Merhaba canım bende Hollanda'da yaşıyorum buraya geleli nerdeyse 5 sene oldu ve benimde maalesef hiç arkadaşım yok bende rotterdam yakınlarında oturuyorum ismim seyide 2 tane kızım var benimde ailemden burda hiçkimse yok yani anlıyacağın bende çok yalnızım ve çok sıkılıyorum.Merhaba ben hollandaya yeni tasindim daha dogrusu rotterdama ama daha alisamadim ve arkadas edinmek istiyorum. esimin is nedeniyle geldik oyuzden ailemden kimsemde yok
Cok mutlu oldum senin adına şimdi ne Güzeldir oralar gerçi kış ama Benim için farketmiyor yaz kış orda olmak farklı bi duygu bende dordrecht de oturuyorum rotterdamda yakın sayılır ama yakında rotterdamda taşınmayı düşünüyoruz yaşın kaç bu arada benim yaşım 24Cok memnun oldum ne guzel allah bagislasin tanismayi cok isterim ben merkezdeyim direk tabi bu aralar hollandaca ogrenmeye calisiyorum ama suan istanbula ailemi ziyarete geldim anliyacaginiz asiri mutluyum
Bende pek öğrendim sayılmaz aslında A2 seviyesine kadar biliyorum sonra çcuklarım olduğu için okula gidemedim yani devam edemedim pek çevrem olmadığı içinde geliştirmedim aslında benim Arkadaşımın olmama sebebi oturduğum yerde hemen hemen hiç Türk'ün olmaması ben buraya 2010 da geldim 5 yıllık Evliyim siz nezaman geldiniz eşinleBenimde yasim 24 canim ayni yasatyiz evet cok guzel valla memelekt aile apayri birsey adim tugce sen dili ogrenmissindir sanirim ben daha yeni basladim 5 ay oldu
Evet doğru diyorsun ama iste benimkisi biraz çocukluk oldu yani yaşım küçük olduğu için anlayamadım aslında oturup düşündü mü diye sorsan hayır derim o dereceBen 2013 sonunda geldim benim oldugum yerde var sanirim ama pek tanisma firstaim olmadi kurstan birkac ark oldu ben 2 yillik evliyim esiniz ordami yasiyordu yoksa turkiyedenmi geldiniz cocuk yapmaya iyi cesaret etmmisin yanliz
Vala o konudan çok dertliyim işte birazda oYüzden yalnızım demiştimyaNe guzel canim evet orasi ayri aailesi fln ordaysa yardimci olurlar enazindan sana umarim tasinirsiniz gorusurz tanismis oluruz
Saol canım iyiym fırtına çok fena vala ne zaman geçicek ki hala soğuk havalar sözde bahar geldi ama pek belli olmuyor senin nasıl gidiyor hayatNasilsin seyide nasil gidiyor firtinayla ugrasmak
Ee sen nelerle uğraşıyosun neler yapıyosunIyı canım aynen ya agaclar yerınden sokulcek resmen