• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocama aşığım akıl verin n'olur! :(( çok kötüyüm...

ben ona bir hediye almıstım doğum gününde veremedim. hala duruyor. bir mektup yazsam kutuya koysam ikisini. birde biz onla test yapmıstık kişilikle ilgiliydi ben gül çıkmıştım o karanfil. birde karanfil koysam kutuya yollasam.? evinin adresini bilmiyorum. nereye gönderecem :26: nasıl bir durumdayım ALLAHım..:14:

Hayır hayır bu kadar uğraşma sonra yani olacağı varsa bile bide seni elinde görür fln boşver yani ama bence yazmak mantıklı gibi geliyo hele bu kadar doluyken

Hayır hayır bu kadar uğraşma sonra yani olacağı varsa bile bide seni elinde görür fln boşver yani ama bence yazmak mantıklı gibi geliyo hele bu kadar doluyken

arkadas kitap önerdi. içimden ne geçiyorsa yazmayı düşünüyorum. ama gönderip gödnermeme konusunda tam kararlı değilim. ben ünide ona aşık olanlardan sadee biriyim ve hiçbir değerim yok.:14::14:

ben olsam bütün duygularımı bi kağıda yazar ona yollardım. adresini bilmesem bile sonuçta öğretmenlik yaptığı okulu biliyorum onun adına okula postalardım. sonuçta şahsa ait bi mektubu okuldan kimse açamaz ve direk onun eline ulaşır. bi şekilde numarasını bulup ara derdim ama hem birebir konuşmada heyecanlanıp tam kendini ifade edemeyebilirsin hem de seni dinlemeyip yüzüne kapatma riski var. bi mektupla her şeyi anlatıp ondan hiçbir beklentim olmadığını ama arkadaşının sana böyle bir olayı anlatmasına karşın beni yanlış tanımanızı istemediğimi, bu durumun beni mahvettiğini falan anlatırdım. çünkü insan bununla yaşayamaz kendini yer bitirir. acaba beni kaşar gibi mi gördü hem sevgilisi var hem bana aşşkını söyledi bu kız ne biçim kız diye düşünmesi dayanılamaz bişey.

bu hocaya tüm kızlar nasıl aşık olur ya bence bu adam karizma ve kızlar sadece hayranlar ve hocanızda bunu kullanıyor bi öğretmen olarak söylüyorum yakın bi öğretmnen arkadaşın öss grubundaki kızların hangisini nasıl etkiledim diye öğretmenler odasında yakın arkadaşlarına anlattığını kulaklarımla duymuştum emin ol okulda bu kadar kız peşindeyse dışarda daha ne kızlar vardır hocanızın beğenilmek hoşuna gitmiş sonuçta aranızda yaş farkı çok yoktur oda kendini ii hissettiği için bu tarz duyguları sadece kullanır ciddi olsa sana mutlaka belli eder mezun olup gideceğini oda mutlaka biliyordur seni kaçırmak istemezdi bence zamana bırak kendini üzdüğüne üzülürsün yakında demedi deme
hem hiçbir erkek bu kadar ağlamaya değmez mezuniyetin tadını çıkar sen senin yerinde olmak isteyen nice genç kız var canım

Arkadaş Dediklerim Beni Bu Hale Getirdi Diyorsun, Ama Arkadaşlarının Hiç Bir Suçu Yok..:45:
Çünkü Senin Aşkından Kimsenin Haberi Yok..
Bir de Üstüste Talihsizlikler Seni Bulmuş..:50:
Neyse Her Şerde Bir Hayır Vardır, Okulunda Bitti..
Belki Öğrencisisin Diye Kabul Etmedi Hiç Bir Şeyi..:34:
Ne Diyeyim, Hakkında Hayırlısı Olsun..:70:
Ama Lütfen Arkadaşlarını Suçlama..:34:
Kimsenin Suçu Yok..
Ama İşte, Sen Aşkının Derdine Düşmüşsün Kimseyi Gözün Görmüyor ki:27:

ben olsam bütün duygularımı bi kağıda yazar ona yollardım. adresini bilmesem bile sonuçta öğretmenlik yaptığı okulu biliyorum onun adına okula postalardım. sonuçta şahsa ait bi mektubu okuldan kimse açamaz ve direk onun eline ulaşır. bi şekilde numarasını bulup ara derdim ama hem birebir konuşmada heyecanlanıp tam kendini ifade edemeyebilirsin hem de seni dinlemeyip yüzüne kapatma riski var. bi mektupla her şeyi anlatıp ondan hiçbir beklentim olmadığını ama arkadaşının sana böyle bir olayı anlatmasına karşın beni yanlış tanımanızı istemediğimi, bu durumun beni mahvettiğini falan anlatırdım. çünkü insan bununla yaşayamaz kendini yer bitirir. acaba beni kaşar gibi mi gördü hem sevgilisi var hem bana aşşkını söyledi bu kız ne biçim kız diye düşünmesi dayanılamaz bişey.

