Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben başlıyorum 1 ay yapabilirsin yapıcam ama 1 hafta kesin bi denemem lazım.arkadaşlar benim yardıma ihtiyacım var benimle başlamak isteyen varmı diyete lütfen
Bugun 1. Gune basladim gayet iyi gidiyo 70 le basladim bakalim haftaya cuma ne olucam tartilmicam hic :)
bende başladım bu günnn ve şimdiden 700 gr gitmiş
Ayy ben tartilamiom ya 1 hafta ya da 5 gun dolsun oyle tartilcam ozaman daha gaza geliom . Kacamak falan yapmadin demi bugun ?
kahve bide yeşil çay içtim kaçamak olarak
:) onlari bende yaptim vakit gecmez yoksa :) bugunu bitirdik cok sukur sira yarinda yarinida atlatirsak tamamdir bu is gitsin kilolar gelsin yeni kiyafetler :) bu arada boyun kilon kac?
Merhaba kızlar .bende yarın başlamaya karar verdim bu diyete ve çok yoğun sporda yapmalıyım 😊 çünkü benim 24 günüm var sadece ve vermem gereken 9 kilo var inş yaparım ve 5 Haziran a hazır olurum 😊 yarın başlayan var mı ?
Boyum 1.73 kilom 61.5 62 falan .yarın sabah tartılıp yazıcam ve inşallah bu 9 kiloyu verince fotografımı koyan .çok heycanlı 💃💃💃😊😘
2. Gunde bitti :) bugun nedense cok rahatti ya sadece azcik bi yogurtla ayran ictim malesef ama onun disinda kacamak yapmadim e okadarciktanda bisey olmasin artik. Yarini bekliom yemek gunuu :) sizin yine 9 kilo varmis benim 15
ben 67 kiloydum 1 ayda 7 kiloyu verdim ama 1 kilosunu şimdi geri aldım ve gercekten sıkıldım kilo vermekten diyette olmaktan