Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

Hosbulduk Ortanca. Ilginiz Icin Cok Tesekkur Ederim Arkadaslar.ben Veenendal Sehrindeyim..valla Kayserilim Burasi Bir Yere Bagli Degil Sanirim.(reyne Ve Edei') 'arasinda Bir Yer.

neyse bilemedim orarali gulum olsun onemli olan guzel dostluklar kurmak demi umarim seversin buralaridaa.s.

geldim kizlaaar... gorusme saatlerimiz uymuyor galiba. siz olunca ben burda olmuyorum, ben oldugumda sizler yoksunuz.... saglik olsun.. ama unutmayin aklimdasiniz

selam sizin geldiginiz yeri duymamistim daha önce cünkü bende yeni sayilirim burda ...1 yil önce geldim..gecen sene türkiyeye tatile giderken trende 3 türk ögrenciyle karsilasmistim onlarda senin gibi ögrenci degisim programiyla gelmisler gayet memnun görünüyorlardi..herhangi bir zorlukla karsilascaginizi zannetmiyorum ki ingilizceniz iyidir mutlaka,burda dilenciler bile ingilizce bilir a.s

hangi üniversite de okuyorsun bölümün ne merak ettim,ben eskisehir üniversitesi matematik mezunuyum

umarım bir problem çıkmaz,tek başıma geliyorum çünkü hollandaya.ben istanbul üniversitesi üstün zekalılar öğretmenliğinde okuyorum 2.sınıftayım..:)

umarım bir problem çıkmaz,tek başıma geliyorum çünkü hollandaya.ben istanbul üniversitesi üstün zekalılar öğretmenliğinde okuyorum 2.sınıftayım..:)

gel canim gel.a.ssende gel hosgeldin sefa geldina.s.

geldim kizlaaar... gorusme saatlerimiz uymuyor galiba. siz olunca ben burda olmuyorum, ben oldugumda sizler yoksunuz.... saglik olsun.. ama unutmayin aklimdasiniz

naber arkadasim nasil gidiyor okul ,memnunmusun hayatindan..

biz su iki haftadir kritik bir dönem gecirdik ,gidelimmi kalalimmi diye,esim sirketin türkiyedeki subelerine is basvurusu yapti ve %80 kabul edilecekti,hatta ben kendimi kaptirip türkiyeye gidicez diye hayaller kurmaya,internetten ev bakmaya ,esya bakmaya baslamistim ..tabi bu arada da kk yi ihmal ettim

ve sonunda ani bir kararla kalmaya karar verdik ,esim basvurulari geri cekti,sansimiz varmis ki basvurular henüz degerlendirilmemis yoksa pasa pasa gidicektik..

benim türkiyedeki isim garanti olsa hemen gidicez aslinda ama ögretmen olarak is bulmak zorr kpps sinavi var ,hadi kazandim diyelim ,dogu görevi var ki esim özel sektör oldugu icin benimle gelemez yani birsürü belirsizlik..

ama burda hollandacayi ögrenip birde master falan yaparsam hersey daha güzel olur diye düsündükk..

bakalim hayirlisi...

anladim cnm ,haklisin tek basina gelmek haliyle endiselendirir seni..

gelecegin sehir rotterdama yakin ise görüsebilirz ,özelden numarami veririm..

ama eminim ki senin icin cok güzel bir deneyim olacak ve ögrenci ortaminda olacagin icin cok egleneceksin..

insallah tek problemin aileni özlemek olur

Merhaba Canim.
mesajini okurken birden cok heyecanlandim, neguzel donecekler diye ama sonunu gorunce biraz sasirdim. tabiki herseyin hayirlisi.insan nerde nasil mutlu olacaksa oyle yapmali. ama tabiki herkez gibi benim gonlumde donmekten yana. Umarim hersey planladigini gibi olur ama ah bu dil yokmu? ben halen cozemedim , bu yuzdende okulda zorlaniyorum ve birakmayi dusunuyorum. Benimde bazi planlarim var, beni mutlu edecek seyler yapmak istiyorum, hayat boyle gecmez :)
selam soyle diger kizlarada
a.s.

Merhaba kizlar benide alin araniza ben daha yeniyim
çogunuz hollandaya gelin geldiniz herhal...ben dogma büyüme Hollanda 4 buçuk yillik evliyim :icecream: umarim birlikte ho$ zaman geciririp güzel arkada$liklara birlikte adim atariz a.s.

hollanda_gülü sakin okulu birakma sakiiinnn

tabi ki okul zor olacak ,zorlanmadan zahmet cekmeden güzel seylere ulasilmiyo..ben matematigi bitirene kadar neler cektim okuldan derslerden nefret ettigim zamanlar oldu ama birakmayi da hic bir zaman düsünmedim..

bak seni örnek aldik bizde serenayla dil okuluna basliyoruz sonrada tekrar egitim almayi düsünüyoruz yaaaa :hooray:

filize ve zümra sizde hosgeldiniz aramiza a.s.

biz bu sitede güzel arkadasliklar kurduk ve kurmaya da devam edicez

sizler hangi sehirlerdensiniz ?? lütfen rotterdam olsun

Yaaa kizlar bi$i diyecem biz niye bulu$ma yapmiyoz??? TR dekiler ne güzel bulu$up bir araya geliyorlar bizde yapsak ne güzel olur :icecream:

:teytey: evet zumra galiba kizlar coktu ama simdi hic biri yok neoldu bilmiyoruz bizde hemsom ortanca ile gelenegimizi bozmuyor yazismaya devam ediyoruz sende aramiza katildin a.s.

Evet evet benide alin araniza :sm_cool: umarim guzel eglenceli vakit geciririz..hepinize guzel sevyeli payla$imlar diliyorum a.s.

slm kizlar bende hollandada yasiyorum 12 sene oldu buraya geleli alistim buraya ama bir turlu sevemedim arkadaslarimda olmasa hic cekilmez heralde

slm kizlar bende hollandada yasiyorum 12 sene oldu buraya geleli alistim buraya ama bir turlu sevemedim arkadaslarimda olmasa hic cekilmez heralde

:içelim: Hosgeldin nazancim aramiza umarim kk yide seversin kimse sevemiyo zaten ama cok sukurki temiz candan arkadaslar ediniyoruzda pek de acitmiyoobu site var bide iyi oldu gorusme dilegiylea.s.

slm arkadaslar...4 ay oldu burya geleli..cok zorlu degisik birduygu...burdaa kimseleride tanimamak da cabasi...

bulusmami ?? nerde ,ne zaman bulusuyorsunuz kizllarr haberimiz olsun biz serenacigimla katilirz araniza:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…