• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hobisi olmayan erkeğe hediye?

Merhabalaar, sevgilimin haftaya doğum günü var. Bi kaç hafta ayrı kaldıktan sonra barıştık. Doğal olarak ayrıyken doğum günüyle alakalı tek düşündüğüm "mutlu yıllar" yazıp yazmamaktı. Şimdi barıştık önümde sadece 1 hafta var ve erkek arkadaşımın herhangi bi koleksiyonu, hobisi, ilgi alanı yok.

Biliyorum "onu tanıyan sensin biz nasıl hediye önerelim" diyenler olacak ama siz eşinize sevgilinize neler alıyorsunuz yazsanız ben de seveceğini düşündüğüm bi şey alıp versem?

Aklımda şu an kemer (kemer takmadığı tek gün hatırlamıyorum)
parfüm (benim parfümümü çok beğeniyor aynısının erkekler için olanından alayım dedim)
tesbih (ilgilendiğini biliyorum ama aşırı merakı yok)
veee protein tozu var evet çok mantıklı değil biliyorum ama şu sıralar bayaa büyük bi dövme yaptıracak tüm parasını ona verecek ve spora başlayacak. Konuşma sırasında "protein tozu almam lazım" gibi bi şey söyledi ucuz da sayılmaz set halinde alsam diyorum. Ya da saçmalıyor muyum?

Ayrıca günlerdir "dünyanın en iyi sevgilisine" plaketleri, kalpli kutuda aşk notları, ikimizin fotoğrafının bulunacağı kupalar görmekten midem bulandı. Bu tarz şeyler dışında sevgilinize eşinize dostunuza aldığınız hediyeleri paylaşır mısınız benimle?

Çiftler için olan spor ayakkabılar çok tatlı duruyor bence ya da birlikte kullanabileceğiniz takım şeklinde olan şeyler benim çok hoşuma gidiyor (saat yüzük bileklik ayakkabı vs) pahalı şeyler almak zorunda değilsin küçücük ama sizin için anlamlı olsun ;)

Ben de islevsel hediyelerden yanayım. Modelini çok sevdiği kot pantolonun başka rengini, gömlek falan almisligim var. Hediye konusundaki net kuralim bir işe yaramasi.

Protein tozu da olur ama hangi marka ve hangi seti istiyor biliyor musun? Değiştirme şansı olan bir yerden al bari
Kesinlikle katılıyorum size.
Protein tozunda karar kılarsam öğrenirim detayları teşekkür ediyoruum :)

Tesbih alma bence keko gibi.
Bir de parlak ayakkabi ile beyaz çorap giyip ayakkabının arkasına bassın oldu olacak.
Her tesbih kullanan beyaz çorap parlak ayakkabı giymiyor canım ya zevk meselesi biraz :stop: Keko da kürtçe bir kelime adam anlamına gelir herkesin huyu olmuş bilmediği kelimeleri kulaktan dolma kullanmak kürt falan değilim ama bil genede:KK66:

http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/hobby18gr.jpg hobisi yoksa..
biliyorum çok iğrenç bir espri ama yapmasam sanırım içimde kalırdı :(
Konuya gelince,ben tesbih alıyorum çünkü aşırı sever spor gömlek spor ceket giyinir gezmeye giderken ona uygun guzel ama pahalı tespihleri var ben daha ucuz alıyorum maalesef ki :D sonra parfüm alırım,ebru yaptığım için ebrularımdan hediye ediyorum,aynı tişörtlerden almıştım,atkı boyunluk örmüştüm ama yaz şimdi aynı spor ayakkabı olabilir kol saati olur protein tozu lazımsa alsan sevinebilir tabi :)

Back