canım ne yaptın başladınmı ben ilk günü kolayca atlattım darısı yarına
evet evet basladım suana kdr bı sıkıntı yok..super gıdıo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne yaptın başladınmı ben ilk günü kolayca atlattım darısı yarına
2. günüm de bitti :) acıkmadım hiç kızlar demekki benim yedikçe yiyesim geliyormuş yedikçe acıkıyormuşum bunu anladım bildiğin acıkmadım yaa hönk hamis nasıl bünye varmıs nasıl bi depo varmış kızım sende diyorum
canım ilk 2 günden sonra bugün bayramdı bana kahvaltı bol geldi
bende devam ediyorum canım iyi gidiyor adet gördüm tartıldım ve hiç kilo gitmediğini gördüm moeralim bozuldu açıkçası
yaaa ( bende tartılmadım ama gıttı gıbı hıssedıyorum.yarın anneme gıdersem tartılırım sonucu mutlaka bıldırırım sana.bende 3 aydır adet olmuyorum oluyum dıye bı ılacım vardı onu ıctım yıne olamadım.yarın doktorumu arayıp sorcam bakalım ne dıcek olsaydım bende su şişkinlikten kurtulurdum ( bırde ben hergun spor yapıorum spor merkezıne yazıldım gecen ay haftada 5-6 gun gıdıp yarım saat 1 saat spor yapıorum..onunda cok faydası var..hıcbısey yapamasanda yuru mutlaka tempolu olarak goreceksın cok etkılıcek kılo vermenı..
Canim sanirim buara kimse yok yapan ama ben yapiyorum istetsen birlikte devam edrlim benim 2.gunum bugun bitti yarina kahvalti isallahslm kızlar ben bu diyete bugün başladım inşallah gidecek kilolar nişanlıyım ve düğünüme daha zaman olmasına ragmen gelinliğin içinde duba gibi durmak istemiyorum ben üniversitede okurken 38 beden giyiyordum sonra üni bitti 2 sene iş aradım evde sıkıldıkça yedim sonra işe girdim ve işim masa başı hiç hareket yok aldım kiloları 44 beden oldum sabah tartıldım 88 kilo 300 gram gösterdi tartı sinirlendim ve başladım bugün hedefim tekrar 38 beden olmak 58-59 kiloya ulaşmam lazım benide alın aranıza hergün yazacam ne oldu ne yedim kaç kilo verdim desteklerinizi bekliyorum kızlar öpüyorum hepinizi