- 21 Kasım 2007
- 211
- 2
- 48
-
- Konu Sahibi EU1
Hosbulduk Ortanca. Ilginiz Icin Cok Tesekkur Ederim Arkadaslar.ben Veenendal Sehrindeyim..valla Kayserilim Burasi Bir Yere Bagli Degil Sanirim.(reyne Ve Edei') 'arasinda Bir Yer.
umarım bir problem çıkmaz,tek başıma geliyorum çünkü hollandaya.ben istanbul üniversitesi üstün zekalılar öğretmenliğinde okuyorum 2.sınıftayım..:)
geldim kizlaaar... gorusme saatlerimiz uymuyor galiba. siz olunca ben burda olmuyorum, ben oldugumda sizler yoksunuz.... saglik olsun.. ama unutmayin aklimdasiniz
umarım bir problem çıkmaz,tek başıma geliyorum çünkü hollandaya.ben istanbul üniversitesi üstün zekalılar öğretmenliğinde okuyorum 2.sınıftayım..:)
naber arkadasim nasil gidiyor okul ,memnunmusun hayatindan..
biz su iki haftadir kritik bir dönem gecirdik ,gidelimmi kalalimmi diye,esim sirketin türkiyedeki subelerine is basvurusu yapti ve %80 kabul edilecekti,hatta ben kendimi kaptirip türkiyeye gidicez diye hayaller kurmaya,internetten ev bakmaya ,esya bakmaya baslamistim ..tabi bu arada da kk yi ihmal ettim
ve sonunda ani bir kararla kalmaya karar verdik ,esim basvurulari geri cekti,sansimiz varmis ki basvurular henüz degerlendirilmemis yoksa pasa pasa gidicektik..
benim türkiyedeki isim garanti olsa hemen gidicez aslinda ama ögretmen olarak is bulmak zorr kpps sinavi var ,hadi kazandim diyelim ,dogu görevi var ki esim özel sektör oldugu icin benimle gelemez yani birsürü belirsizlik..
ama burda hollandacayi ögrenip birde master falan yaparsam hersey daha güzel olur diye düsündükk..
bakalim hayirlisi...
Uygulamaya gectik fakat bir turlu hemfikir olamadik.Birde sen dene istersen.yardimci olmaya calisiriz KAYSERILIM LE
Olmazsa 3muz bulu$uruk :icecream:
:teytey: evet zumra galiba kizlar coktu ama simdi hic biri yok neoldu bilmiyoruz bizde hemsom ortanca ile gelenegimizi bozmuyor yazismaya devam ediyoruz sende aramiza katildin a.s.
slm kizlar bende hollandada yasiyorum 12 sene oldu buraya geleli alistim buraya ama bir turlu sevemedim arkadaslarimda olmasa hic cekilmez heralde