Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

oooo kizlar tatile gidiyoruz galiba, hazirliklar baslamis ne guzel. sevindim sizin adiniza. soyleyim bakalim sadece antalya ya guneslenmeyemi yoksa aile ziyaretide yapacakmisiniz??? bizim busene tatil isi belli degil , hayirlisi, nasilda ozledim anacigimi bilseniz:çok üzgünüm: haberimiz olsun giderkende sizi burdan ugurlayalim.
:a015:

Serana canim, tanisma olayi baslatmisin , bu iyi bir fikir. bende eslik edeyim sana:
29 yasinda 3 yildir evliyim. cocugum yok henuz. aslen konyaliyim ve zutfhen de kaliyorum. ev hanimiyim , kendime gore hobilerim vardir. o sekilde vakit geciriyorum. Samimi, arkadas canlisi, sohbeti seven , birza titiz, biraz sabirsiz, biraz da duygusal biriyim.
diger arkadaslarida bekliyoruz.

ben olayim bende mutlu olurum yerin iyi masallahşakkıdı allah bozmasin 17.07.2007 tr buyuk bir bulusma hazirlayin antalyali bayanlar bende geliyorum

Tamam serenacım,sen gelmeden tekrar hatırlatırsın.buluşmalarımızı senin geleceğin bir tarihte yaparız.:a015:

hollandagülü ben 9 aydir esimde 2 yildir hollandada yasiyoruz 10 aylik evliyiz..biz burda kalici degiliz esimin sirket ile 1 yillik sözlesmesi kaldi..burdan türkiyeye ispanyaya italyaya yunanistana gidebilirz,yeni sözlesmeye bagli..eger burayi seversek ve bende is bulursam belki biraz daha kalabilirz yani rotamiz belli degil ..bu yüzden cocuk isini ertelemek durumundayiz..biz canakkaleliyiz..1 hafta sonra gidiyoruz türkiyeye esimin kardesinin ve benim kuzenimin dügünü var..dügün islerini halledip ailerle vakit gecirdikten sonra ufak bir bozcada ve ya altinoluk tatili düsünüyoruz..akdenize inmeye vakit yok bize epeyce uzak kaliyor..zaten akdenizde gitmedigimiz pek bir yer kalmadi ama cok yakinimizda olan bozcadaya hic gidemedik..simdilik tatil planimiz böyle..insallah sende gidersin türkiyeye..belli degil demissin ama önünüzde daha 3 ay var bence gidersiniz anacigina kavusursun biran önce:1hug:

Ah canim ya, zor bir is hayati olsa gerek esinin, tahminlerimce muhendis galiba.Allah kolaylik versin.Surekli gocebe bir hayat, bir yere alisma cabasi, sonra tam alistim derken baska haydii baska bir ulke, baska bir kultur, yeniden ev dose..... biran kendimi koydumda senin yerine, inan bana agir geldi. Neyse henuz cok gencsiniz biraz calisin guzel bir gelecek hazirlayin, sonra temenni kalacak bir yer secer , cocuk dusunursunuz ozaman.

yurdumun en guzel sehirlerinden biri olan Canakkale kizi olan beni ayrica dahada mutlu etti. Oraya gidince acaba Sehitlerimizin basinda benim icinde fatiha gonderirmisin? Ben burdan zaman zaman gonderiryorum fatihalarini. Bekarlik donemimde ailecek gitmistik Canakkaleye ziyeret icin. cok duygulanmis ve etkilenmistim.Savasin osoguk havasini hissetmistim resmen.
Gorusemessek o gune kadar simdiden size hayirli yolculuklar diliyorum.:a015:

