Canım linki banada gönderir misin rica etsem ?
Dün 4. hamlenin sayısal bölümünün kalanını bitirdim. 236 soru çözdüm.
Behzat hocadan doğruda açılar ve üçgende açıları dinledim.
Doğruda açı ve üçgende açıyı lys simetriden çalıştım, 92 soru çözdüm.
Odtüden de polinomların 36 sorusunu çözdüm.
Bugün evlilik yıl dönümümüz o yüzden muhtemelen pek bir şey çalışamam ..
Dün 4. hamlenin sayısal bölümünün kalanını bitirdim. 236 soru çözdüm.
Behzat hocadan doğruda açılar ve üçgende açıları dinledim.
Doğruda açı ve üçgende açıyı lys simetriden çalıştım, 92 soru çözdüm.
Odtüden de polinomların 36 sorusunu çözdüm.
Bugün evlilik yıl dönümümüz o yüzden muhtemelen pek bir şey çalışamam ..
evlilik yıl dönümünde çalışma bari:) daha nice nice yıldönümlerine :) ben hala toparlanamadım bir de rahatsızım galiba onunda etkisi var.
Nice mutlu yıllara :)
Dün Sİmetriden Matris-Determinant çalıştım. 248 de soru çözdüm. Hiç sevmem bu konuyu dün resmen işkence çektirdim kendime .. Böylelikle Simetrinin 3.kitabı da bitmiş bulunmakta. Matematik 2den limit türev integral kaldı ..
Femin konu özetlisinden de modüler aritmetiğe çalışıp 45 soru çözdüm..
ne yaptın bitirdin mi tüm konuları? benim berbat gidiyor hangi dersler bitti biraz gaza geleyim.
Mat 1 bitti.
Mat 2den limit türev integral kaldı.
Kimyadan çekirdek kimyası elementler organik falan tam bilmiyorum var mı başka konu
Fizikten de tam kalanları bilmiyorum ama manyetizma dalgalar modern fizik olması gerekli.
Biyolojiden Sistemler kaldı.
Geometriyi en baştan tekrar alacağım.
Sanırım şu an için durumum 3 aşağı 5 yukarı bu.
Sen hasta olduğun için mi boşladın iyice ? Vizeler başlamadan çalışsan iyi olur aslında, vize haftanız sabit değilse biri başlar biri biter derken boş kalmak zor olur.
Bir de 1. sınıf derslerini mi alıyorsun yoksa ders saydırıyor musun ?
İlk sınıfta genelde türev integral fizik kimya falan oluyor ya ..
ilk sınıfta zaten genel fizik mat gibi dersler oluyor evet ama bizim okulda bir de saçma sapan kendi koydukları başka okullarda olmayan nasıl desem tartışmaya açık garip dersler var saydırabildiklerim kredisiz derslerhastalığım daha yeni geçti iğneyle onunda etkisi var tabi.ne yapcam bilemiyorum.
Hiç yoktan o derslerin yararını görürsün, hem vizelere finallere çalışırken sınava da çalışmış olursun. Biraz da olumlu yönlerini görmek gerekli değil mi ? Ders saydırma olayı kötü olmuş ama yine de kredisiz derslerden programın rahatlamıştır.
Bence bir an önce ertelemeden başla çalışmaya, hiç ne yapacağım ne edeceğim deme, ne öğrensen ne çalışsan kardır, benim de her ay klasik migren ağrılarım vardır. Bugün sabah bir başladı daha yeni sakinledim.
migren de başa bela değil mi? bizim okulda da bir kızın vardı ağlıyordu resmen o kadar kötü oluyordu.artık hiçbirşey düşünmeden çalışmaya başlayacağım okulu bira askıda kalacak gibi.ben neye çalışsam diye düşünürken bir bakıyorum akşam olmuş gün bitmiş.acaba yılbaşına kadar bitirebilir miyim konuları
Bela ki ne bela. Ben de bugün öyleydim, en son ağladım artık. Bugünlük geçti bakalım yarın ne olacak. Bir de günüm geçince ona çok üzülüyorum.
Konularda nerelerdesin şu an ? Sadece ygs konuları ise biter bence ama lys zor. Temmuzda başladım ben aralıkta biter diye düşünüyorum 5 ay aralıksız çalışarak ancak bitecek gibi .. O yüzden ygsyi ne kadar erken bitirebilirsen kardır diye düşün Lys'ye geç bence. Geçen sene problemim Lysde oldu diyordun çünkü ..
nasıl yapsam ben simdi ya ygsde de çok ilerlemedim mat1 in yarısı bitti geometrinin de.kimyanın bir iki konusu o şekilde.benim mayısa kadar anca biter o zaman hepsi