Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

sırnaşık şeycanim firtina oncesi sesizlik malum izin hazirligi is guc hic bitmiyorkafamçokkarıştıben daha bir yere gitmedim ama zaman bulamiyorum cocuklardan firsat kaldikca takiliyorum nette malum havalarda guzel yapacak cok sey var aradada olsa buralardayim ama nl sen ben ve sea girl disinda forumda aktif fazla kimse yok galiba

slm.hepiniz roterdamdasiniz galiba? haarlemde yasayan yokmu boyle eylenceli arkadaslarla tanismayi bende cok isterim.burda hic kafa dengi arkadasim yok cok sikiliyorum.ya haarleme tasinin yada beni roterdama alin.byeeee

canim ben ve sea_girl rotterdamda yasiyoruz digerleri nerde bilmiyorum seni buraya rotterdama alalim ama sakin sonra sikayetci olmada sikilmaya vaktim olmuyor diye jeyyar

Merhaba serena, nihayet sesini duyurdun bizeyerimseniben . Tatile gitmiyormusun sen? ben seninde gitmis olabilecegini dusunmustum. tatildeki arkadaslar donsun buyuk bulusma yapalim diyorum , nedersin?

mayis ilk haftasi hastayim malum baska turlu evde cok bulunmamdasırnaşık şey can sikintisi net''de kk tanisma ve bu vesileyle sea_girl tanima :dance: simdi dusunuyorum iyiki kk kesfettim ve sea_girl tanistim :1hug:birlikte cok eglendik cokda sevdim simdi izinde ailesiyle hasret gideriyor umarim baska baska arkadaslarlada tanisir guzel dostluklar kurariz

Merhaba serena, nihayet sesini duyurdun bizeyerimseniben . Tatile gitmiyormusun sen? ben seninde gitmis olabilecegini dusunmustum. tatildeki arkadaslar donsun buyuk bulusma yapalim diyorum , nedersin?

heheh merhaba canim ins 17 temmuz gidiyorum bulusma fikri harika olur ama bayanlar fazla ragmet edecegini sanmiyorum nl bayanlar bu konuda cekimser ama bulusma olursa seve seve istirak etmek isterim

17 temmuzda gidiyorum ama tatille degil aileme cok ozledim hepsini bir bulusma olursa eylullu bekleyelim

kızlar günaydın,güzel ülkemden hepinizi selam ve öpücükler.
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

kızlar günaydın,güzel ülkemden hepinizi selam ve öpücükler.
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

gunaydim canim nasilsin?
senin icin patat yedik rotterdam alt ust ettik :icecream:ustune birde kahve ictik buraya yolun duserse senide aramizda gormekden mutluluk duyariz:1hug:

gunaydim canim nasilsin?
senin icin patat yedik rotterdam alt ust ettik :icecream:ustune birde kahve ictik buraya yolun duserse senide aramizda gormekden mutluluk duyariz:1hug:

Ah canım benim beni çok mutlu ettinin.biliyorum sizler buraları bende o raları özlüyorum.inş gelirsem sizleri mutlaka bulurum

sagolasin hatis:)) senide bu yagmurlu ulkeden selamliyoruz:)a.s

selam hollandanın gülü,selamını aldım,o yağmurlu ülkede benim en güzel yıllarım geçti çocukluğum ve gençliğim.,dediğim gibi ben aslında galiba gençliğimi özlüyorum.sizleri kucakdolusu sarıyor ve öpüyorum.Allaha emenet olun sakın sıkılmayın bak yaz tatili yaklaşıyor.inşallah Türkiye'ye gelirsiniz.

Ah canım benim beni çok mutlu ettinin.biliyorum sizler buraları bende o raları özlüyorum.inş gelirsem sizleri mutlaka bulurum

canim ozeline msn yazicam gelince ozlem giderirsin artik aile arkadas es dost''dan bize sira gelirmi?

lente slm ben amsterdamda oturuyorum westte.serenanin yazdiklarin okudum.ne guzel roterdamda bulusmuslar.bende trden yeni geldim birsene olacak yakinda.benim gibi yeni olan ve yanlizlik ceken arkadaslar varsa yazisalim.yeni olmayanlarlada tabiki.bekliyorummmmmmmmmmm

merhaba tulp, aramiza hosgeldin. zamanla alisirsin, moralini yuksek tutmaya bak.a.s.

mevrouw tulp bende amsterdam westte oturuyorum
yakinimda birilerini bulmak guzel
aramiza hos geldin
a.s.:dance:

Ben dogusumdan beri burdayim.. Kendimi hollandali olarak hissediorum kanim 100% turk kani ama artik kendimi turk ten ote Hollandali olarak goruorum tek bir degisiklik var oda elhamdulillah muslumanim..

CNN cim nedemek istedigini pek anlayamadim, kendimi hollandali olarak hissediyorum diyorsun.:uhm: kendine ait yani turk kulturunden uzak bir sekildemi yasiyorsun?bir insanin kulturu , adet ve orfleri oldugu surece baska bir kulture kendini zor adepte eder, her ne kadar onlarin dilini anadili gibi konussada...
tabi bu benim sahsi dusuncem.

cnncim yazdiklarini okuyunca sok oldum.tabi bu senin sahsi dusuncen saygi duyarim msnen acik olunca seninle daha detayli konusalim.senin suan dusunduklerini senin gibi senin yasinda olan cogu turk kizi yasiyor.cunku ev ortami farkli okul,is vs.disarida yasadiklarin farkli.ama herseyden once turklugunle ve muslumanliginla gurur duymalisin.ve yazdiklarindaki yargilamalarinda cok yanlis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…