- 14 Ekim 2010
- 228
- 325
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba.. ben de bugün başladım bu diyete. meyve suyu ve su içiorum sabahtan beri. ben yaklaşık 10 kilo vermek istiyorum buyüzden 2 hafta aralıksız devam etmek istiyorum bu diyete daha sonra duruma göre belki başka bi diyete geçerim.
başka kimse yokmu??
arkadaslar bende yarın başlıyorum kilo 76 hedef 59 hadi bakalım bitene kadar devam devammm birbirimize destek olalım kızlarrr
Kızlar mrb ben suan 64 kıloyum.
Akçaağaç şuruplu Detox DIETINE BASLICAM
2 subat baslangıc - 64
haftada bır tartılcam.
54 kılo amacım. Tam 1o kılo vermem lazım.
Hergun sborda yabcam 1bucuk saat.
Ayrıntıları yazarım
dayanalım hadıı sabırrr allahtan..
hoşgeldin canım benim bugün 3.günümdü,şimdilik iyi gidiyo bakalım.. evet destek olursak birbirimize daha iyi olur
mrb kızlar ben bu dıyetı yıl once yapmıstım 8 kılo vermıstım sımıdı tekrara baslıcam salı gubnu tabıkı 15 kılo vermem gerek hatta 10 kıloya bıle razıyım mayısın 15 de dugunum var gelınlıgın ıcınde narın gorunmek ıstıyorum ve motıve olmaya ıhtıyacım var ılk ıkı gun nasıl gecıyo sızın ve hazır meyve suyu tukete bılıyomuyuz
bende bugün başlıyorum yani salı itibariyle hadi bol kilo vermeler annemmmm
ben 65 kiloyum 55 ve sonrada 50 olmak istiyorum inşallah beceririm bu sefer
kızlar meraba bende başladım bu diyete 3 . günümdeyim süper gidio aslında böle aç kalmaya alışkınım ama umarım faydası olur nisanda düğünüm var ve 82 kiloyum acil zayıflamam lazım püffffff:26: