bu not tutma olayını sevdim bu aralar ben çalışamıyorum hastayım.okulda olunca biraz boşladım sanki.not tutarken ders ders ayırdın mı yoksa karışık mı yazıyorsunS:
Geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsin umarım. Zaten normalde not çıkarıyorum ayrı ayrı dosyam var bu sadece en en önemli gelen ve unutacağım şeyler benim için, o yüzden hepsini bir olarak tutuyorum.
teşekkür ederim:) normalde bende a4 kağıdına not çıkarıyorum da bu şekilde sorulardaki bilmediklerimi yazmak aklıma gelmedi hiç
Ben biraz ufak şeylerden motive olan birisiyim, o yüzden sürekli onu da yapayım bunu da yapayım modundayımBazısı işime yarıyor bazısını 3-5 kere yapıp bırakıyorum
benim motivasyon iyice durdu iki karpuz bir koltuğa sığmazmış benim ki de o hesap işte.
Çok normal, okulun yorgunluğu ile sınav çalışmasının beraber gitmesi gerçekten zor ve yorucu hak veriyorum yani .. Ama eğer çalışmaya devam etmeyi düşünüyorsn bayramı çok iyi değerlendir.
öyle yapmaya karar verdim bir de hastayım tadım tuzum yok.atesim olunca hiçbirsey yapasım gelmiyor yatıp duruyorum boş boş.kendime olan güvenim azaldı o gaza gelen kişiyi göremiyorum sanki karşımda neden böyle oldu bilmiyorum.bazen diyorum hiç uğraşma devam et okuluna diye.
Hm22 burada da buldum seniBende aynı sınava hazırlanıyorum biliyorsun
Ben TM'yim burada ki arkadaşlar hep sayısal galiba :44:
Hoşgeldin Mercani ..
Kiloları verdik beraberce, sınavı da kazandık mı tamamdır ..
Genelde sayısal ağırlıklı evet ama tmde var diye biliyorum.
Hoşbuldum. İnşallah kazanırız yani bu sene sanki bu sınav daha bi önemli hale geldi benim için.
Dün ygs 5 hamlenin 2. hamlesinden matematik kimya ve tarihi çözdüm, bugün tamamlarım devamını diye düşünüyorum.
Şu bayram tatili benim için o kadar güzel oldu ki, son zamanlarda pek keyfim yerinde değildi, aşırı bir motivasyon oldu, bol bol gezdik, yabancı dizilerden uzak duruyordum zaman kaybettiriyor diye sabaha kadar yabancı dizi izledik, oyun oynadık, kitap okudum, kahve çikolata ve bilim teknik keyfi yaptım.Meğer gün ne kadar uzunmuş da ders çalışırken kısalıyormuş.Olsun sınav bir bitsin her şeye değecek, bazen otururken daha çok yolda hayal kurmaya başlıyorum farketmeden, sınav gününe gidiyorum, sınava giriyorum, sonuçlar belli oluyor, her şeyi tüm ayrıntıları ile hayal ediyorum, sonra kendime geliyorum .. Evrene bol bol güzel düşünceler yolluyorum, stresim eskisine oranla çok iyi, Nil Gün'ün de faydasını gördüğümü hissediyorum. Sınav stresinin yanında konsantrasyon mp3'ünü de dinliyorum, arada uyku için olanı dinliyorum cidden çok gevşetiyor beni ..
Sen bu mp3 leri nereden dinliyorsun canım Nil Gün'ün?
Uzun zaman önce indirmiştim onları içinde baya bir kategori var, kitaplarını falan da okudum beğeniyorum bu kadını ..
Ben bugün o kadar uğraştım indiremedim:/