- 3 Mart 2010
- 465
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün ilk gnüm :) akşam oldu nerdeyse yarınıda tammladınmı oldu bu iş ama ben sporda ypıorum çok etkili olcak eminim ve akşamlarıda yürüyüş yapıorum..Haftda nekadar verdiğimi yazarm arkadaşlr zemuszemus
dogru sölüyosun bende brüksel lahanasını sevmiyorum gene yagsız sade limonlu yeşil salata yersek bişey yapmaz sanırım
arkadaslar bende ilk 2 günü bitirdim yarın normal düzene gecicem ama brokoli ve brüksel lahanası yerine bol limonlu yeşil salata yiyebilirmiyim etkilermi kilo verişimi :??
adaguzelı mrb bence yesıl salata etkılemez kılo wermenı tabı lısteden cıkmamak daha ıı ama olabılır dıye dusunuyorumm ben hatta bende oyle yapabılırımm ıı zayıflamalar kaydirigubbakcemile3
sevgili bebeto ben burejime başladım ama ilk 2 gün dayanamadım tansiyonum düştü kaldıramadım ama rejimin geri kalanına devam ediyorum fakat arada çok az da olsa ayran içiyorum sorun olurmu siz sanırım denemişsiniz ve sonuç almışsınız acaba ilk 2 günü yapmadanda bi işe yararmı ?çünkü çok kiloluyum ve vermek zorundayım 24 yaşında 96kiloyum teşekkürler.
merhaba arkadaslar birkaç kilo fazlam vardı sağlıklı kilo vermek için az yiyim dedim bugün baslayım yarın baslayım derken birkaç kilo daha aldım.karar verdim sıkı bir diyete gireyim önce elma diyeti düşündüm şimdide sizin topic gözüme çarptı sanki bu elmaya göre daha sağlıklı gibi geldi.siz ne dersiniz ?yalnız ilk 2 gün biraz kafamı karıstırdı kendinizi halsiz hissediyormusunuz?birde istediğiniz meyveyimi içiyorsunuz?yardımcı olursanız sevinirim kızlar.
tesekkürler canım yarın baslayim diyorum bende .umarım verebilirim 1 ayda kaç kilo gider acaba bir fikrin varmı?8-10 kilo vereyim diyorum.bide evdeki meyveleri sıksam olur herhalde portakal mandalina elma falan.günde ortalama kaç bardak içiliyor arkadasım?
sonuclar süper kızlar tebrık ederim