hayirdir bayanlar birden sessizlik oldu???kimseler yazmiyor daha, yoksa bizimkilerin hepsi tatilemi gitti???
malum bizim rotterdamdan iki arkadas carsi pazar islerini bitiremediler, ha bire alisveris yapiyorlardir.:))
ama digerleri nerde?
hollandadan bukadarmiyiz yoksa....
slm.hepiniz roterdamdasiniz galiba? haarlemde yasayan yokmu boyle eylenceli arkadaslarla tanismayi bende cok isterim.burda hic kafa dengi arkadasim yok cok sikiliyorum.ya haarleme tasinin yada beni roterdama alin.byeeee
sırnaşık şeycanim firtina oncesi sesizlik malum izin hazirligi is guc hic bitmiyorkafamçokkarıştıben daha bir yere gitmedim ama zaman bulamiyorum cocuklardan firsat kaldikca takiliyorum nette malum havalarda guzel yapacak cok sey var aradada olsa buralardayim ama nl sen ben ve sea girl disinda forumda aktif fazla kimse yok galiba
merhabalarrrrsırnaşık şey biz serena ile iki gündür carsidaydik yine..ooo carsida neler var neler..yarin sabah 7:30 da ucak gidiyoruz türkiyeye..cnm hollandada bir cok kisi var aslinda ama nedense yazmiyorlar bizim sayfaya :KroNick:
Merhaba serena, nihayet sesini duyurdun bizeyerimseniben . Tatile gitmiyormusun sen? ben seninde gitmis olabilecegini dusunmustum. tatildeki arkadaslar donsun buyuk bulusma yapalim diyorum , nedersin?
kızlar günaydın,güzel ülkemden hepinizi selam ve öpücükler.
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
kızlar günaydın,güzel ülkemden hepinizi selam ve öpücükler.
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
gunaydim canim nasilsin?
senin icin patat yedik rotterdam alt ust ettik :icecream:ustune birde kahve ictik buraya yolun duserse senide aramizda gormekden mutluluk duyariz:1hug:
sagolasin hatis:)) senide bu yagmurlu ulkeden selamliyoruz:)a.s
Ah canım benim beni çok mutlu ettinin.biliyorum sizler buraları bende o raları özlüyorum.inş gelirsem sizleri mutlaka bulurum
lente slm ben amsterdamda oturuyorum westte.serenanin yazdiklarin okudum.ne guzel roterdamda bulusmuslar.bende trden yeni geldim birsene olacak yakinda.benim gibi yeni olan ve yanlizlik ceken arkadaslar varsa yazisalim.yeni olmayanlarlada tabiki.bekliyorummmmmmmmmmm
merhaba tulp, aramiza hosgeldin. zamanla alisirsin, moralini yuksek tutmaya bak.a.s.
hosbulduk hollanda gulu.bayagi alistim ama yinede zorluk cekiyor insan.sen hangi sehirdesin.a.s.
mevrouw tulp bende amsterdam westte oturuyorum
yakinimda birilerini bulmak guzel
aramiza hos geldin
a.s.:dance:
Ben dogusumdan beri burdayim.. Kendimi hollandali olarak hissediorum kanim 100% turk kani ama artik kendimi turk ten ote Hollandali olarak goruorum tek bir degisiklik var oda elhamdulillah muslumanim..