ben ona bir hediye almıstım doğum gününde veremedim. hala duruyor. bir mektup yazsam kutuya koysam ikisini. birde biz onla test yapmıstık kişilikle ilgiliydi ben gül çıkmıştım o karanfil. birde karanfil koysam kutuya yollasam.? evinin adresini bilmiyorum. nereye gönderecem :26: nasıl bir durumdayım ALLAHım..
Bir şekilde ulaş anlat her şeyi.
Yanlız anlam veremediğim niye seni arkadaşlarına soruyor ne gerek var çocuksu bir davranış. Üniversitede mi okuyorsun?
Hayır hayır bu kadar uğraşma sonra yani olacağı varsa bile bide seni elinde görür fln boşver yani ama bence yazmak mantıklı gibi geliyo hele bu kadar doluyken
ben olsam bütün duygularımı bi kağıda yazar ona yollardım. adresini bilmesem bile sonuçta öğretmenlik yaptığı okulu biliyorum onun adına okula postalardım. sonuçta şahsa ait bi mektubu okuldan kimse açamaz ve direk onun eline ulaşır. bi şekilde numarasını bulup ara derdim ama hem birebir konuşmada heyecanlanıp tam kendini ifade edemeyebilirsin hem de seni dinlemeyip yüzüne kapatma riski var. bi mektupla her şeyi anlatıp ondan hiçbir beklentim olmadığını ama arkadaşının sana böyle bir olayı anlatmasına karşın beni yanlış tanımanızı istemediğimi, bu durumun beni mahvettiğini falan anlatırdım. çünkü insan bununla yaşayamaz kendini yer bitirir. acaba beni kaşar gibi mi gördü hem sevgilisi var hem bana aşşkını söyledi bu kız ne biçim kız diye düşünmesi dayanılamaz bişey.
bu hocaya tüm kızlar nasıl aşık olur ya bence bu adam karizma ve kızlar sadece hayranlar ve hocanızda bunu kullanıyor bi öğretmen olarak söylüyorum yakın bi öğretmnen arkadaşın öss grubundaki kızların hangisini nasıl etkiledim diye öğretmenler odasında yakın arkadaşlarına anlattığını kulaklarımla duymuştum emin ol okulda bu kadar kız peşindeyse dışarda daha ne kızlar vardır hocanızın beğenilmek hoşuna gitmiş sonuçta aranızda yaş farkı çok yoktur oda kendini ii hissettiği için bu tarz duyguları sadece kullanır ciddi olsa sana mutlaka belli eder mezun olup gideceğini oda mutlaka biliyordur seni kaçırmak istemezdi bence zamana bırak kendini üzdüğüne üzülürsün yakında demedi deme
hem hiçbir erkek bu kadar ağlamaya değmez mezuniyetin tadını çıkar sen senin yerinde olmak isteyen nice genç kız var canım
Arkadaş Dediklerim Beni Bu Hale Getirdi Diyorsun, Ama Arkadaşlarının Hiç Bir Suçu Yok..
Çünkü Senin Aşkından Kimsenin Haberi Yok..
Bir de Üstüste Talihsizlikler Seni Bulmuş..
Neyse Her Şerde Bir Hayır Vardır, Okulunda Bitti..
Belki Öğrencisisin Diye Kabul Etmedi Hiç Bir Şeyi..
Ne Diyeyim, Hakkında Hayırlısı Olsun..
Ama Lütfen Arkadaşlarını Suçlama..
Kimsenin Suçu Yok..
Ama İşte, Sen Aşkının Derdine Düşmüşsün Kimseyi Gözün Görmüyor ki
yaz gönder küçülmezsin.insan sevdiği için niye küçülsün ki.karşısındaki alay ederse alay eden küçülür asıl.zaten ona göre bi cevap gelir yada cevap vermez.bakarsın olumlu olur.nerden biliyorsun ki.bişey kaybetmezsin.olumsuz olsada bi daha onu görmeyeceksin nasılsa
ay keşke o yalan yanlış şeyler anlatan arkadaşın törende bir fırsatını bulup yalan olduğunu sana söylediğini senini çok üzüldüğünü öyle bir yalanı sen istemezsin diye söylediğini ama öyle birşey olmadığını söyleseydi.helallik isterken senden bunu isteseydin ondan keşke.çünkü gelip ona sorduğuna göre belliki bir samimiyetleri var hala görüşüyorlar mı? Biliyor musun?
o kalabalıkta hiç aklıma gelmedihala görüşüp görüşmediklerini bilmiyorum ama konusmuslar bana mesaj attı törenden sonra öyle söyledi konustuk sordu diye..
cnm okudum şimdi şu anki durumunu böyle bişey yaşamamama rağmen anladım. Ne yapacağını bilmiyorsun ve unutamıyorsun.
Benim fikrim şu sen arayıp aramamakta kaldıgın sürece onu unutamassın kaybedıcek hiçbişeyin yok içinden geldiği gibi davran ara et eğer oda sana boş değilse bunu gurursuzluk olarak algılamaz ama sana karsı hiç bişey hissetmiyosa seni baya bi tersler.
Senin içinde az da olsa bı umut var ve ınsanın umudu oldugu surece bıseyı sılemez unutamaz.
O yüzden ne demek istiyosan de aramak istiosan ara eğer o istemiyosa bunları yaptıgında karsılık hıc alamazsan umudun bıter ve yavasca ondan sende farkına varmadan uzaklasırsın.
Eğer karşılığını alırsan mutlu olursun.
Sonuçta bu kısı senın hocanmıs sana cocuk gıbı mavı boncuk verıcegını sanmıyorum %50 sansın var ya ıstemıyo ya ıstıyo bunu ogrenmek ıcınde sen bıseler yapıcaksın.
şuan onsuzsun eger terslerse gene onsuz olucaksın
ama isterse hayatında oda olucak ..
arkadaşın mı msj attı? Törende mi sormuş seni?
hıhı evet törende konusmuslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?