evt cnm mühendis ama cok zor bir isi yok hatta bende onlarin sirkete girmek istiyorum ama ingilizcem zayif kaliyor..ayrintilari msn den konusuruz..aslinda baska ülkelere gitmek heyecanlandiriyo beni ama bende düsünüyorum söyle yerlesik bir hayatimiz olsa sürekli erteledigimiz seyleri yapabilsek kendi esyalarimizi alsak falan filan..agustosta dügün oldu eylülde sadece bavullari aldik ve geldik ..ev esyali burda hic esya yerlestirme olmadi..neyse cnm herseyi anlatmayayim görüsünce konusucak bisey kalmayacak:1rolleyes:

cnm canakkale gercekten kutsal bir yer hatta bizim oturdugumuz kasaba da hep esrarengiz seyler olur ..cünkü bastigimiz her karis toprakta sehit kani var..tabi ki okurum seni adina da..ne güzel sende gidip görmüssün oralari..

c.tesi günü ucuyoruz türkiyeye 3 hafta gibi kisa bir süre kalicaz..biz sik sik gidip kisa tatiller yapiyoruz.. dönüste insallah görürüsürz cnm

Ben Hollandada dogdum. Dedemgil buraya 60li/70li yiillarda gelmisler..

Tamam serenacım,sen gelmeden tekrar hatırlatırsın.buluşmalarımızı senin geleceğin bir tarihte yaparız.:a015:

saol canim ins bu arada antalya kk bulusmasi resimlerinizi gordum hepinizde cok hos cikmisiniz en kisa zamanda bizde resim koyabilmeyi isteriz ama biz sayida aziz sea_girl ve ben yokmu bize katilmak isteyen?:içelim:

hayirdir bayanlar birden sessizlik oldu???kimseler yazmiyor daha, yoksa bizimkilerin hepsi tatilemi gitti???
malum bizim rotterdamdan iki arkadas carsi pazar islerini bitiremediler, ha bire alisveris yapiyorlardir.:))
ama digerleri nerde?
hollandadan bukadarmiyiz yoksa....

merhabalarrrrsırnaşık şey biz serena ile iki gündür carsidaydik yine..ooo carsida neler var neler..yarin sabah 7:30 da ucak gidiyoruz türkiyeye..cnm hollandada bir cok kisi var aslinda ama nedense yazmiyorlar bizim sayfaya :KroNick:

HATIS ABLAAAAA SERANA ILE BIRLIKTE SENIN ICIN PATAT YEDIK HABERIN OLSUN:dance:

yok cnm yok biz akilli alisveriscileriz,özelliklede serena..nerde ne uygun ne kaliteli carsiyi ögretiyo bana..insallah tatil dönüsünde tanisip görüsürüz cnm güzel dileklerin icin tesekkür ederim..türkiye de firsat bulursam arada bakarim sayfamiza iki satir biseyler yazarim..habersiz birakmayalim birbirimizisırnaşık şey

herkese slm. bu dili ogrenmek bence cok zor .bide hevesli ve istekli olmak lazim.ben bi turlu ogrenemiyorum.

slm.hepiniz roterdamdasiniz galiba? haarlemde yasayan yokmu boyle eylenceli arkadaslarla tanismayi bende cok isterim.burda hic kafa dengi arkadasim yok cok sikiliyorum.ya haarleme tasinin yada beni roterdama alin.byeeee

merhaba kizlar, zamanla hersey olur yeterki umitsizlige kapilmayin. Ben hollandacayi okuldan ziyade calisirken ogrendim ve devamli hollanda tv'sine baktim. yarenzeynocum insallah sende en kisa zamanda hollandacayi ogrenirsin canim. kolay gelsin

merhaba canim, ben goz attim , tavsiye ettigin siteye. guzel hazirlanmis, kisa kisa filmjesler falan var, heel dudeilijk, hoor. Bedank.

Selam Hollandalilar bende burada yasayan biriyim dort yil oldu. Ben Den Bosch tayim. Sizleri cok iyi anliyorum ama olsun insan nerede huzurluysa orada olmali bizimde cok avantajlarimiz var olumlu seyleri dusunelim mutlu olalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…