Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nakış Hobi Dünyam
- Konu Sahibi tijeen
- Başlangıç Tarihi
Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?maaşallaharkadaşım.sende benim gibi hemen tüm el işlerine merak sarmışsın.ama hakkınıda vermişsin.ellerine sağlık canım
tşkler hazalcım :)
ilk olarak iki pano çalışmıştım bunları sizinle paylaşacağım ,umarım beğenirsiniz
ellerinize sağlı ya ben çok meraklıyım ama yapamıyorum:)
son çalışmam bir bohça :)
Büzgü gülün yapılış açıklaması http://www.kadinlarkulubu.com/kurde...l-nakisinda-buzgulu-gul-yapimicok-sahane.html
Zarf gülün yapılış açıklaması http://www.kadinlarkulubu.com/kurde...290829-zarf-gulu-yapilisi-kurdela-nakisi.html
buna bittim:) nefis olmuş
Bu gün kursta çalıştığım, cam üzeri dekupaj tabak
yapılışı bu linkden görebilirsiniz ; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10002476#post10002476
kolay gelsin hanımlarrr :)
çok güzeller:)marifet işte
eski bir gümüş şekerliğim vardı şeklini çok seviyorum ama sürekli kararmasından bıkmıştım. ben parlatıyom o kararıyordu en sonunda yenilen ben oldum kikikikiki
ama pes etmedim :)
son halini beğenecekmisiniz bakalım bence cici oldu :)
objemizi sirke ile güzelce yıkıyoruz
sirkeli olarak kenarda kendi kendine kurumaya bırakıyoruz
bu şekilde 24 saat beklemesi gerekiyor
beyaz renk ile bir kat boyuyoruz(buna astar boya denir)
daha sonra istediğimiz renk ile 2-3 kat boyuyoruz ben inci beyazı ile boyadım
son katı sünger yada stensıl fırça ile atmamız gerekiyor(tamamen kapatıyor )
gümüş renk ile bazı yerlerini renklendirdim
varak süt miksiyonu, (bir parça kağıdı buruşturup )kağıt yardımı ile objenin üzerine tamponladım 3-5 saat sonra gümüş rengi tül varak uyguladım
en son sprey vernik atıp silikontabanca yardımı ile savaroski taşlar yapıştırdım
ay walla anlatımı daha çok yordu kikikii
sizmi yaptınız resimler size mi ait süper valla:)
sizmi yaptınız resimler size mi ait süper valla:)
on parmağınız da on marifet keşke ben de yapabilsem ama kurslara katılmayı düşünüyorum:)
hepsini kendim yaptım ,kendi fotolarım canım
evet kurslara katılmanın çok faydası var
insan kendini geliştiriyor,yeni şeyler öğrenip ufku açılıyor
ben yapamam diyenler bile (kurs arkadaşlarımdan olmuştu) çok güzel şeyler ortaya çıkarıyorlar
yeni birşeyler üretmenin keyfi de bambaşka kikikikii
evet kurslara katılmanın çok faydası var
insan kendini geliştiriyor,yeni şeyler öğrenip ufku açılıyor
ben yapamam diyenler bile (kurs arkadaşlarımdan olmuştu) çok güzel şeyler ortaya çıkarıyorlar
yeni birşeyler üretmenin keyfi de bambaşka kikikikii
maaşallaharkadaşım.sende benim gibi hemen tüm el işlerine merak sarmışsın.ama hakkınıda vermişsin.ellerine sağlık canım
tşkler canım beğenmenize sevindim :)
ellerınıze emegınıze saglık..begendım kopyaladım:)
beğenmiş olmanıza bende memnun oldum tşkler : )
- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
- 248
- 18 Temmuz 2014
- 1.858
- 259
- 93