Sevgili arkadaşlar;
30.07.2009 günü bu diyete 84kg.600 gr. ile bu diyete başladım. ılk 2 gün hiç zorlanmadım diyebilirim. Meyva suları ( hazır meyva sularından canım ne istediyse içtim) ile geçen 2 günümün sonunda kahvaltı etmek için oldukça sabırsızdım ama inanın bana hiç de beklediğim gibi olmadı. 2 dilim kepek ekmeğini yedikten sonra yumurtayı yemek bana çok zor geldi. Gerçekten çok tok hissettim kendimi. Çok birebir yaptığım söylenemez mesela brokoli yerine yağsız tuzsuz salata, bol maydanozlu soğan piyazı, patlıcan salatası, közlenmiş biber yedim. 1 gün öğün değiştirdim çünkü öğlen balık yemek zorunda kalmıştım.Asla tatlı hamur işi vb yasak olan gıdaları yemedim. Hergün yarım saat koşu bandı yarım saat kültür fizik hareketleri yaptım. Çayımı kahvemi içtim tabii şekersiz. Meyva hiç yemedim. Ve bugün 80 kg 100 gr ile 2. haftanın ilk gününe başladım :)))
Arkadaşlar inanın yapılamayacak bir diyet değil. Meyva suyu günleri sizi korkutmasın. Açlık hssetiğiniz an da içtiğiniz bir bardak meyva suyu sizi hemen doyuruyor. Yeter ki isteyin. ınanın kendinizi çok hafif ve mutlu hissedeceksiniz.
Başlayacak olanlar başaracaksınız inanın :))