selam serana rotterdamda yasiyorum yaklasik 9 aydir merkeze yakin oturuyoruz gordelweg mahallenin adi sende mi burdasin[/Q galiba senle komsu cikacagiz:dance:
selam serana rotterdamda yasiyorum yaklasik 9 aydir merkeze yakin oturuyoruz gordelweg mahallenin adi sende mi burdasin[/Q galiba senle komsu cikacagiz:dance:
insallah seranacim..benim hic türk komsum yok daha dogrusu yabanci komsularla da herhangi bir diyologum yok..bütün gün evdeyim ben cocuk falan da yok cnm sikilinca atliyorum bisiklete geziyorum ya da parkta kosuyorum..esim özel bi sirkette calisiyo 1 yil sonra sözlesmesi bitecek baska bir ülkeye ^ve ya türkiyeye dönebiliriz..istersen bana özelden mesaj atabilirsin ..görüsmek üzere:1yes2:
insallah seranacim..benim hic türk komsum yok daha dogrusu yabanci komsularla da herhangi bir diyologum yok..bütün gün evdeyim ben cocuk falan da yok cnm sikilinca atliyorum bisiklete geziyorum ya da parkta kosuyorum..esim özel bi sirkette calisiyo 1 yil sonra sözlesmesi bitecek baska bir ülkeye ^ve ya türkiyeye dönebiliriz..istersen bana özelden mesaj atabilirsin ..görüsmek üzere:1yes2:
canim benim seninle arkadaslik yapmakdan keyif alirim ama sitede yeniyim ozelim kapali galiba nasil msj atcam bilmiyorum
slm bende hollandadan zeynep haarlemde yasiyorum 3 senedir bu memleketteyim ama hala alisamadim
canim benim seninle arkadaslik yapmakdan keyif alirim ama sitede yeniyim ozelim kapali galiba nasil msj atcam bilmiyorum
seranacim özelden msj olayini bende hic kullanmadim bir bakayim ..becerebilirsem msn mi ve numarami veririm
slm serenacim ama inan alismak okadar kolay olmuyo maalesef.butun ailem turkiyede ve burda kafa dengi arkadas bulamadim.imarim bu sitede bulucam.haarlemde yasayanlar varsa yazsinlar lutfen.
Galiba ilk hollanda bulusmasini biz yaptik cok''da eglenceli zaman gecirdik sea_girl canim arkadasim benim kadar umarim sende keyif almisindir seni tanidigima inan cok mutluyum en kisa zamanda eslerimizide tanistiralim bir bakmisiz onlarda erkekler kulubu kurmus kocaman bir aile olmuslar tipki bizim gibi :) kk baska arkadaslarla tanismayida cok isteriz sea_girl canim bak bulusmamizida ilk ben duyurdum 1/0 ondeyim :) yarin nereye gidelim canim?:içelim:
Merhaba Serena,
ben yeni katildigim icin gecmisteki seyleri takip etmedim dogal olarak. hayirdir, kimlerle nerde bulustunuz canli canlimi yani ? hos olsa gerek oyleyse, hangi sehirlerden katildi arkadaslar?
hollandagülü güzelce anlatayim dedim ki baska katilimcilarimiz arkadaslarimiz da olsun diye..ben siteye üye oldugumdan beri sürekli bakiyordum hollanda sayfasina ama dedigin gibi hem aktif degildi hemde yasadigim sehirden kimse yoktu..sehirler birbirine hernekadar uzak olmasa da burda yeni oldugum icin tek basima gidemezdim..senin kaldigin yeri hic bilmiyorum mesela ama belli olmaz seranacim ile birlikte geliveririz birgün catkapi..bu arada bugün yine bulustuk serenayla hatta ögle arasi eslerimizi de tanistirdik zaten esler birbirine karakter ve huy olarak benzesiyorlar..sana da özelden msn adresimi yazcam cnmtesekkurler Sea_girl bu guzel aciklamalaindan dolayi. oyle guzel aciklamisinki sanki bende sizinle dolasmis gibi oldum:)
ama simdi daha iyi anladim, neden bu hollandali bayanlar aktif degil busitete nekadar az katilimci var diye dusunuyordum ki meger siz msn de bulusup konusuyormusunuz... eeeeeee biz nolcaz burda ? bayanlar buraya takilin lutfen bende sohbet etmenin tadini cikartayim:)su siteyi biraz aktiflestirelim ne dersiniz?