Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

Sea _girl,
teklifin icinde cok tesekkur ederim. ben Zutfhen de yasiyorum galiba aramiz cok uzak ama dedigin gibi havalar guzel yolculuk yapilabilir. ben cok sosyal bir insandim turkiyedeyken ama burda eve kapanmak zorunda kaldim alismasi zor oldu tabii.eger yolunuz benim sehre duserse yada serenayla yolculuk yapmak isterseniz beklerim.

ah ahh türkiyede bende gece gündüz gezerdim tabi o zamanlar bekar bir üniversite ögrencisiydim..burda ayni senin gibi eve kapandim..esim rahattir benim gezmeye tozmaya karismaz ama tek basina cin gibi dolasmayi da ben sevmiyorum biz hep arkadaslarla birseyler yapmaya alismisiz türkiyede burda bir ciktim iki ciktim yok hosuma gitmedi ev daha rahat geldi en azindan internetim var türkiyede ki arkadaslarimla konusuyorum..insana yasadigi yeri sevdiren arkadastir ahbaptir muhabbettir..istersen dünyanin en güzel en modern sehrinde yasa yalniz isen orasi sana baska bir yüzünü gösterir..burda hic tanidigim yok degil arada görüstügümüz türk aileleri var ama hepsi calisiyorlar coluk cocuklari var..iyi ki serena calismiyorr:sm_cool:..umarim sende iyi arkadaslar bulup sikintilarindan uzaklasirsin cnm

hollandagülü güzelce anlatayim dedim ki baska katilimcilarimiz arkadaslarimiz da olsun diye..ben siteye üye oldugumdan beri sürekli bakiyordum hollanda sayfasina ama dedigin gibi hem aktif degildi hemde yasadigim sehirden kimse yoktu..sehirler birbirine hernekadar uzak olmasa da burda yeni oldugum icin tek basima gidemezdim..senin kaldigin yeri hic bilmiyorum mesela ama belli olmaz seranacim ile birlikte geliveririz birgün catkapi..bu arada bugün yine bulustuk serenayla hatta ögle arasi eslerimizi de tanistirdik zaten esler birbirine karakter ve huy olarak benzesiyorlar..sana da özelden msn adresimi yazcam cnm[/QUOT

ah ahhhh nede guzel duygularima tercuman oldun . helede o universite yillarini hatirlattin yaa, insan ozluyor valla. galiba seninle ortak yanlarimiz cok.bende tr universite mezunuydum, ogretmenlik egitimi aldim.ama kader seni nereye surekleyecegini bilemiyorsun.dedigin gibi ortami sevdiren dostluklar, muhabbettir. allaha sukur huzurum yerinde, esimle iyi gecinen biriyim ama hayatimda eksik olan tek sey muhabbet.
kaldigim yer (zuthfen) kucuk bir yer , sakin , sessiz bir yer kasaba gibi ve oldukca SIKICI. o yuzden cevrem az. benimde tanidigim birkac turk ailesi var ama oldukca resmiler catkapi yapamiyorsun, bir kahve icimlik gidemiyorsum haftalar oncesi randevu alman lazim falan, yani bizim tr alistigiz muhabbetten oldukca uzak.

hayirlisi olsun dmekten baska diyecek bir sey bulamiyorum.
selamlar Gul:çiçek:

bayanlar masallah hiziniza benim yetismem ne mumkunkafamçokkarıştı malum bende coluk cocuk is guc nerden baslasam hollandagulu arkadasim once sana yanit vereyim evet sea_girl ve ben bulustuk hemde iki gun ust uste :1hug: cok sevdim vben onu hemde coooooooook eglendik dertlestik bazende dedikodu yaptik:1yes2: dunya gorusu olan az cok her konuda bilgi birikimi olan kulturlu sempatik cana yakin bir arkadas kk buldugum icin kendimi cok sansli hissediyorum ama aramizda kalsin valla bu kiz benden cok geziyorşakkıdıtatlicadiarzu cok''da enerjik valla dun ben eve geldim ayaklar mafis ilk aksamdan nasil yaticam bilemedim bir dahaki bulusmamiza dinlenmis ve enerjik gitmek icin iyi uyuyup enerji veren besinler yiycem vallaKötü Kazen

kızlar sizin adınıza çok sevindim hani diğer kızlar ve hani resimler.bidakine resinde isteriz.