bende yazmaya karar verdim canım. napıp edip ulaşır bi şekilde ama daha fazla küçülmekten korkuyorum :14:

bu hocaya tüm kızlar nasıl aşık olur ya bence bu adam karizma ve kızlar sadece hayranlar ve hocanızda bunu kullanıyor bi öğretmen olarak söylüyorum yakın bi öğretmnen arkadaşın öss grubundaki kızların hangisini nasıl etkiledim diye öğretmenler odasında yakın arkadaşlarına anlattığını kulaklarımla duymuştum emin ol okulda bu kadar kız peşindeyse dışarda daha ne kızlar vardır hocanızın beğenilmek hoşuna gitmiş sonuçta aranızda yaş farkı çok yoktur oda kendini ii hissettiği için bu tarz duyguları sadece kullanır ciddi olsa sana mutlaka belli eder mezun olup gideceğini oda mutlaka biliyordur seni kaçırmak istemezdi bence zamana bırak kendini üzdüğüne üzülürsün yakında demedi deme
hem hiçbir erkek bu kadar ağlamaya değmez mezuniyetin tadını çıkar sen senin yerinde olmak isteyen nice genç kız var canım

kendini yaksııklı sanıyor aslında. hocalar kendi aralarında bunu alay meselesi yapıyor biliyorum hatta yarısıyorlar birbirleriyle. bi diyorum yazıyım gönderiiyim gitsin içimdeki herşey bi diyorum sevseydi olurdu. bilemiyorum o kadar cıkmazda hissediyorum ki..

Arkadaş Dediklerim Beni Bu Hale Getirdi Diyorsun, Ama Arkadaşlarının Hiç Bir Suçu Yok..:45:
Çünkü Senin Aşkından Kimsenin Haberi Yok..
Bir de Üstüste Talihsizlikler Seni Bulmuş..:50:
Neyse Her Şerde Bir Hayır Vardır, Okulunda Bitti..
Belki Öğrencisisin Diye Kabul Etmedi Hiç Bir Şeyi..:34:
Ne Diyeyim, Hakkında Hayırlısı Olsun..:70:
Ama Lütfen Arkadaşlarını Suçlama..:34:
Kimsenin Suçu Yok..
Ama İşte, Sen Aşkının Derdine Düşmüşsün Kimseyi Gözün Görmüyor ki:27:

alında haklısın... ne biliyim ama bilerek ama bilmeyerek herşey geldi işte bugüne kadar. :14:
sanırım dediğin gibi terslikler beni buldu. umarım bu şer sandığım durumun harını bir an önce görürüm. yoksa cidden kafayı yicem. sevmesem dönüp yüzüne bile bakmazdım onun. kibirinden de geçilmiyor ben hep bu sekilde bişiy sandırıyorum onu :14: moralim alt üst. mezuniyetime sevinemedim bile.:14:

yaz gönder küçülmezsin.insan sevdiği için niye küçülsün ki.karşısındaki alay ederse alay eden küçülür asıl.zaten ona göre bi cevap gelir yada cevap vermez.bakarsın olumlu olur.nerden biliyorsun ki.bişey kaybetmezsin.olumsuz olsada bi daha onu görmeyeceksin nasılsa

yaz gönder küçülmezsin.insan sevdiği için niye küçülsün ki.karşısındaki alay ederse alay eden küçülür asıl.zaten ona göre bi cevap gelir yada cevap vermez.bakarsın olumlu olur.nerden biliyorsun ki.bişey kaybetmezsin.olumsuz olsada bi daha onu görmeyeceksin nasılsa

haklısın. düşündüm iyice göndericem ona o mektubu. adresini de bi şekilde bulucam. olmazsa da yoluma bakıcam. ama şimdi değil en azından bikaç hafta geçmeli...

ay keşke o yalan yanlış şeyler anlatan arkadaşın törende bir fırsatını bulup yalan olduğunu sana söylediğini senini çok üzüldüğünü öyle bir yalanı sen istemezsin diye söylediğini ama öyle birşey olmadığını söyleseydi.Helallik isterken senden bunu isteseydin ondan keşke.Çünkü gelip ona sorduğuna göre belliki bir samimiyetleri var hala görüşüyorlar mı? biliyor musun?

Cnm okudum şimdi şu anki durumunu böyle bişey yaşamamama rağmen anladım. Ne yapacağını bilmiyorsun ve unutamıyorsun.
Benim fikrim şu sen arayıp aramamakta kaldıgın sürece onu unutamassın kaybedıcek hiçbişeyin yok içinden geldiği gibi davran ara et eğer oda sana boş değilse bunu gurursuzluk olarak algılamaz ama sana karsı hiç bişey hissetmiyosa seni baya bi tersler.
Senin içinde az da olsa bı umut var ve ınsanın umudu oldugu surece bıseyı sılemez unutamaz.
O yüzden ne demek istiyosan de aramak istiosan ara eğer o istemiyosa bunları yaptıgında karsılık hıc alamazsan umudun bıter ve yavasca ondan sende farkına varmadan uzaklasırsın.
Eğer karşılığını alırsan mutlu olursun.
Sonuçta bu kısı senın hocanmıs sana cocuk gıbı mavı boncuk verıcegını sanmıyorum %50 sansın var ya ıstemıyo ya ıstıyo bunu ogrenmek ıcınde sen bıseler yapıcaksın.
Şuan onsuzsun eger terslerse gene onsuz olucaksın
Ama isterse hayatında oda olucak ..

