masllah canim harikasin
el emegi göz nuru degerine paha bicilmezkaydirigubbakcemile5
masallah sende bu konuda süpersin tatlim ellerine emegine saglikopuyorumnanaktan
çooook mutluyum kızlar ,sonunda bu takımı bitirdim .
ilk defa bu kadar elimde uzun süren bi iş oldu ,artık üzerine kim geldiyse ,dermişimmmm kikikiki
bu takımın parçaları benim evime pek uygun değil ama yinede resimlemeye çalıştım
3 üncü resimdeki aslında sehpa örtüsü ,malum benim salonda orta sehpa yok kullanmıyorum bundan dolayı masa üzerinde resimledim :)
Ay abla sonunda takimi bitirmisim yazmisin ya kizim yaptigin kisiyi hatirlasana bir agirmi agir canli yaniiiiiiii....normeeeeeeelllllllllllllll hatundan kaynaklaniyo duymasin heuheuheu
selinayca88 arkadaşın isteği üzerine küpeli çiçeğinin adım adım yapılışını açıkladım kızlar sitemi ziyaret ederseniz bulacaksınız ve bu arada bu bir çanta olacak yine bir arkadaşın isteği üzerine bambu sapın nasıl dikildiğini resimleyeceğim ama önce uygun renk astar almam gerekiyor en kısa zamanda onu da resimlerim
on parmagında on marifet sizin için az olsa gerek gümüş iş harika olmuş sehpalarınız tabagınız salon takımınız çok güzel olmuş salon takımının kumaşı nasıl bir kumaş kenarı yapılı ben köylü bezi var onun kenarlarıda aynı simli elerinize saglık paylaşımınız içinde teşekürler