- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
magrenta daha fazla bozma canımmm
caznurcum ben dukana geçmeye karar verdim bu diyeti bıraktım dukana başlayana kadar az yemeğe devam edicem herkese başarılar 79,5 ile başlayıp 77,7 ile bırakıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
magrenta daha fazla bozma canımmm
Bende 1 Haziran'da başlamayı düşünüyorum canım. Kaçamaksız olarak.Ben de yarın başlıyorum umarım çok zorlanmam. Kilom 81 boyum 1.68 iyice topaç oldum. hayırlısı.. temmuzun ilk haftası kuzenimin düğünü var 65 kilo olsaydım ne kadar güzel olurdu..
Canım kaçamaksız mı uyguluyorsun sen?15. günün sonunda tam 3.700 gr verdim. bozmadan devam etcem. şu an 66.200 gr oldum. bunada şükür hedef 58 olmak.. kaldı 8 kiloo inşallah buda gider..
Kizlar ben başladım bugün hic bozmadım biraz acıkma var tabii ama fazla değil tek sorun kendim sıkmadım cappy %100 meyve suyu aldım pek fark olacagini dusunmuyorum ilerleyen günlerde sizlerle paylasicam :)
dün kendimi ödüllendirdim normalde 38 bedenım 36 beden kıyafetler aldım çünkü onlara rahatlıkla giyeceğim
walla süpersin... Ben kendimi ödüllendirmeme gerek yok inşlallah şu 6 kilomuda veririmde bende doğumdan önceki 36 beden kıyafetlerimi rahatlıkla giyerim..