- 21 Mayıs 2007
- 68
- 0
- 46
-
- Konu Sahibi EU1
bak ya muzur sey seni naniknanik..yillarca bu ismi duyanlar hep dalga gectiler benimle..evdekilere hala söylerim hadi göbek adi koymak istediniz de bari nüfus kagidina yazdirmasaydiniz hemde ilk isim olarak yazdirmislar ya..bende dügünlerimizi özledim neyseki türkiyeye gittigmiz gibi iki dügün bizi bekliyor..cnm biliyorsunki 1 hafta sonra gidiyoruz türkiyeye o yüzden haftaici mutlaka carsiya cikmam lazim özellikle bikini ve canta almadan gitmek istemiyorum..hemde carsambadan önce cikmam lazim..burda yazmayayim niye oldugunu anlamissindir belki..p.tesi ya da sali yada her iki günde olur ..ben seni p.tesi bize kahvaltiya cagirsam gelirmisin hem evide görmüs olursun..ama disarida cafede bulusmak istersen bana uyar biliyorsun..neyse cnm msn den konusuruz hangi gün cikacagimizi ne yapacagimizi..bende ösledimm seniii:1hug:
eeee hadi bekliyorum hollandadan sadece bu kadarmiyiz inanasim gelmiyor hadi kizlar tanisalim bakalim herkes kendince kendini tanitsin ban baslayayim 32 yasindayim bu yaz 15 yil olacak evli 3 tane erkek cocuk en iyisinden bir es bir kus ay unuttum onu corbaya dusurmustum. kizlar gulmeyin valla kendi dustu azcik narsist jeyyar annem kadar olmasada birazda kibirli aceleci arkadas canlisi birzda kacik iste bensengözlerimebaksanab
ben olayim bende mutlu olurum yerin iyi masallahşakkıdı allah bozmasin17.07.2007 tr buyuk bir bulusma hazirlayin antalyali bayanlar bende geliyorum
oooo kizlar tatile gidiyoruz galiba, hazirliklar baslamis ne guzel. sevindim sizin adiniza. soyleyim bakalim sadece antalya ya guneslenmeyemi yoksa aile ziyaretide yapacakmisiniz??? bizim busene tatil isi belli degil , hayirlisi, nasilda ozledim anacigimi bilseniz:çok üzgünüm: haberimiz olsun giderkende sizi burdan ugurlayalim.
:a015:
hollandagülü ben 9 aydir esimde 2 yildir hollandada yasiyoruz 10 aylik evliyiz..biz burda kalici degiliz esimin sirket ile 1 yillik sözlesmesi kaldi..burdan türkiyeye ispanyaya italyaya yunanistana gidebilirz,yeni sözlesmeye bagli..eger burayi seversek ve bende is bulursam belki biraz daha kalabilirz yani rotamiz belli degil ..bu yüzden cocuk isini ertelemek durumundayiz..biz canakkaleliyiz..1 hafta sonra gidiyoruz türkiyeye esimin kardesinin ve benim kuzenimin dügünü var..dügün islerini halledip ailerle vakit gecirdikten sonra ufak bir bozcada ve ya altinoluk tatili düsünüyoruz..akdenize inmeye vakit yok bize epeyce uzak kaliyor..zaten akdenizde gitmedigimiz pek bir yer kalmadi ama cok yakinimizda olan bozcadaya hic gidemedik..simdilik tatil planimiz böyle..insallah sende gidersin türkiyeye..belli degil demissin ama önünüzde daha 3 ay var bence gidersiniz anacigina kavusursun biran önce:1hug:
Ah canim ya, zor bir is hayati olsa gerek esinin, tahminlerimce muhendis galiba.Allah kolaylik versin.Surekli gocebe bir hayat, bir yere alisma cabasi, sonra tam alistim derken baska haydii baska bir ulke, baska bir kultur, yeniden ev dose..... biran kendimi koydumda senin yerine, inan bana agir geldi. Neyse henuz cok gencsiniz biraz calisin guzel bir gelecek hazirlayin, sonra temenni kalacak bir yer secer , cocuk dusunursunuz ozaman.
yurdumun en guzel sehirlerinden biri olan Canakkale kizi olan beni ayrica dahada mutlu etti. Oraya gidince acaba Sehitlerimizin basinda benim icinde fatiha gonderirmisin? Ben burdan zaman zaman gonderiryorum fatihalarini. Bekarlik donemimde ailecek gitmistik Canakkaleye ziyeret icin. cok duygulanmis ve etkilenmistim.Savasin osoguk havasini hissetmistim resmen.
Gorusemessek o gune kadar simdiden size hayirli yolculuklar diliyorum.:a015:
Ben Hollandada dogdum. Dedemgil buraya 60li/70li yiillarda gelmisler..
aramizda genc bir arkadas var. ne guzel. ablacim ozaman bize hollandaca yardim edersin, yanlislarmizi duzeltirsin. olabilirmi?
Tamam serenacım,sen gelmeden tekrar hatırlatırsın.buluşmalarımızı senin geleceğin bir tarihte yaparız.:a015:
hayirdir bayanlar birden sessizlik oldu???kimseler yazmiyor daha, yoksa bizimkilerin hepsi tatilemi gitti???
malum bizim rotterdamdan iki arkadas carsi pazar islerini bitiremediler, ha bire alisveris yapiyorlardir.:))
ama digerleri nerde?
hollandadan bukadarmiyiz yoksa....
merhabalarrrrsırnaşık şey biz serena ile iki gündür carsidaydik yine..ooo carsida neler var neler..yarin sabah 7:30 da ucak gidiyoruz türkiyeye..cnm hollandada bir cok kisi var aslinda ama nedense yazmiyorlar bizim sayfaya :KroNick:[/QUO
sefam olsun ohh ohhh:teytey: batirdiniz eslerinizi ama olsun onlarda sirf sizin icin calisiyor degilminaniknanik. neler var bakim carsida indirim mi baslamis yoksa? gule gule kullanin canim aldiklarinizi.
buarada size hayirli yolculuklar diliyorum. iyi tatiller gonlunuzce eglenin, selametle gidip selametle donersiniz insallah.:a015: