- 21 Mayıs 2007
- 68
- 0
- 46
- Konu Sahibi EU1
bak ya muzur sey seni naniknanik..yillarca bu ismi duyanlar hep dalga gectiler benimle..evdekilere hala söylerim hadi göbek adi koymak istediniz de bari nüfus kagidina yazdirmasaydiniz hemde ilk isim olarak yazdirmislar ya..bende dügünlerimizi özledim neyseki türkiyeye gittigmiz gibi iki dügün bizi bekliyor..cnm biliyorsunki 1 hafta sonra gidiyoruz türkiyeye o yüzden haftaici mutlaka carsiya cikmam lazim özellikle bikini ve canta almadan gitmek istemiyorum..hemde carsambadan önce cikmam lazim..burda yazmayayim niye oldugunu anlamissindir belki..p.tesi ya da sali yada her iki günde olur ..ben seni p.tesi bize kahvaltiya cagirsam gelirmisin hem evide görmüs olursun..ama disarida cafede bulusmak istersen bana uyar biliyorsun..neyse cnm msn den konusuruz hangi gün cikacagimizi ne yapacagimizi..bende ösledimm seniii:1hug:
oooo kizlar tatile gidiyoruz galiba, hazirliklar baslamis ne guzel. sevindim sizin adiniza. soyleyim bakalim sadece antalya ya guneslenmeyemi yoksa aile ziyaretide yapacakmisiniz??? bizim busene tatil isi belli degil , hayirlisi, nasilda ozledim anacigimi bilseniz:çok üzgünüm: haberimiz olsun giderkende sizi burdan ugurlayalim.
:a015: