- Konu Sahibi rainstarlol
sende mı ogretmensın .sekerım ben tum ogretmenler ıcın demıyorum sakın yanlıs anlama .
ben egıtım hayatım boyunca sadece bır ogretmenımden zarar gordum .baska da hıc bır hocamla sorun yasamadım .
genelleme yapılmaz tabıkı de .her sektorun de ıyısı kotusu var .
ogretmenın de ıyısı kotusu var ,doktorun da .
tamamen kısılık meselesı .yoksa sektorle alakası yok bu durumun .
dedıgınız gıbı ,ogretmenıyle konusmalı .ama ogretmenıyle annesının de konusmasın da fayda var .
annesı bırazcık kızına sahıp cıksın .benım annem gıbı yem gıbı atmasın hocanın onune
benım anne de cok oterıterdı .o durum da benı savunmadı hıc .savunsa belkı bu kadar takmazdı o kadın kafayı bana .
annesı de konussun dıye ozellıkle dedım .bazı anneler gercekten dogruyu yaptıgını sanıp cocugunu korumuyor.
benım annem de o tıplerdendı .fazla oterıter ve kuralcı bırı oldugu ıcın ,bırısyle kavga ettıgımı bıle soylemezdım .
cunku dırek benı suclardı :) ılk okul da herkes bırılerınden dayak yemıstır .ben de sınıf da bır cocukla kavga etmıstım .
cocuk da geldı benı dovdu .gıttım anneme sıkayet ettım .annem gıtsın cocugu dovsun dıye
annem de ben sucluymusum gıbı bana bagırmıstı .sen neden kavga edıyorsun .neden asılık yapıyorsun
sen satasmassan kımse de sana satasmaz derdı .tamam benım sıkayet etmemle gıdıp cocugu dovmesı gerekmez ama ,
en azından benı koruyabılırdı dımı ama :) cocuklugum boyunca annemın fazlasıyla oterıter bırı olması bana cıdden zarar vermıstı![]()
Öyle tabii canım hiçbir meslekte %100 mükemmel insanlar yok zaten :)) Bazen velilerim geliyor konuşuyorum..Diyor ki bizim çocuk sınıfta şöyle şöyle olmuş da çok üzülmüş kafasına takmış falan..Diyorum ki o olayı ben hiç hatırlamıyorum bile unutmuşum gitmiş ya da çocuğa öyle davrandığımın farkında bile değilim :)))
Elbette öğrenci de veli de sorsun bir sorun varsa uygun dille ama sevgili kızımızın "gerekirse kızın" diye telkinde bulunmasını hiç hoş karşılamadım :))
Senin annen de "eti senin kemiği benim" tip velilerdenmiş :))))