ama eklediğiniz görsellerden sıcak ve samimi bir eviniz olduğu belli.yeni evliymişsin ALLAH yuvanızdan huzuru eksik etmesin.

Back
X