Hollandaya yeni tasinan var mi?

tugcercan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
77
27
33
Merhaba ben hollandaya yeni tasindim daha dogrusu rotterdama ama daha alisamadim ve arkadas edinmek istiyorum. esimin is nedeniyle geldik oyuzden ailemden kimsemde yok

Merhaba ben hollandaya yeni tasindim daha dogrusu rotterdama ama daha alisamadim ve arkadas edinmek istiyorum. esimin is nedeniyle geldik oyuzden ailemden kimsemde yok
Merhaba canım bende Hollanda'da yaşıyorum buraya geleli nerdeyse 5 sene oldu ve benimde maalesef hiç arkadaşım yok bende rotterdam yakınlarında oturuyorum ismim seyide 2 tane kızım var benimde ailemden burda hiçkimse yok yani anlıyacağın bende çok yalnızım ve çok sıkılıyorum. ((

Cok memnun oldum ne guzel allah bagislasin tanismayi cok isterim ben merkezdeyim direk tabi bu aralar hollandaca ogrenmeye calisiyorum ama suan istanbula ailemi ziyarete geldim anliyacaginiz asiri mutluyum

Cok memnun oldum ne guzel allah bagislasin tanismayi cok isterim ben merkezdeyim direk tabi bu aralar hollandaca ogrenmeye calisiyorum ama suan istanbula ailemi ziyarete geldim anliyacaginiz asiri mutluyum
Cok mutlu oldum senin adına şimdi ne Güzeldir oralar gerçi kış ama Benim için farketmiyor yaz kış orda olmak farklı bi duygu bende dordrecht de oturuyorum rotterdamda yakın sayılır ama yakında rotterdamda taşınmayı düşünüyoruz yaşın kaç bu arada benim yaşım 24

Benimde yasim 24 canim ayni yasatyiz evet cok guzel valla memelekt aile apayri birsey adim tugce sen dili ogrenmissindir sanirim ben daha yeni basladim 5 ay oldu

Benimde yasim 24 canim ayni yasatyiz evet cok guzel valla memelekt aile apayri birsey adim tugce sen dili ogrenmissindir sanirim ben daha yeni basladim 5 ay oldu
Bende pek öğrendim sayılmaz aslında A2 seviyesine kadar biliyorum sonra çcuklarım olduğu için okula gidemedim yani devam edemedim pek çevrem olmadığı içinde geliştirmedim aslında benim Arkadaşımın olmama sebebi oturduğum yerde hemen hemen hiç Türk'ün olmaması ben buraya 2010 da geldim 5 yıllık Evliyim siz nezaman geldiniz eşinle
B

Ben 2013 sonunda geldim benim oldugum yerde var sanirim ama pek tanisma firstaim olmadi kurstan birkac ark oldu ben 2 yillik evliyim esiniz ordami yasiyordu yoksa turkiyedenmi geldiniz cocuk yapmaya iyi cesaret etmmisin yanliz

Ben 2013 sonunda geldim benim oldugum yerde var sanirim ama pek tanisma firstaim olmadi kurstan birkac ark oldu ben 2 yillik evliyim esiniz ordami yasiyordu yoksa turkiyedenmi geldiniz cocuk yapmaya iyi cesaret etmmisin yanliz
Evet doğru diyorsun ama iste benimkisi biraz çocukluk oldu yani yaşım küçük olduğu için anlayamadım aslında oturup düşündü mü diye sorsan hayır derim o derece
Ama memnunum ben yani pişman Değilim çünkü çok güzel bi duygu genç annelik Güzeldir Büyüyünce onların yanında ablası gibi dururum en azından :))
Evet eşim burda Doğma büyüme biz onunla Türkiye'de tanıştık bi ara Türkiye'de yaşadığı zamanlar

Ne guzel canim evet orasi ayri aailesi fln ordaysa yardimci olurlar enazindan sana umarim tasinirsiniz gorusurz tanismis oluruz

Ne guzel canim evet orasi ayri aailesi fln ordaysa yardimci olurlar enazindan sana umarim tasinirsiniz gorusurz tanismis oluruz
Vala o konudan çok dertliyim işte birazda oYüzden yalnızım demiştimya
Bende çok isterim tanışıp Görüşmek dönüşün ne zaman buraya tatil ne zaman bitiyor

evet az kalmış vedalaşmak çok zor olacaktır eminim
Istersen gelince görüşebiliriz sen Döndüğünde buraya yazarsın neyse sana iyi tatiller keyfini çıkar son günlerinin

Valla dondum yemek sitesi yaziyorum ben onla ugrasiyorum biraz ev isi kedim var onun asilari vardi sende nasil kizlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…