- 13 Haziran 2022
- 1.314
- 2.395
- 29
merhaba ne yaptınız yerleştiniz mi AlmanyayaEşim Almanya’da iş buldu. 28 Ağustos’a bilet aldı gidecek. Biz pasaport başvurusunda bulunduk. Evrak hazırlıyoruz. Eşim ailesi ile selamı sabahı kesti. Gideceği gün havaalanında arar Avrupa’ya gidiyorum derim diyor. Gittiği ülkeyi bile söylemeyecekmiş ailesine.
Konsolosluk 3 aylık bordro istediği için kızımın pasaportunu çıkartmaya Bulgaristan’a gidiyorum şu anda. 10 aralıkta eşim 3 aylık bordrosunu gönderince başvuracağım.merhaba ne yaptınız yerleştiniz mi Almanyaya
hayırlısı olsun sizin için sevindim Almanya’da daha rahat büyüyecektir kızınızKonsolosluk 3 aylık bordro istediği için kızımın pasaportunu çıkartmaya Bulgaristan’a gidiyorum şu anda. 10 aralıkta eşim 3 aylık bordrosunu gönderince başvuracağım.
Çok mutlu oldum sizin adınıza.Almancanız varmıydıAlman aile birleşimi vizem çıktı. 22 Ocakta eşimle kızımla kavuşuyoruz
Liseden kalma var. Ayrıca Fransızca ve İngilizce biliyorum. B2Çok mutlu oldum sizin adınıza.Almancanız varmıydı
Çok sevindim sizin adınıza.konunuzu önceden okumuştum.her şey gönlünüzce olsun.31 martta 5 senelik Alman oturumumu aldım
1 Eylülde kızım kitaya başlıyor ben de entegrasyon kursuna kayıt yaptırdım
Yani isteyince, risk alınca iş başa düşünce olmaz yapamam denilen her şey yapılıyor
Teşekkür ederimÇok sevindim sizin adınıza.konunuzu önceden okumuştum.her şey gönlünüzce olsun.