hm22'nin YGS - LYS günlüğü

bu not tutma olayını sevdim bu aralar ben çalışamıyorum hastayım.okulda olunca biraz boşladım sanki.not tutarken ders ders ayırdın mı yoksa karışık mı yazıyorsunS:

Geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsin umarım. Zaten normalde not çıkarıyorum ayrı ayrı dosyam var bu sadece en en önemli gelen ve unutacağım şeyler benim için, o yüzden hepsini bir olarak tutuyorum.

Geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsin umarım. Zaten normalde not çıkarıyorum ayrı ayrı dosyam var bu sadece en en önemli gelen ve unutacağım şeyler benim için, o yüzden hepsini bir olarak tutuyorum.

teşekkür ederim:) normalde bende a4 kağıdına not çıkarıyorum da bu şekilde sorulardaki bilmediklerimi yazmak aklıma gelmedi hiç

teşekkür ederim:) normalde bende a4 kağıdına not çıkarıyorum da bu şekilde sorulardaki bilmediklerimi yazmak aklıma gelmedi hiç

Ben biraz ufak şeylerden motive olan birisiyim, o yüzden sürekli onu da yapayım bunu da yapayım modundayım Bazısı işime yarıyor bazısını 3-5 kere yapıp bırakıyorum

Ben biraz ufak şeylerden motive olan birisiyim, o yüzden sürekli onu da yapayım bunu da yapayım modundayım Bazısı işime yarıyor bazısını 3-5 kere yapıp bırakıyorum

benim motivasyon iyice durdu iki karpuz bir koltuğa sığmazmış benim ki de o hesap işte.

benim motivasyon iyice durdu iki karpuz bir koltuğa sığmazmış benim ki de o hesap işte.

Çok normal, okulun yorgunluğu ile sınav çalışmasının beraber gitmesi gerçekten zor ve yorucu hak veriyorum yani .. Ama eğer çalışmaya devam etmeyi düşünüyorsn bayramı çok iyi değerlendir.

Çok normal, okulun yorgunluğu ile sınav çalışmasının beraber gitmesi gerçekten zor ve yorucu hak veriyorum yani .. Ama eğer çalışmaya devam etmeyi düşünüyorsn bayramı çok iyi değerlendir.

öyle yapmaya karar verdim bir de hastayım tadım tuzum yok.atesim olunca hiçbirsey yapasım gelmiyor yatıp duruyorum boş boş.kendime olan güvenim azaldı o gaza gelen kişiyi göremiyorum sanki karşımda neden böyle oldu bilmiyorum.bazen diyorum hiç uğraşma devam et okuluna diye.

Genelde olan şey bu, okul başlayana kadar tekrar girmeyi düşünmek ama okullar açılınca hem derslerin yoğunluğu hem okula alışmak derken daha zor oluyor o motiveyi sağlamak ..

Bugün gündüz temizlik yaptım, bütün gün onunla uğraştım, dip bucak olsun diye, akşam üstü de dışarı çıktık, yemek yemek yeriz diye düşünüyorduk, yeni geldik, bugün böylelikle keyif günü olup gitti, güzel de oldu.

Ahh şu eczacılık bir olsun, her gün 1 kitap bitireceğim, kitap okumayı çok seven ben ders çalışacağım derken ayda 2 kitap ancak okuyabilirsem okuyorum artık ve çok eksikliğini hissediyorum ..

Eki Görüntüle 831317

Herkesin bayramı kutlu olsun kızlar, şeker gibi bir bayram diliyiroum, fakat güzel zaman geçirirken de bayrama 5 ay 8 gün kaldığını unutmadan çalışmaların ihmal edilmemesini umuyorum ..

Bu Behzat hocanın yazdıklarından bir alıntı, benim için çok şey ifade etti, belki benim gibi düşünenler olur diye paylaşıyorum ..

