canım yaa gözlerim dolu dolu oldu biliyormusun Rotterdam benim çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği yer .Rotterdam west'de yaşadım shiedamseveg'de kız beni ağlattınya .buarada bizde yarın Antalyada buluşuyoruz.bizi izlemeye devam edin Rotterdama sevgiler ,benim için patat yermisin.daag.
cnm bende ciktim disari ama market alisverisi yaptim..carsi daha yakin olsaydi kacardim bende 1 saatligine de olsa yerimseniben..hava süper bugün güneslenmek lazim..şakkıdı
canım yaa gözlerim dolu dolu oldu biliyormusun Rotterdam benim çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği yer .Rotterdam west'de yaşadım shiedamseveg'de kız beni ağlattınya .buarada bizde yarın Antalyada buluşuyoruz.bizi izlemeye devam edin Rotterdama sevgiler ,benim için patat yermisin.daag.
oh oh gunesin bol olsun bende arkadasla beraberdim ay canim senide tanistiracagim ona kk bahsettim eminim oda bugun uye olacak a.s birde bugun dayanamadim sana kucuk bir hediye aldim umarim begenirsin:icecream:
sea girl, buarada bana msn adresini yazacagini soylemistin ama goremedim. hatirlatayim dedim.:)
canimsin ya sen aglama neden ve nasil antalyada yasamaya basladim bilmiyorum ama bilmeni isterimki buralar aynen biraktigin gibi senin icin soz patat yiyecegim ay ne guzel sizin bulusmanizinda haberlerini bekliyorum umarim sizde harika vakit gecirir cok eglenirsiniz sende benim icin simit yermisin?senağlama
hatis ablacim seni anliyorum benimde en güzel yillarim eskisehirde universite döneminde gecti tam 6 yil orda yasadim..eskisehiri düsündükce burnumun diregi sizlar:a015:..tv de falan eskisehirle ilgili birsey ciktigi zaman yerimde duramam..iste hayat böyle akip gidiyo bir sekilde bugün burdayiz bir kac yil sonra kimbilir nerdeyiz..ama antalya cok güzeldir sicacik civil civil bir sehirdir..sizde antalyalilar olarak mi bulusuyorsunuz ?? cok eglenceli vakit gecirirsiniz insallahh:dance:
merhaba Hatis,
seni anlamaya calisiyorum ama inan buralari ozlemene hic gerek yok. neguzel kurtulmusun insanin maneviyatini olduruyor burasi(buna katilmayan arkadaslar olabilir tabii)
ama benimde en buyuk hayalimdir turkiyeye temenni donus yapmak. kismet tabiki boyle islr.
sen oranin samimiyetinden, gunesinden, tazecik hormonsuz yiyeceklerinden , cilgin alisveris yerlerinden bol bol istifade etmeye bak.
antalya ya boooool selamlar.
sea_girl ,sana bir sürprizim var bakalım beğenecekmisin. Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Eskişehirden bir görüntü .
bayanlar selaaam, oohhh kk ya canlilik gelmis, hep boyle olun iste ne guzel
bugun butun bayanlar evdeydi galiba , sakir sakir yazismisiniz, aksilik bugunde ben evde yoktum. hangi birinize cevap verecegimi sasirdim.
serenacim teklifini gordum beni rottardama cagirisyorsu, bu gidisle bulusmalarin birinde benide aranizda gorebilirsiniz gibime geliyor, icim kaynadi size:))) ama sunu bastan itiraf edeyim ben iyi bir yuruyus partneri olamam, cabuk yoruluyorum, hemen basima agrilar giriyor:)) ben cayli pastali oturmayi tercih ederim:)))))
tabi üye olsun arkadasin hatta onunla da ilk burdan tanisayim kk ugurlu geliyor..neee hediye mi aldin bak yaww nasil mahcup ettin simdi benitesekkür edrim cnma.s.a.s.a.s.
serena, inan çarşıya gittiğimde en keyf aldığım simit yemektir,bundan sonra her simit ıssırdığımda aklıma sen geleceksin.Antalyada yani Türkiyede olmamın nedeni evlendim ve burada kaldım eşim yurt dışını istemedi,çok şükür burada mutluyum.iyi geceler güzelim.
hasene canim benimjeyyar ay pardon sea_girl diyecektim sırnaşık şey dayanamadim ikimizede aldim lafimi olur feda olsun yemege gittik cok sukur kazasiz belasiz atlattik naniknanik yarinda dugun var :Roflol: yine gorusemiyecegiz ins sali seninde bir programin yoksa bir yerlerde :içelim: icelimmi ozledim kiz valla :1rolleyes:
özel mesaj bölümünü kullanman icin en az 50 mesajin olmasi gerekiyo..burdan yazmak pek hos olmaz belki kötü niyetli birinin eline falan gecer..güzelim 50 mesaji tamamla sana özelden yazicam msn mi olurmua.s