Sea _girl,
teklifin icinde cok tesekkur ederim. ben Zutfhen de yasiyorum galiba aramiz cok uzak ama dedigin gibi havalar guzel yolculuk yapilabilir. ben cok sosyal bir insandim turkiyedeyken ama burda eve kapanmak zorunda kaldim alismasi zor oldu tabii.eger yolunuz benim sehre duserse yada serenayla yolculuk yapmak isterseniz beklerim.

canim dunya kucuk hollanda dahada kucuk neden burda eve kapandin anlamadim kafani kaldir net''den disarda guzel bi dunya var yasamayi istersen havalarda guzel isteyen arkadaslar olursa bir bulusma noktasi belirler trenle bus vs. gidebiliriz inanki senide aramizda gormekden cok mutlu oluruz:dance:

kızlar sizin adınıza çok sevindim hani diğer kızlar ve hani resimler.bidakine resinde isteriz.

canim haklisin valla benim dun aksam geldi aklima bir resim bile cekmedik simdi bayanlar soracak canim bir dahaki bulusmaya soz buraya resimlerimizi koyacagim ama :smiley-cool:guzel cikarsam

eveeeeeeeet simdi nasil bulustuk neler yaptik anlatmak lazim..tanisma söyle oldu..seranacim hollandalilar sayfasina rotterdamda yasayan yokmuuuu? diye bir cümle yazmis bende hemen atladim tabii..sonra msn lerimizi aldik ve oradan yazisip konusmaya basladik en sonunda da bulustuk
2 de bulustuk ilk önce güzel bir kafede oturup birer kahve ictik ordan serananin oturdugu mahalleye gittik zaten carsiya cok yakin hatta carsida..3 tane seker mi seker oglu var onlarla tanistirdi beni..sonra evlerine gittik birer kahvede orda ictik ve esiyle de tanistim ve enson carsida aldik solugu bizimkisi tam bir alisveris canavari ehh bende fena degilimdir..aksama dogru da evlerimize dagildik...
kizlar serena cok enerjik ve hayattan zevk almasini bilen zamanini dolu geciren biri..türkiyede olsa 3 cocugu olan bir bayan sürekli yakinir amanda cok yoruluyorum da hicbirseye vakit ayiramiyorum kendime bakamiyorum..tabi yasam sartlariyla da alakali biraz ama bence yine de asil olay insanin kendisinde biter diye düsünüyorum..o yüzden serenayi cok takdir ettim ve enerjisine hayran kaldim insallah benim de cocuklarim oldugu zaman onun gibi olurumyerimseniben

canimsin ya bu kadar iltifata ne yazacagim! bilemedim?:çiçek:

ah ahh türkiyede bende gece gündüz gezerdim tabi o zamanlar bekar bir üniversite ögrencisiydim..burda ayni senin gibi eve kapandim..esim rahattir benim gezmeye tozmaya karismaz ama tek basina cin gibi dolasmayi da ben sevmiyorum biz hep arkadaslarla birseyler yapmaya alismisiz türkiyede burda bir ciktim iki ciktim yok hosuma gitmedi ev daha rahat geldi en azindan internetim var türkiyede ki arkadaslarimla konusuyorum..insana yasadigi yeri sevdiren arkadastir ahbaptir muhabbettir..istersen dünyanin en güzel en modern sehrinde yasa yalniz isen orasi sana baska bir yüzünü gösterir..burda hic tanidigim yok degil arada görüstügümüz türk aileleri var ama hepsi calisiyorlar coluk cocuklari var..iyi ki serena calismiyorr:sm_cool:..umarim sende iyi arkadaslar bulup sikintilarindan uzaklasirsin cnm

sanki burda gezmiyor :dilcikar: aman aramizda kalsin valla bisiklet binip heryeri geziyor:nazar: daha benim bilmedigim yerleri bile o biliyor :1yes2: bu eve kapanmis haliymis :Roflol: valla dun gorduk ben yorgunlukdan oldum tatlicadiarzu bizimki biraksam daha gezcek:dilcikar:

ah ahhhh nede guzel duygularima tercuman oldun . helede o universite yillarini hatirlattin yaa, insan ozluyor valla. galiba seninle ortak yanlarimiz cok.bende tr universite mezunuydum, ogretmenlik egitimi aldim.ama kader seni nereye surekleyecegini bilemiyorsun.dedigin gibi ortami sevdiren dostluklar, muhabbettir. allaha sukur huzurum yerinde, esimle iyi gecinen biriyim ama hayatimda eksik olan tek sey muhabbet.
kaldigim yer (zuthfen) kucuk bir yer , sakin , sessiz bir yer kasaba gibi ve oldukca SIKICI. o yuzden cevrem az. benimde tanidigim birkac turk ailesi var ama oldukca resmiler catkapi yapamiyorsun, bir kahve icimlik gidemiyorsum haftalar oncesi randevu alman lazim falan, yani bizim tr alistigiz muhabbetten oldukca uzak.