Ne istiyorsun?
Soru bu.
Zirve mi?
Zirveler zor değildir, çok zordur. Zirveler yalnızdır. Zirve için mücadele daimidir, adamı dinlendirmez, zirveye çıkınca bitmez.. Orada kalmanın mücadelesi başlar sonrasında.
Ben ya hiç çalışmayın, ya da zirve için çalışın derim. Her birinize.
9 saat uyku yerine 6 saat uyku.. Günde 3 saat demek. Kalan 7 ayda 630 saat demek. Sence birileri bu ilave çalışma ile nefesini ensende hissettirebilir mi sana. Bu kadar yaklaşırsa seni geçebilir mi? Hayır diyemezsin buna bence. Ya geçerse?
Bende ya geçerse kısmı yoktur. Geçememeli.
Elinden geleni yap. Bazen bu da yetmeyebilir. Elinden gelenin fazlasını yap o zaman. O 3 saate ihtiyacımız var bizim. Avcumuzun içinden hayallerimizi sabah erken kalkamadık diye alamamalılar. Bu kadar kolay olmamalı.
Ki sen Tıp okuyacaksın. Seni ömür boyu uyutmayacaklar. Telefonun gecenin bir yarısı acil ameliyata çağırıldıgın ıcın calacak. Ve sen bu benım tercıhımdı dıyeceksın. Vasatla idare etme.. Daima en iyisi ol!

Hm22 burada da buldum seni Bende aynı sınava hazırlanıyorum biliyorsun

Ben TM'yim burada ki arkadaşlar hep sayısal galiba :44:

Hm22 burada da buldum seni Bende aynı sınava hazırlanıyorum biliyorsun

Ben TM'yim burada ki arkadaşlar hep sayısal galiba :44:

Hoşgeldin Mercani ..
Kiloları verdik beraberce, sınavı da kazandık mı tamamdır ..
Genelde sayısal ağırlıklı evet ama tmde var diye biliyorum.

Hoşgeldin Mercani ..
Kiloları verdik beraberce, sınavı da kazandık mı tamamdır ..
Genelde sayısal ağırlıklı evet ama tmde var diye biliyorum.

Hoşbuldum. İnşallah kazanırız yani bu sene sanki bu sınav daha bi önemli hale geldi benim için.

Dün ygs 5 hamlenin 2. hamlesinden matematik kimya ve tarihi çözdüm, bugün tamamlarım devamını diye düşünüyorum.
Şu bayram tatili benim için o kadar güzel oldu ki, son zamanlarda pek keyfim yerinde değildi, aşırı bir motivasyon oldu, bol bol gezdik, yabancı dizilerden uzak duruyordum zaman kaybettiriyor diye sabaha kadar yabancı dizi izledik, oyun oynadık, kitap okudum, kahve çikolata ve bilim teknik keyfi yaptım.Meğer gün ne kadar uzunmuş da ders çalışırken kısalıyormuş.Olsun sınav bir bitsin her şeye değecek, bazen otururken daha çok yolda hayal kurmaya başlıyorum farketmeden, sınav gününe gidiyorum, sınava giriyorum, sonuçlar belli oluyor, her şeyi tüm ayrıntıları ile hayal ediyorum, sonra kendime geliyorum .. Evrene bol bol güzel düşünceler yolluyorum, stresim eskisine oranla çok iyi, Nil Gün'ün de faydasını gördüğümü hissediyorum. Sınav stresinin yanında konsantrasyon mp3'ünü de dinliyorum, arada uyku için olanı dinliyorum cidden çok gevşetiyor beni ..

Son düzenleme:
Hoşbuldum. İnşallah kazanırız yani bu sene sanki bu sınav daha bi önemli hale geldi benim için.

Önemli olmaz mı hiç, tabi sende de 2. sene stresi vardır, benim için de biliyorsun yıllar sonra hayalim için uğraşıyorum ama bu sene olmazsa olmaz, 2. sene şansım yok yani ..

Sen bu mp3 leri nereden dinliyorsun canım Nil Gün'ün?

Sen bu mp3 leri nereden dinliyorsun canım Nil Gün'ün?

Uzun zaman önce indirmiştim onları içinde baya bir kategori var, kitaplarını falan da okudum beğeniyorum bu kadını ..

Bugün hiç ders çalışmadım, çok da iyi olduğunu hissediyorum bu aranın benim için .. Her çalışmadığımda iyiki erken başlamışım diyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…