- 11 Eylül 2009
- 18
- 0
insallah canim, ama az verdigini gorursende uzulme cunku herkes ikinci hafta bir duraksama yasiyor body kitlik moduna geciyor sanirimkaydirigubbakcemile5
olsun be canım hiç verememekten iyidir kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canim, ama az verdigini gorursende uzulme cunku herkes ikinci hafta bir duraksama yasiyor body kitlik moduna geciyor sanirimkaydirigubbakcemile5
Sagol tatlim ya, bilmiyorum bende su 80 zincirini kiramiyorum yahu sanki vucut direniyo 80'nin altina inmemek icin ....
Seninde kitlenmistir, sabredelim canim hele su regl donemini de bi atlatalim bakalim ne olcak:1hug:hep burdayim tam destek yilmakl yok....
herkesler bayram tatiline mi ciktilar acabaCADIARZU
kızlar omleti kaç yumurtayla yapıyosunuz..
MERHABA HERKESE
60 SINIRINI AŞTIM
ARTIK 59 UM
1 KİLO İYİDİR HİÇ YOKTAN
İYİ BAYRAMLARa.s.
slm kizlar, ben tartilmiycam bu hafta dun diyet bozuldu tabiki yemekler ve tatlilar karsisinda ama bu sabah kaldigim yerden devam....
sizlerde durumlar nasil?
aynı şekilde canım tüm gün
durdum durdum
dün gece saatlerinde içimdeki çikolata canavarı
gelen bir paket madleni açtı
yaaaaa işte böyle
çikolatadan kaçış yok
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: aglamak istiyorum bugun gene iyi gidiyorum toparladim derken 3 biskuit ve bir pkt cips gordugun gibi arkadasim bu bir kac gun regl kazazedesi olucam galiba insallah boyle kalir....
hiçççççç üzülme bayram bitsin toparlarız
canını sıkma şekerim ne yapalım
ben de yine yedim çikolataları
tartılamıyorum korkudan
yarın geçsin normale döneriz
bu diyete devam etmiyorum benEvet canim haklisin, sende uzme kendini tatllim. yarin benim icin detox gunum yani meyve suyu gunu.
bisey sormark istiyorum canim bu diyete ne kadar sure devam ediliyor bi bilgin varmi? iyi yapalim derken kotu yapmayalim vucutumuzu:uhm: hasarlamayalim yaniii.....