Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

canimsin ya sen aglama neden ve nasil antalyada yasamaya basladim bilmiyorum ama bilmeni isterimki buralar aynen biraktigin gibi senin icin soz patat yiyecegim ay ne guzel sizin bulusmanizinda haberlerini bekliyorum umarim sizde harika vakit gecirir cok eglenirsiniz sende benim icin simit yermisin?senağlama

cnm bende ciktim disari ama market alisverisi yaptim..carsi daha yakin olsaydi kacardim bende 1 saatligine de olsa yerimseniben..hava süper bugün güneslenmek lazim..şakkıdı

oh oh gunesin bol olsun bende arkadasla beraberdim ay canim senide tanistiracagim ona kk bahsettim eminim oda bugun uye olacak a.s birde bugun dayanamadim sana kucuk bir hediye aldim umarim begenirsin:icecream:

bayanlar selaaam, oohhh kk ya canlilik gelmis, hep boyle olun iste ne guzel
bugun butun bayanlar evdeydi galiba , sakir sakir yazismisiniz, aksilik bugunde ben evde yoktum. hangi birinize cevap verecegimi sasirdim.
serenacim teklifini gordum beni rottardama cagirisyorsu, bu gidisle bulusmalarin birinde benide aranizda gorebilirsiniz gibime geliyor, icim kaynadi size:))) ama sunu bastan itiraf edeyim ben iyi bir yuruyus partneri olamam, cabuk yoruluyorum, hemen basima agrilar giriyor:)) ben cayli pastali oturmayi tercih ederim:)))))

hatis ablacim seni anliyorum benimde en güzel yillarim eskisehirde universite döneminde gecti tam 6 yil orda yasadim..eskisehiri düsündükce burnumun diregi sizlar:a015:..tv de falan eskisehirle ilgili birsey ciktigi zaman yerimde duramam..iste hayat böyle akip gidiyo bir sekilde bugün burdayiz bir kac yil sonra kimbilir nerdeyiz..ama antalya cok güzeldir sicacik civil civil bir sehirdir..sizde antalyalilar olarak mi bulusuyorsunuz ?? cok eglenceli vakit gecirirsiniz insallahh:dance:

oh oh gunesin bol olsun bende arkadasla beraberdim ay canim senide tanistiracagim ona kk bahsettim eminim oda bugun uye olacak a.s birde bugun dayanamadim sana kucuk bir hediye aldim umarim begenirsin:icecream:

tabi üye olsun arkadasin hatta onunla da ilk burdan tanisayim kk ugurlu geliyor..neee hediye mi aldin bak yaww nasil mahcup ettin simdi beni tesekkür edrim cnma.s.a.s.a.s.

merhaba Hatis,
seni anlamaya calisiyorum ama inan buralari ozlemene hic gerek yok. neguzel kurtulmusun insanin maneviyatini olduruyor burasi(buna katilmayan arkadaslar olabilir tabii)
ama benimde en buyuk hayalimdir turkiyeye temenni donus yapmak. kismet tabiki boyle islr.
sen oranin samimiyetinden, gunesinden, tazecik hormonsuz yiyeceklerinden , cilgin alisveris yerlerinden bol bol istifade etmeye bak.
antalya ya boooool selamlar.

sea girl, buarada bana msn adresini yazacagini soylemistin ama goremedim. hatirlatayim dedim.:)

sea girl, buarada bana msn adresini yazacagini soylemistin ama goremedim. hatirlatayim dedim.:)

özel mesaj bölümünü kullanman icin en az 50 mesajin olmasi gerekiyo..burdan yazmak pek hos olmaz belki kötü niyetli birinin eline falan gecer..güzelim 50 mesaji tamamla sana özelden yazicam msn mi olurmua.s

bu arada sen gel rotterdama börekler acariz sana ( acmayi bilmem ama)yerimseniben sende sayfa acmissin cok iyi olmus cnm yakinlardan birileri cikabilir..sen 3 yildir burdaymissin yollari falan biliyorsundur istedigin zaman gel buraya evde de otururuz carsida da gezeriz sen gel yapicak sey cooooka.s

serena, inan çarşıya gittiğimde en keyf aldığım simit yemektir,bundan sonra her simit ıssırdığımda aklıma sen geleceksin.Antalyada yani Türkiyede olmamın nedeni evlendim ve burada kaldım eşim yurt dışını istemedi,çok şükür burada mutluyum.iyi geceler güzelim.

