Hobisi olmayan erkeğe hediye?

Çiftler için olan spor ayakkabılar çok tatlı duruyor bence ya da birlikte kullanabileceğiniz takım şeklinde olan şeyler benim çok hoşuma gidiyor (saat yüzük bileklik ayakkabı vs) pahalı şeyler almak zorunda değilsin küçücük ama sizin için anlamlı olsun

Kesinlikle katılıyorum size.
Protein tozunda karar kılarsam öğrenirim detayları teşekkür ediyoruum :)

Tesbih alma bence keko gibi.
Bir de parlak ayakkabi ile beyaz çorap giyip ayakkabının arkasına bassın oldu olacak.
Her tesbih kullanan beyaz çorap parlak ayakkabı giymiyor canım ya zevk meselesi biraz Keko da kürtçe bir kelime adam anlamına gelir herkesin huyu olmuş bilmediği kelimeleri kulaktan dolma kullanmak kürt falan değilim ama bil genede

http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/hobby18gr.jpg hobisi yoksa..
biliyorum çok iğrenç bir espri ama yapmasam sanırım içimde kalırdı
Konuya gelince,ben tesbih alıyorum çünkü aşırı sever spor gömlek spor ceket giyinir gezmeye giderken ona uygun guzel ama pahalı tespihleri var ben daha ucuz alıyorum maalesef ki sonra parfüm alırım,ebru yaptığım için ebrularımdan hediye ediyorum,aynı tişörtlerden almıştım,atkı boyunluk örmüştüm ama yaz şimdi aynı spor ayakkabı olabilir kol saati olur protein tozu lazımsa alsan sevinebilir tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…