selamlar Gul:çiçek:[/QUOTE]
seni soyle rotterdama dogru alalim canim :icecream:

selamlar Gul:çiçek:[/QUOTE]
aslinda türkiyede özellikle büyük sehirlerde de iliskiler aynen böyle..ama ben kücük bir kasaba da dogup büyüdüm..etrafimda hep komsular akrabalar kuzenler sonra üniver.basladim arkadas ortamlarimiz cok sicakti..ve evlenmeden önce 1 yil ögretmenlik yaptim cok kafa dengi arkadaslarimiz vardi yine..inan iki gündür hollanda bana daha farkli gözüküyo yurtdisinda oldugumu unuttum :teytey:

merhaba hatis abla sadece ikimiz bulustuk rotterdam da bizden baska kimse yok sanirim..ilk önce birbirimizi taniyalim arkadasligimizi pekistirelim fotograflarimiz cok olur sonra..dijital makina falan var bende ama ne pc ye yüklemeyi biliyom ne de buraya foto yüklemesini biran önce ögrenmek lazim..:1rolleyes:

bayanlar masallah hiziniza benim yetismem ne mumkunkafamçokkarıştı malum bende coluk cocuk is guc nerden baslasam hollandagulu arkadasim once sana yanit vereyim evet sea_girl ve ben bulustuk hemde iki gun ust uste :1hug: cok sevdim vben onu hemde coooooooook eglendik dertlestik bazende dedikodu yaptik:1yes2: dunya gorusu olan az cok her konuda bilgi birikimi olan kulturlu sempatik cana yakin bir arkadas kk buldugum icin kendimi cok sansli hissediyorum ama aramizda kalsin valla bu kiz benden cok geziyorşakkıdıtatlicadiarzu cok''da enerjik valla dun ben eve geldim ayaklar mafis ilk aksamdan nasil yaticam bilemedim bir dahaki bulusmamiza dinlenmis ve enerjik gitmek icin iyi uyuyup enerji veren besinler yiycem vallaKötü Kazen

canimmm ya birsürü güzel sey yazmissin valla utandirdin beni cnm cok saoll:eek:
evt aslinda bisikletle cok gezdim ben ama sosyal ortamlara katilamadim ya da carsinin altini üstüne getiremedim..mesela haftasonlari esimle 5 ya da 6 saatt bisiklet ile dolasiriz bazen yakin kasabalara ilcelere gideriz degisik yerlerin fotolarini cekeriz güzel de olur ama..insanin bir iki dostuyla bir kafede otuturp birseyler icip muhabbet etmesi cok ayriiii valla nasil özlemisim böyle etkinlikleri..

sanki burda gezmiyor :dilcikar: aman aramizda kalsin valla bisiklet binip heryeri geziyor:nazar: daha benim bilmedigim yerleri bile o biliyor :1yes2: bu eve kapanmis haliymis :Roflol: valla dun gorduk ben yorgunlukdan oldum tatlicadiarzu bizimki biraksam daha gezcek:dilcikar:

sırnaşık şey evde vakit gecirmeyi de severim ama gezmeyi daha cok severim..gezme olayi aileden miras kalmis bana..simdi benim göbek adim hasene hic kullanmam ama nufüs kagidimda da yaziyo..hasene babamin babaannesinin adiymis..rahmetli hasene nine gezmeyi cok seven tam bir osmanli kadiniymis..insanlari hic kücük görmezmis cingenenin de evine gidermis fukaranin da tanimayan yokmus bizim nineyi...babama da cok düskünmüs o yüzden hasene göbek adi konulmus bana..mesela o gün cok gezeyim eve gec geleyim babam hosgeldin hasene der bana:dance: neyse ufak bir hikayeyi paylasayim dedim sizlerle

ben geldim ama gec kalmisim sen yoksun:çok üzgünüm: bugün ev isleri bizi bekler cnm öptümmmm ikimizede kolay gelsin

canim ben ev isi coktan bitirdimde birazdan disariya bile cikacagim havaya bak bu havada evdemi durulur?jeyyar

cnm bende ciktim disari ama market alisverisi yaptim..carsi daha yakin olsaydi kacardim bende 1 saatligine de olsa yerimseniben..hava süper bugün güneslenmek lazim..şakkıdı

merhaba hatis abla sadece ikimiz bulustuk rotterdam da bizden baska kimse yok sanirim..ilk önce birbirimizi taniyalim arkadasligimizi pekistirelim fotograflarimiz cok olur sonra..dijital makina falan var bende ama ne pc ye yüklemeyi biliyom ne de buraya foto yüklemesini biran önce ögrenmek lazim..:1rolleyes:
canım yaa gözlerim dolu dolu oldu biliyormusun Rotterdam benim çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği yer .Rotterdam west'de yaşadım shiedamseveg'de kız beni ağlattınya .buarada bizde yarın Antalyada buluşuyoruz.bizi izlemeye devam edin Rotterdama sevgiler ,benim için patat yermisin.daag.

canim haklisin valla benim dun aksam geldi aklima bir resim bile cekmedik simdi bayanlar soracak canim bir dahaki bulusmaya soz buraya resimlerimizi koyacagim ama :smiley-cool:guzel cikarsam

kızlar biz sizi herhalinizle seviyoruz güzelde çıksın çirkinde çıksın neolur resiiiim.sevgiler .

X