- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
- 33
- Konu Sahibi likethemovies
-
Komik bi fikir gibi gelmişti bana. Sevindim şu an :)Protein tozu al bence. İhtiyacı olan bir şey kutudan çıkınca çok sevinir bence.
"Kokunu beğenmiyorum der gibi olur" diyenler oldu ama fazla bi seçenek yok zaten erkekler için.Klasik erkek
Parfum al gec, fazla kafa yorma derim
O anlama gelebilecegini hic dusunmedim. Ama ayni mantikla protein tozu da seni begenmiyorum git kasli ol da gel anlamina gelir"Kokunu beğenmiyorum der gibi olur" diyenler oldu ama fazla bi seçenek yok zaten erkekler için.
Hahaha kesinlikle ben de bu açıdan bakmamıştım :) klasik hediyelerden ziyade işine yarayacak bi şey olsun dedim o yüzden protein tozu olabilir gibi geldi. Teşekkür ediyorumO anlama gelebilecegini hic dusunmedim. Ama ayni mantikla protein tozu da seni begenmiyorum git kasli ol da gel anlamina gelir
O kadar genis dusunemez erkekler kafani yorma. On dakika oncesini bile unutuyor cogu
"Kokunu beğenmiyorum der gibi olur" diyenler oldu ama fazla bi seçenek yok zaten erkekler için.
Peki kemer mi parfüm mü daha mantıklı? Birini elesem bariYok yaf erkekler o kadar eni boyu düşünmüyor. Teşekkür eder parfümü sıkar geçer:)
Saat hoşuna gider evet ama almışken iyisini almak gerekir benim ayırdığım bütçeyi aşıyor maalesef :/Eğer sevgilinizle uzun soluklu bir ilişki düşüncesindeyseniz, ileride baktıkça eski anıları aklınıza getireceği, sürekli kullanabileceği şeyleri almak bir erkek için en mantıklısı. Kıyafet desen 2 sene sonra giymez, parfüm demişsin 2 aya kalmaz biter, protein tozu zaten bitecek, kemer bir nebze olsada, ben erkeğe alınacak en güzel hediyenin saat olduğunu düşünenlerdenim. Nitekim erkekler için en önemli aksesuar ve babalarından dahi yadigar olarak kalan yegane şey saattir. Güzel bir saati yıllarca kullanacağı içinde o anı ona her yıl yaşatma imkanınıda vermiş olursunuz.
Geçici ihtiyaçların karşılanacağı şeyler hediye değil benim nezdimde yardıma giriyor. Saat çok klasik olur diyorsanızda resim tablosu vs. gibi yine uzun seneler göreceği veya kullanacağı şeyleri almak daha cazip gelecektir. Belki protein tozu kadar sevinmeyecektir çünkü şuan ona ihtiyacı var fakat anılarınızıda sürekli akılda tutacaktır.
Hafıza eğitimlerinin hepsinde olayların bir objeyle eşleştirilmesinin unutulma oranını yüksek ölçüde düşürüldüğü söylenir buda benden sana küçük not olsun :)
350 liraya kadar bi bütçe ayırdım. Ama beğendiği saatler baya pahalı o yüzden saati hiç düşünmedim açıkçası.bence de saat al, ne kadarlık bütçe ayırdın bilmiyorum da fossil marka falan olabilir, erkekler 10 tane saati olsada saat seviyor, çünkü tek genel aksesuarları bu, değiştim şansı olabilecek bişey olursa iyi olur
protein tozu mantıklı gelmedi ama espiri olsun diyosan anca olabilir
uygun rahat bir anda en sevdiği tatlı ve içkiylede sade bir kutlama yapabilirsin,supriz bi hızlı piknik tatlı ve içkiyle mesela, hafızada kalan hoş anılarda güzel bir hediye bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?