Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

kizlarr benide alin araniza,ben hollandada dogma büyüme ama evlendim su an almanya yasiorum.

yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum...

kizlarr benide alin araniza,ben hollandada dogma büyüme ama evlendim su an almanya yasiorum.

yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum...

kiz allah seni sanada almanyada basarilar neresindesin almanyanin bakarsin bulusma seninde burda olmana denk gelir dunya yuvarlak ve kucuk:smiley-cool::enbuyukkk:a.s.

bulusmami ?? nerde ,ne zaman bulusuyorsunuz kizllarr haberimiz olsun biz serenacigimla katilirz araniza:dance:

:enbuyukkk: oh be sesim duyulmus nerelerdesin kiz sea-gril valla ne merak ettim nere kayboldu bunlara serana ile gorusuyormusun iyisiniz demi valla ozledim gi sizi umarim arayi uzatmassiniz gari sevindim valla yazini gorunce seraneya soyle gelsin gari optum sizi gorusmek dilegiyle umarim en kisa zamanda bi bulusma yapariz yazdim diger tarafta matina var maart in 3 de ona gore

EVET ilgililere duyuru amsterdamda matina maart 3 unde ayrintili bilgi (beklenen gun geldi bolumunde ) bakin gelin goruselim KIZLARR

kulaklarim bu aralar cok cinladi kadinlar kulübüne bir bakayim dedimnaniknanik

biz iyiyiz arkadasim,serenayla görüsüyoruz hemen hemen hergün diyeyim ama o da buaralar yogun spora basladi,haftaya dil kursuna basliyo,bende bi degisiklik yok,yalniz türkiye dönüsü biraz bocalama yasadim psikolojik acidan ..onun disinda iyiyim güzelim..

bu arada haftasonu amsterdama geliyoruz,türkiyeden arkadaslar geliyo cilgin amsterdam gecelerini görelim diyorlar,yandik yani sabaha kadar gezmek istiyorlar valla nasil dayanirim bilmem ..

Şeniz bende yazini gorunce heycandan nere yazdgimi sasirdim amsterdamlilar bolumune yazmisim cevabi ay sevindim bizleri unutmadigina saol cevabin icin tekar yazmiyim cevabi ordan bakarsin canim optum mesajimi aldinmi a.s.

valla bende heryere yazmaya calisiyorum,sizleri niye unutayim canimmmm..bazen cok takiliyorum internete haliyle kadinlar kulubüne sonra bi ara SIKILIYORUM pc nin karsisinda oturmaktan fazla takilamiyorum ama kadinlar kulubunu ve burdaki arkadaslarimizi ihmal etmemeliyiz

saol canim hemsomla uzuluyorduk ortanca oda diyordu kizlar nerelerde yarin yazilarimizi gorsun sevincektir tabiki aman nazar degmesin selam soyle sereranaya opuyorum sizi oda ozletmesin fazla yazsin arada gorusmek dilegiyle insallah selamlar

bu aksam da bizden baska kimse yok valla ,neyse iki lafladik iste di mi arkadasim..

evet oyle canim ok gelirseniz buralara beklerim insllah canim opuyorum

evet cok gelmek isterdim ama burdan amsterdama 5 saat

slm arkadaslar bende hollandada oturuyorum daha yeni uye oldum bu siteye herkeze merhabaa.s.a.s.

süprizzzzzmerhaba arkadaslar. bende bugun katildim araniza. Hollanda da oturuyorum

hollanda'yı iyi bilenlerin dikkatine....hollanda'da el işleri satan (şal,çanta vb.)mağazalar var mı?şutarafagitti

süprizzzzzmerhaba arkadaslar. bende bugun katildim araniza. Hollanda da oturuyorum

:enbuyukkk: hosgeldiniz.iyiki varsin (KK) neguzel arkadaslarimiz cogaliyo umarim kalici olursunuz aramiza katildiniz tekkrar hosgeldiniz sey unutmadan hollandanin neresi acaba a.s.gorusmek uzere

tesekkur ederim canim. insallah guzel dostluklar kurariz sitede.

merhablar arkadaslar,ben hollandada yasiyorum.20 yasindayim.6ay sonra okulum basliyo.ben simdiden dil ogremnmek istiyorum.gunduzleri calistigim icin aksamlari dile zaman ayiriyorum.simdilik kelime ogreniyorum.baska nasil cabuk ogrenebilirim?bana yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…