Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende senin gibiydim aynı.karnımın doyması bile kesmezdi beni illa tıka basa hiç nefes alamayana kadar yerdim.ama şimdi hiç aklıma gelmiyo artık rahatım.sanırım mide cidden küçülüyo.ilk 2 günden sonra iştah kesiliyo 3. gün de akşama doğru biraz acıkmıştım o kadar.şimdi hiç açlık hissetmiyorum bile.benim bu diyette tek şikayetim hiç meyve olmaması.ben sürekli meyve yiyen bi insandım ama artık yiyemiyorum.1 ay dolsun ondan sonra inşallah...
yok canım niye sıkılıyım çok konuşmandan,sonuçta hepimizin derdi aynı.benim boyum 160 kilomda 63 ile başladım şimdi 59 oldum.hedefim 53 olmak bakalım neler olacak göreceğiz.ben 1 ay sınır koydum ama sanırım sürekli bu şekilde beslenebilirim.aslında callatenics de yapmak istiyorum ama ufak oğlum müsade etmiyo hemen üstüme çıkıyo etrafımda dolanıyo.vücudu çok sıkılaştırdığı için callanatecsi seçtim.o yüzden 53 kiloyu hedef koymuştum.inşallah başlayacam yarın.birebir tam olarak uymuyorum aslında.mesela geçen gün küçük bi tost yedim saat 4.5 gibi akşamda bişey yemedim artık.bu şekilde dengelemeye çalışıyorum.ama asla sabah öğle akşam öğünlerini yiyip aralarda bişey yemiyorum.
roxalanne ne durumdasın canım?yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sayılır.yarın sabah ki kahvaltıyı bi düşün,çok güzel olacak:))
ben hala 59 da takılı kaldım değişmedi daha bu hafta.63 ile başlamıştım zaten 4 kilo ilk hafta gitti.ama bu hafta hala tık yok:))
bakalım sen mantarlı yumurtayı yedikten sonra nasıl hissedeceksin:))ben iki gün kendime gelemedim,midem çok kötü bulanmıştı.artık yemiyorum mantarlı olarak,sadece 2 yumurtayı haşlıyorum o kadar.
Buün 5. günümdeyim canımcım ve o kadar iyiyim ki cok şükür..
Kilo veriyorum, mutluyum, aç hissetmiyorum ilk iki gün kadar, hatta o iki dilim ekmek arası kücücük sandwich beni öyle bir doyuruyor ki .. İlk başladığımda 76 kiloydum, bu sabah tartıldım 73.3 çıktı, 5 günde 2 kilo 700 gram vermişim, internete giremedim canım ya gec cevap yazabildim o yüzden, özür.
Sen ne yaptın ?
Buün 5. günümdeyim canımcım ve o kadar iyiyim ki cok şükür..
Kilo veriyorum, mutluyum, aç hissetmiyorum ilk iki gün kadar, hatta o iki dilim ekmek arası kücücük sandwich beni öyle bir doyuruyor ki .. İlk başladığımda 76 kiloydum, bu sabah tartıldım 73.3 çıktı, 5 günde 2 kilo 700 gram vermişim, internete giremedim canım ya gec cevap yazabildim o yüzden, özür.
Sen ne yaptın ?
3. günüm iyi sayılırdı. Gece açlık krizi geçirdim resmen. 10 tane kadar fındık ve badem yedim...
Ama yemeseydim uyuyamayacaktım o derece. Dediğim gibi ben ne kadar az yersem o kadar rahatım. Yiyince de sonuna kadar maaşallah...
Bugün 4. gün ve umarım daha rahat geçer...
Bu arada ben 2 gecedir spor yapamıyorum saat 10 da uykum geliyor hemen ve elim ayağım tutmaz oluyor.Sanırım enerjisiz kalıyorum.
Dün annemlere gittim ve gitmişken tartıldım. Akşam akşam 75,7 çıktım...Bence 3 gün için çok iyi bir rakam 76.7 ile başladığımı düşünürsek...
egotrikcim azmine hayran kaldım.umarım hep böyle gider.ben bu gibi küçük açlık krizlerinde hemen su içiyorum kesiyor beni yada sakız çiğniyorum..
sana bu akşam ki mantarlı yumurta bol şans diliyorum:)
devam etmene çok sevindim..bu diyet insanı garip bi hale sokuyor dimi ? mesela miden açlıktan guruldarken canın bişey yemek istemiyor vede onunda üzerine 1 bardak su içince hepten tok hissediyorsun...
5 günde çok iyi kilo vermişsin, tebrik ederim...