- 28 Haziran 2015
- 1.903
- 2.049
- 133
(Geçenlerde arkadasımın yatay geçişi ile konu acmıstım,) saat 9 da dersi varmıştı yağmura yakalanmış sırılsıklam bi şekilde koşturan koştura derse yetişmeye çalışmıs, hoca önde arkadaş arkada sınıfa girmişler, ve hoca herkesin önünde ' çık dışarı benden sonra geldin girme diye rencide edercesine laflar söyleyip sınıftan çıkarmış' arkadaşım çok aglamıs. Şuan yanımızda , hiç bi şekilde gecikmedim sadece hoca önden girdi diye derse almadı daha öncesinde böyle bi uyarıda yapılmadı diyor gerçekten çok üzgün zor şartlar altında okuyor 16.000 lira para ödüyor yeniyor içmiyor okulu ödüyor, ya eski okuluna giderim diyor ya da okumam bırakırım diyo , biz bu durumda ne yapabiliriz hocayı şikayet etsek bir işe yarar mı , okulu bırakmasını asla istemiyoruz arkadaşlarıyla da konuştuk hocayla beraber girdiler hoca neden almadı anlamadık diye üzüldüklerini söylediler , biz bu durumda ne yapabiliriz gerçekten çok rencide olmuş hala aglıyor o kadar para veriyor karşılığı bu mu olmalı
Arkadaşının yerinde bende olsaydım çok utanırdım ama o anlık yani. Çocuk gibi küstüm oynamıyorum olmaz. Pire için yorganda yakılmaz. Okadar emek verip böyle değemeyecek şeyler için okul bırakılmaz.