- 12 Mart 2007
- 278
- 5
- 44
- Konu Sahibi EU1
Sea _girl,
teklifin icinde cok tesekkur ederim. ben Zutfhen de yasiyorum galiba aramiz cok uzak ama dedigin gibi havalar guzel yolculuk yapilabilir. ben cok sosyal bir insandim turkiyedeyken ama burda eve kapanmak zorunda kaldim alismasi zor oldu tabii.eger yolunuz benim sehre duserse yada serenayla yolculuk yapmak isterseniz beklerim.
ah ahh türkiyede bende gece gündüz gezerdim tabi o zamanlar bekar bir üniversite ögrencisiydim..burda ayni senin gibi eve kapandim..esim rahattir benim gezmeye tozmaya karismaz ama tek basina cin gibi dolasmayi da ben sevmiyorum biz hep arkadaslarla birseyler yapmaya alismisiz türkiyede burda bir ciktim iki ciktim yok hosuma gitmedi ev daha rahat geldi en azindan internetim var türkiyede ki arkadaslarimla konusuyorum..insana yasadigi yeri sevdiren arkadastir ahbaptir muhabbettir..istersen dünyanin en güzel en modern sehrinde yasa yalniz isen orasi sana baska bir yüzünü gösterir..burda hic tanidigim yok degil arada görüstügümüz türk aileleri var ama hepsi calisiyorlar coluk cocuklari var..iyi ki serena calismiyorr:sm_cool:..umarim sende iyi arkadaslar bulup sikintilarindan uzaklasirsin cnm