Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada günaydın.1 haftadır tek başıma yapıyordum yanıma yoldaş gelmesi çok güzel...bende hazır meyve suyu ile yapıyorum.2.haftamın 2. günündeyim.4 kg vermiştim geçen hafta.emin ol 1 hafta dayanamıyorsun tartılmak için:))ben 2 günde 1 tartılıyorum çok merak ediyorum çünkü.
isveç diyetini bende yapmıştım ama kırmızı et yüzünden 6.gün bırakmıştım.şimdilik hollywooddan memnunumsadece bu diyette de mantarlı yumurta midemi çok bulandırdı.artık onun yerinede iki yumurtayı haşlayıp yiyeceğim.ama kesinlikle iştahı kapatıyor bu diyet.umarım hep böyle devam eder...
güzel haberlerini bekliyoruz cnm...
bende bugün halsizlik oldu biraz.sürekli yatmak istiyorum ama iki küçük çocukla çok zor.ayrıca kahvaltıları yemekleri meyveleri derken sürekli mutfaktayım.bu da benim dezavantajım
Ay inşallah canım ya..
Sen kaçıncı günündesin, nasıl gidiyor ?
keddenek dun ogrendim canim hamileymisim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sana diyetinde basarilar tatlim
keddenek dun ogrendim canim hamileymisim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sana diyetinde basarilar tatlim
ben 10 .günümdeyim 2 gün meyve suyundan sonra şimdi kahvaltı yapacağım:))benim iyi gidiyor.alıştım artık,iştahım köreldi iyice:))önceden tok olduğumda bile çok yerdim,canım sıkılsa yerdim,yani sürekli yerdim ama şimdi hiç o halimden eser kalmadı.2 günü atlatırsan eminim sende benim gibi olursun.iki günün sonundaki o kahvaltıyı bile tamamen yiyemediğini göreceksin:))
Valla doğru söylüyosun, bugün 2. gün, bugün de zor geiyo ama dün sanki daha zorlanmıstım.. Daha iyiyim..
Yarın kahvaltı yapabilicem yihuuuuu..
özelden yazamadım mesaj sayım 100 olmadığı için.ben yağlı dil peyniri yedim yağsız bulamadım çünkü.onunda 1 tanesi baya büyük olduğu için kahvaltılarda 2 yerine 1 adet yedim.