Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar baslayacak olan var mi ya...birlikte baslayalim..arkadas ariyorum yanima :18:
arkadaslar baslayacak olan var mi ya...birlikte baslayalim..arkadas ariyorum yanima :18:
Merhabalar, inşallah yarın bende başlıyorum diyete. Devam edenlerle ve yeni başlayanlarla birbirimize destek olursak çok güzel olur:))
ilk gün gayet iyi geçti. meyve suyu dışında öğlen süt içtim. ilk günü atlatırsam sonuna kadar giderim diye düşünüyorum. mart ayı benim diyet ayım olacak.
nisan ayında ise kendini çok daha iyi hisseden ben!
Baslayan arkadaslar devam eden var mi? Benim gribim baya gecti. Yarin yeniden basliyorum insallah. Ama 3. Gunden baslicam. :) Meyve suyu kismini yaptim zati. Sayilmaz mi yahu :)ilk gün gayet iyi geçti. meyve suyu dışında öğlen süt içtim. ilk günü atlatırsam sonuna kadar giderim diye düşünüyorum. mart ayı benim diyet ayım olacak.
nisan ayında ise kendini çok daha iyi hisseden ben!
bugün de bence gayet başarılı geçti.
sabah kahvaltısında ekstra olarak 2 tane zeytin yedim. normalde avuç avuç yerim. o yüzden bence kaçamak sayılmaz.
öğlen salatanın yanında az yoğurtlu çiğ lahana yedim.
akşam ise balık ve brokoli.
tartılamadım ama hafiflediğimi hissediyorum. kıyafetlerim daha iyi duruyor.... :)
Bazen hazır, bazen sıkma . Hazırların da şekersiz olanını. Yağsız süt de içtim.
Devam etmeye çalışıyorum bence iyi gidiyorum . Evet kişisel uyarlamalarla bence çok daha iyi.Bu sayfa neden aktif değil, yapan kimse yok mu bu diyeti?
Devam etmeye çalışıyorum bence iyi gidiyorum . Evet kişisel uyarlamalarla bence çok daha iyi.