ay keşke o yalan yanlış şeyler anlatan arkadaşın törende bir fırsatını bulup yalan olduğunu sana söylediğini senini çok üzüldüğünü öyle bir yalanı sen istemezsin diye söylediğini ama öyle birşey olmadığını söyleseydi.helallik isterken senden bunu isteseydin ondan keşke.çünkü gelip ona sorduğuna göre belliki bir samimiyetleri var hala görüşüyorlar mı? Biliyor musun?

o kalabalıkta hiç aklıma gelmedi :( hala görüşüp görüşmediklerini bilmiyorum ama konusmuslar bana mesaj attı törenden sonra öyle söyledi konustuk sordu diye..

cnm okudum şimdi şu anki durumunu böyle bişey yaşamamama rağmen anladım. Ne yapacağını bilmiyorsun ve unutamıyorsun.
Benim fikrim şu sen arayıp aramamakta kaldıgın sürece onu unutamassın kaybedıcek hiçbişeyin yok içinden geldiği gibi davran ara et eğer oda sana boş değilse bunu gurursuzluk olarak algılamaz ama sana karsı hiç bişey hissetmiyosa seni baya bi tersler.
Senin içinde az da olsa bı umut var ve ınsanın umudu oldugu surece bıseyı sılemez unutamaz.
O yüzden ne demek istiyosan de aramak istiosan ara eğer o istemiyosa bunları yaptıgında karsılık hıc alamazsan umudun bıter ve yavasca ondan sende farkına varmadan uzaklasırsın.
Eğer karşılığını alırsan mutlu olursun.
Sonuçta bu kısı senın hocanmıs sana cocuk gıbı mavı boncuk verıcegını sanmıyorum %50 sansın var ya ıstemıyo ya ıstıyo bunu ogrenmek ıcınde sen bıseler yapıcaksın.
şuan onsuzsun eger terslerse gene onsuz olucaksın
ama isterse hayatında oda olucak ..

aynen canım napacağımı bilmiyorum, unutamıyorum da. Saat kaç oldu gözüme uyku girmiyor. 3 sayfa yazı yazdım ona göndermek için. Ama sıkılıp kapatırmı bilmem. Arkadasın biri yardımcı oldu sağolsun kitap şeklinde göndercem. Umarım gururumu hiçe saydığıma değer artık. Ve umarım inşallah ondada vardır bişiyler. Okulda bitti. Keşke benim yollamama fırsat vermeden o arasa beni :( haklısın şimdide yok terslersede olmayacak. Diğer yönden onu kazanmıs olacam. Stresten ne uyku ne tat kaldı bende...:14:

hıhı evet törende konusmuslar.

ne konuşmuşlar söyledi mi cnm?
bence arkadaşından gerçeği söylemesini iste.senden değilde duyduğu kişiden gerçeği duyması daha etkili bence.o söyledikten sonra sen harekete geçersin

Söylediğine göre nasıl gidiyor falan ilk önce bunları sormus sonrada beni ne yapıyor diye sormus. Tören boyu benim masamdaydı selam bile vermedi. Bana çok ilginç geldi diyorum işin içinde bişey var diye.. Kızla ayrı şehirlerdeyiz hatta türkiyenin bi ucunda o bi ucunda ben bi ucundada sevdiğim. Valla düşündükçe batıyorum sanki..

Arkadaşın sana herşeyi doğru anlatmıyor olabilir canım çok güven olmaz sanırım bu konuyla ilgili söylediklerine.çünkü senin kızıcağını mutlaka düşünmüştür sevgilisi var derken hocana.için içinde dediğin gibi bir bit yeniği var.bunuda ancak hocanla konuşarak öğrenebilirsin.Aramadıkça konuşmadıkça bu hep içinde kalıcak acaba diye.neydi neydi diye kendini tüketirsin cnm oyüzden tek çare artık kaçmayıp konuşmak ne kaybediceksinki. ne olucaksa olsun şuandan daha kötü olmıyacak ya aynı kalıcak yada istediğin şey olucak.Elindeki tek şey numarasıysa o şekilde ulaşıcaksın.msj at ben bilmemkim diye kusura bakmayın facebooktan ulaşamadım msninizde yoktu sizinle görüşmek istiyorum.msjımı gördüğünüzde bana dönerseniz sevinirim fln yaz.en iyi fikir bu gibi geldi.birşeyler hissediyorsa zaten dayanamaz döner sana.e dönmüyorsada ztn ne söyliyeceğini merak etmiyor yani hiçbirşey hisetmiyor demektir

Back