• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

betullozbek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
1
1
1
29
Arkadaşlar daha önce bi hocaya işlem yaptirdim burdan bir arkadaş yardım etti tutmuştu ama numarasini kaybettim lütfen bana öneren kişi beni bulsun tekrar işim düştü Betül ben izmitten inşallah görürse yazar 🙏

Arkadaşlar daha önce bi hocaya işlem yaptirdim burdan bir arkadaş yardım etti tutmuştu ama numarasini kaybettim lütfen bana öneren kişi beni bulsun tekrar işim düştü Betül ben izmitten inşallah görürse yazar 🙏
Nasil bi hoca ariyosunuz, üfürükçü hoca ariyosaniz,burdan bilgi vermezler

Ne işlemi yaptırdınız hocaya çok merak ettim hala böyle şeyler yapanlar var mı hacıya hocaya yıl olmuş 2023.

Aman siz çaba göstermeyin, kendinizi geliştirmeyin, bir şeyle uğraşmayın. Siz yan gelip yatın, birileri üflesin püflesin istekleriniz olsun. Bir dünya da para verin. Allah akıl fikir versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back