Hollandaya yeni tasinan var mi?

Valla dondum yemek sitesi yaziyorum ben onla ugrasiyorum biraz ev isi kedim var onun asilari vardi sende nasil kizlarin
Benimde büyük kız groep 1 e başladı onu götürüp getiriyorum okula zaten bütün gün okula git gel yapıyoruz onun haricinde hiç bitmeyen evin temizliği:)) şu yazdığın yemek sitesine bakmak isterim merak ettim doğrusu adresi ne

... canım ooo baya yogunsun ya malesef ıs bıtmıyorkı hıc okul nasıl zor oluyormu barı ogrenıyordur sanada ogretır hollandaca artık:KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
... canım ooo baya yogunsun ya malesef ıs bıtmıyorkı hıc okul nasıl zor oluyormu barı ogrenıyordur sanada ogretır hollandaca artık:KK66:
Ya aslında evet çok zor dilde biraz Sıkıntımız var bizimki türkçe konuşuyo öğretmeni anlamıyor ama yavaş yavaş bişeyler Öğrenmeye başladı ben zaten biraz biliyorum onada öğretmeye çalışıyorum zaten okulda ders yapmıyolarki oyun oynuyorlar gün boyu birde bizim çevremizde hiç türk yok okuldada hiç türk Arkadaşı yok mecbur ordan burdan kapıcak işte zAten çocuklar çok zeki oluyorlar napalım işte biraz sıkıntı çekicez

Merhaba herkese uzun zamandir girmiyodum foruma
bende 2.5 yildir hollanda da yasiyorum ama ben Rotterdam a uzagim Hilversum a yakinim
Dil sorunu bende cekiyorum ,ingilizce bilmez avantajken dezavantaj oldu benim icin,dilim hep ingilizceye kayiyor...
Niveu 3 e gecmek uzereyim
herkese guzel bir gun diliyorum :KK66:

X