o sevgilin olduğunu söyleyen arkadaşın gerçekleri söylememiş mi ya :26: bence tekrar görme şansın varsa git konuş ne kaybedersin ki . kaçırılan fırsatlar bir daha geri gelmiyor malesef.
malesef canım. o okuduğum şehirde ben memlekete döndüm. :85:
bizim bölüm çok ısrar etmiş sanırım gelmesi için ondan gelmiş. mesaj atıcam da telefondan çok tuhaf olur numaramı bile bulmuş diye bu sefer bundan rahatsız olurCok uzuldm cnm ne guzl anltmssn duygularnı kıza seni o sordrms sevgln oldugunu dusndugu icin mi sana krsi byle oldgnu syluysn eger ynls anlamadysm byleyse msj atp Knusablrsn hem okula gelmeleri mezuniyte fln rahatsz olmadgni gsteriyo bnce
yalvarmana gerek yok burda nasıl anlattıysan ve bızde senı gayet ıyı anladıysak bu şekilde anlatırsan eğer hocanda seni anlar yanlız seni facede engellemesinin nedenleri başkada olabilir sen son bı kez konuş derim konuşmayıp pişman olacağına konuşup pişman olman daha iyi en azından ben elimden geleni yaptım dersin hakkında hayırlısı olur umarım
anlıyorum seni hemde çok iyi..
Yüreğin sıkışır gibi oluyor demi anlıyorum birtanem.
Eminmisin facede engelini kaldırmadığına..
Ve senden hoşlanıosa belli eder gibi gelio bitanem.
Üzmek istemem ama erkeklerde şu huy var bayan aşkını itiraf edince onlardan gözlerini almazlar niye miçünkü bayanın sevgisi hoşlarına gider ego tatminide diyebilirim dilerim bu deildir senin için.
Bitanem o seni engelledise sende yeni face aç ortak arkdaşlarınızdan ekle samimi olduğun birinden rica et önersin seni .
Ya da telefonuna bilinmiyen numralardan ulaş.
Çok iyi anlamışsın. çıkacak yüreğim sanki...
eminim engellediğinden. abimden baktım onda çıkıyor isminden.
1 yıl oldu ben söyleyeli işin içinde bişiyler var biliyorum. eğer sevseydi gelir söylerdi.,
sanırım bakması etmesi dediğin gibi bişiydi.
ama kepte çok farklıydı acaba gerçekten bana karşı bişiyler varmıdır
açamam hesap kime öner diyebilirim ki. hocamız sonucta sen enden eklemiyosun dicekler anlat anlatabilirsen.. telefon numarası var. ama özele kapalı. klübeden arasam diye düşündüm önce onun olduğundn emin olmalıyım...
Mektup mu yazsan acaba insan duygularını daha güzel ifade eder ya bazen yazıda böyle karışık bi olayı tekrar tekrar okur sana hak verir belki ?Ya da mesaj at yazıyla olabilir daha iyi anlatırsın diye diyorum
Yok klube olmaz çocukça olur kız o deli
Bak bitanesi mektup demişsinde ona bir kitap yazsan sonra okuluna ya da adresini bulup postalasan ya da siziin bende bir emanetiniz var dersin ararsın..
Bir site var kitap yazıyorsun çok cüzzi bir miktara hemde inan bana hoşuna gidebilir hemde dinler dinlemez olayına bağlı kalmamış olursun.
İstesede eli o kitaba gider ve okur inan bana.
Hem bende sana yardımcı olurum yazdıkların konusunda deli kız
tamam canım ben sana ulaşırım
kitap fikrini bende yaptım çünkü
Bu adam seni sevse, seni gerçekten istese facede engellemezdi bence. Bundan sonrası için hiçbir şey yapmamalısın. Sen ona açılıp ondan hoşlandığını belirtince neden dememiş ki 'ama senin bir sevgilin varmış duyduğuma göre' gibi bir cümle? Sorgulama yok, merak yok. Bir lafla senden böyle uzak durması mantıksız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?