sea_girl,senin Türkiye'ye olan özlemini çok iyi anlaya biliyorum çünkü orada ikende memleket özlemi çekiyor idim.ben aslında Hollandayı özlemiyorum,ben ailemi ve gençliğimin en güzel yıllarını özlüyorum :çok üzgünüm:.Evet canım biz cumaertesi Antalyalılar olarak buluşacağız.hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.güzel vatanımdan size selamlar.:1hug:

Hollandagulu,çok haklısın canım,burada olmanın tadını çıkarayım değilmi.selamını aldım ve aleyküm selam.benden de size selamlar.a.s.a.s.

sea_girl ,sana bir sürprizim var bakalım beğenecekmisin. Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Eskişehirden bir görüntü .

sea_girl ,sana bir sürprizim var bakalım beğenecekmisin. Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Eskişehirden bir görüntü .

ayyyyyyyyyyyy cnm ne kadar incesin a.s. burasi adalar köprübasi..buraya cok yakin bir evde oturmustum 1 yil boyunca..4 kiz kaliyorduk ve cok genis bir evdi bak simdi anilarimi canlandirdin..senağlama

sen gel canim sana cay kahve borek corek bilumum daha bir suru sey feda olsunjeyyarama kizlar ben ev muhabbeti sevmiyorum sizi rotterdamin en elit en guzel mekanina goturecegim yeterki gelin hatta aslinda hollandadan baska bayanlarida aramizda gormrkten cooook mutlu olurduk:dance:

tabi üye olsun arkadasin hatta onunla da ilk burdan tanisayim kk ugurlu geliyor..neee hediye mi aldin bak yaww nasil mahcup ettin simdi beni tesekkür edrim cnma.s.a.s.a.s.

hasene canim benimjeyyar ay pardon sea_girl diyecektim sırnaşık şey dayanamadim ikimizede aldim lafimi olur feda olsun yemege gittik cok sukur kazasiz belasiz atlattik naniknanik yarinda dugun var :Roflol: yine gorusemiyecegiz ins sali seninde bir programin yoksa bir yerlerde :içelim: icelimmi ozledim kiz valla :1rolleyes:

ben olayim bende mutlu olurum yerin iyi masallahşakkıdı allah bozmasin 17.07.2007 tr buyuk bir bulusma hazirlayin antalyali bayanlar bende geliyorum

eeee hadi bekliyorum hollandadan sadece bu kadarmiyiz inanasim gelmiyor hadi kizlar tanisalim bakalim herkes kendince kendini tanitsin ban baslayayim 32 yasindayim bu yaz 15 yil olacak evli 3 tane erkek cocuk en iyisinden bir es bir kus ay unuttum onu corbaya dusurmustum. kizlar gulmeyin valla kendi dustu azcik narsist jeyyar annem kadar olmasada birazda kibirli aceleci arkadas canlisi birzda kacik iste bensengözlerimebaksanab

bak ya muzur sey seni naniknanik..yillarca bu ismi duyanlar hep dalga gectiler benimle..evdekilere hala söylerim hadi göbek adi koymak istediniz de bari nüfus kagidina yazdirmasaydiniz hemde ilk isim olarak yazdirmislar ya..bende dügünlerimizi özledim neyseki türkiyeye gittigmiz gibi iki dügün bizi bekliyor..cnm biliyorsunki 1 hafta sonra gidiyoruz türkiyeye o yüzden haftaici mutlaka carsiya cikmam lazim özellikle bikini ve canta almadan gitmek istemiyorum..hemde carsambadan önce cikmam lazim..burda yazmayayim niye oldugunu anlamissindir belki..p.tesi ya da sali yada her iki günde olur ..ben seni p.tesi bize kahvaltiya cagirsam gelirmisin hem evide görmüs olursun..ama disarida cafede bulusmak istersen bana uyar biliyorsun..neyse cnm msn den konusuruz hangi gün cikacagimizi ne yapacagimizi..bende ösledimm seniii:1hug:

özel mesaj bölümünü kullanman icin en az 50 mesajin olmasi gerekiyo..burdan yazmak pek hos olmaz belki kötü niyetli birinin eline falan gecer..güzelim 50 mesaji tamamla sana özelden yazicam msn mi olurmua.s

tamam canim , sagol bilgin icin bilmiyordum 50 mesaj hakkimin olmasini gerektigini, sayende ogrenmis oldum. merak etme en kisa zamanda tamamlanir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…