Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün aslında 4.günüm ama ben 3.günü tekrar ediyorum çünkü dün bazı nedenlerden dolayı sabah kahvaltının dışında bişey yemedim.yani 3 gün detoks sayılır benim için.o yüzden bugün yine aynı kahvaltıyı yaptım az öncede güzel bir yeşil salata hazırladım kendime.birazdan onuda yerim.henüz pek acıkmadım çünkü.zaten yeniyıl akşamı omlet yemek pekte iç açıcı olmasa gerek3.günü tekrarlarsam en azından tavuk yemiş olurum bu akşam
slm canım çok iyi yapmışsın madem aynı gündeyiz ozaman birlikte yapalımben diyete başladığımda 62.5 kiloydum şuan büyük kısmı su kaybı ama 60.8 düşmüşüm.1 hafta yapıcam eğer gerçekten sonuç alabilirsem 1 ay boyunca yapmayı düşünüyorum.ilk 2 gün biraz sıkıntılı oluyor bende çok başağrısı yaptı onun dışında gayet iyi gidiyor umarım 1 ayda ciddi bir kilo kaybım olur canım
bu arada benim boyum fazla uzun değil ideal kilom 52 ama 50 olsam hiç fena olmaz.ilk evlendiğimde 48 kiloydum.hatta doğumdan çıktığımda bile 56 civarıydım ama emzirme döneminde çok kilo aldım maalesef halada veremedim
evet maalesef öyle oluyor ama bu kez içimde bir his var kilo vereceğimi sanıyorumzaten şimdiye kadar çok istememiştim.hep bir halsizlik vardı canım ne diyet nede spor yapmak istemiyordu bukez niyetlendim inşallah olucak.madem sende 1 ay düşünüyorsun o zaman bu ayı birliktegeçirelim canım
kesinlikle keşke ilk günden yazsaydın tatlım.bende burda başlayan bir arkadaşın isteğiyle başladım ama o yazmıyor şimdi sanırım bıraktı yada başka bir problem oldu:44:tek başıma yazıyordum motive olsun diyesenin boyun kaç bu arada kaç kilo vermen gerekiyor?
inşallah canım vermek istediğimiz kilolar da yakın bakalım 1 ayda neler olacak.ben 12-16 kio verebileceğimi sanmıyorum zaten.o daha çok aşırı kilolu insanlar içindir.ama belki 6-7 kilo verebiliriz diye ümit ediyorum.hatta 5e bile razıyım
günaydın mutlu yıllarbugün sabaha karşı inanılmaz bir bulantıyla uyandım kusmaya çalışıyorum ama mide boş olduğu için kusamadım sonra önümü göremedim birkaç saniye .eşim beni tutup yatırdı hemen bir mryve suyu hazırladı onu içtim sonra biraz kendime geldim.sanırım şekerim düşmüştü.kahvaltıda reçel bal fındık ezmesi falan yedimçok şükür şuan iyiyim.ölecem sandım ya çok kötüydüm.bütün hevesim kırıldı şimdieşimde düzenli beslen 6 öğün ye spor yap diye kızıyorbenim eşim beden eğitimci beslenme hakkında da çok bilgisi var ve haliyle yaptığım şeylere deli oluyor
evet canım bende öyle yapmayı düşünüyorum.sende problem yaratmıyorsa devam eebilirsin:13:hatta buraya yazarsan belki bozmazsın motive olur senin için arada ziyaretine gelirim bendeben bırakmıcam az az sık sık yicem inşallah verebirim bende
bende yarın başlıyorum arkadaşlarinşallah bu defa başarılı olurum..eşim çok canımı sıkıyor bu ara benim..beni beğenmemeye başladı..ona gününü göstericem..ben anneme geldikçe burada paylaşıcam verdiğim kiloları arkadaşlar evimde net yok..inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız