- Konu Sahibi rainstarlol
-
sende mı ogretmensın .sekerım ben tum ogretmenler ıcın demıyorum sakın yanlıs anlama .
ben egıtım hayatım boyunca sadece bır ogretmenımden zarar gordum .baska da hıc bır hocamla sorun yasamadım .
genelleme yapılmaz tabıkı de .her sektorun de ıyısı kotusu var .
ogretmenın de ıyısı kotusu var ,doktorun da .
tamamen kısılık meselesı .yoksa sektorle alakası yok bu durumun .
dedıgınız gıbı ,ogretmenıyle konusmalı .ama ogretmenıyle annesının de konusmasın da fayda var .
annesı bırazcık kızına sahıp cıksın .benım annem gıbı yem gıbı atmasın hocanın onune
benım anne de cok oterıterdı .o durum da benı savunmadı hıc .savunsa belkı bu kadar takmazdı o kadın kafayı bana .
annesı de konussun dıye ozellıkle dedım .bazı anneler gercekten dogruyu yaptıgını sanıp cocugunu korumuyor.
benım annem de o tıplerdendı .fazla oterıter ve kuralcı bırı oldugu ıcın ,bırısyle kavga ettıgımı bıle soylemezdım .
cunku dırek benı suclardı :) ılk okul da herkes bırılerınden dayak yemıstır .ben de sınıf da bır cocukla kavga etmıstım .
cocuk da geldı benı dovdu .gıttım anneme sıkayet ettım .annem gıtsın cocugu dovsun dıye
annem de ben sucluymusum gıbı bana bagırmıstı .sen neden kavga edıyorsun .neden asılık yapıyorsun
sen satasmassan kımse de sana satasmaz derdı .tamam benım sıkayet etmemle gıdıp cocugu dovmesı gerekmez ama ,
en azından benı koruyabılırdı dımı ama :) cocuklugum boyunca annemın fazlasıyla oterıter bırı olması bana cıdden zarar vermıstı
Zaten ailem beni dinlemedi,merak etmeyin.Benim laflarıma göre hareket etmediler ama ben onlara beni savunun,beni koruyun o hocaya karşı demiştim ama beni hiç korumamışlar ki.Beni koruyacaklarına,gitmişler beni ağlatan bu öğretmene çiçek almışlar.Hem de velilerden kimse öğretmenlere çiçek almadığı halde.Tabi bunun bir faydası oldu mu,olmadı tabiki,Hoca bana yine takılıyor, sırf neden annemin telini istediniz kötü birşey mi söyleyeceksiniz deyince beni önyargılı yaptı,beni sınıfa rezil etti.Bu soruyu normalde herkes sorardı.Üstüne üstlük sınavda hep benim kağıdıma bakıp beni heyecanlandırıyor.Bari yardım etse.Gerçi yardım etti ama o soruyu sonra iptal etti,bir işe yaramadı.Diğer sorularda da hiç yardım etmedi.Tamam,yardım etmek zorunda değil,beni hemen eleştirmeyin ama bir öğretmen yardım etmek için öğrencinin kağıdına bakar dimi?
Zaten ailem beni dinlemedi,merak etmeyin.Benim laflarıma göre hareket etmediler ama ben onlara beni savunun,beni koruyun o hocaya karşı demiştim ama beni hiç korumamışlar ki.Beni koruyacaklarına,gitmişler beni ağlatan bu öğretmene çiçek almışlar.Hem de velilerden kimse öğretmenlere çiçek almadığı halde.Tabi bunun bir faydası oldu mu,olmadı tabiki,Hoca bana yine takılıyor, sırf neden annemin telini istediniz kötü birşey mi söyleyeceksiniz deyince beni önyargılı yaptı,beni sınıfa rezil etti.Bu soruyu normalde herkes sorardı.Üstüne üstlük sınavda hep benim kağıdıma bakıp beni heyecanlandırıyor.Bari yardım etse.Gerçi yardım etti ama o soruyu sonra iptal etti,bir işe yaramadı.Diğer sorularda da hiç yardım etmedi.Tamam,yardım etmek zorunda değil,beni hemen eleştirmeyin ama bir öğretmen yardım etmek için öğrencinin kağıdına bakar dimi?
Üf ya bugün yine bana laf attı. Nedense bana laf sokmadan kadının içi rahat etmiyor.
Bugün Matematik sınavı olduk ve şükürler olsun ki çok iyi geçti.5 bekliyorum.Sınavdan sonra İngilizce dersi vardı ve hoca yazılı olduğumuzu biliyordu.Ben ve yanımdaki kız da öğretmen masasının yakınında oturuyoruz.Hoca bize 'sınav nasıl geçti' diye sordu.(o sırada ders işlenmiyordu ve herkes birbiriyle konuşuyordu) Yanımdaki kız sınavının iyi geçmediğini,sınavın zor olduğunu söyledi. Ben de 5 beklediğimi söyledim. Hoca da aynen şunu dedi ''Bu 5 bekliyorsa tamamdır zaten'' Ne demek istediğini gerçekten anlayamadım ama alaylı söyleyiş tarzı ve benden 'bu' diye bahsetmesi hiç hoşuma gitmedi.Sinir oldum. Tam ''Neden'' diye soracaktım,vazgeçtim. Ama onun bu lafla ne demek istediğini anlayamadım biri bana söyleyebilir mi?
Niye kimse cevap yazmıyor? Hoca o lafıyla bana ne demek istedi anlamadım lütfen siz söyleyin buna çok ihtiyacım var.
bence başta seni çok seviyomuş benim de böyle bi öğrencim var söylüyle 5 düşürdüm çok tolerans gösterdim sınav kağıdını bile okurken. Aslında hala seni sevdiği için seninle uğraşıyo olabilir senin yaptığın yanlış onu da çok üzer tüm sinirini bile senden çıkarır sana yakın hissettiği için olabilir. Ailene söyle bence gorussunler bi de sınıf öğretmeniniz zaten ailen ister istemez konuşacak onunla sen bi tek ben mi makyajliyim demen bana sınav da yardım etmedi demen yanlış etmek zorunda da değil sen abartıyosun seninle iyi geçinmek zorunda değil ve takmamiş asla sen dersine sarıl karşılık verme sakin
bence başta seni çok seviyomuş benim de böyle bi öğrencim var söylüyle 5 düşürdüm çok tolerans gösterdim sınav kağıdını bile okurken. Aslında hala seni sevdiği için seninle uğraşıyo olabilir senin yaptığın yanlış onu da çok üzer tüm sinirini bile senden çıkarır sana yakın hissettiği için olabilir. Ailene söyle bence gorussunler bi de sınıf öğretmeniniz zaten ailen ister istemez konuşacak onunla sen bi tek ben mi makyajliyim demen bana sınav da yardım etmedi demen yanlış etmek zorunda da değil sen abartıyosun seninle iyi geçinmek zorunda değil ve takmamiş asla sen dersine sarıl karşılık verme sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?