hm22'nin YGS - LYS günlüğü

Dün üstümde haftanın yorgunluğu vardı sanırım, akşam da maç izlemeye gidince çalışamadım. Sadece hiç bir şey yapmamış olmamak adına 60 tane matematik 1 sorusu çözdüm ama iyi oldu, eşim de kendimi zorlamayayım diye bu hafta notlarını ben temize çekerim telafi etmiş olursun dedi, öyle olunca içim de rahat oldu, en az 1 gün notlarla uğraşıyordum çünkü ..

Bugün deneme çözdüm ve hiç tatmin etmeyen bir sonuç aldım, fenim nasıl bu kadar kötü oldu ben de anlamadım. Yaklaşık 10 puanlıuk bir düşüş var ..

Türkçe : 38.75
Sosyal : 32.5
Matematik : 36.25
Fen : 33.75

Toplam Netim : 141.25
Ygs 2 Puanım : 459

Canım normalde başka bölümde okuyor musun? Kaç yaşındasın özel olmazsa? Ben de 26 yaşımda hazırlanmak istiyorum tıp için ama emin değilim. :/

Canım normalde başka bölümde okuyor musun? Kaç yaşındasın özel olmazsa? Ben de 26 yaşımda hazırlanmak istiyorum tıp için ama emin değilim. :/

Hayır başka bölümde okumuyorum, fen bilgisi öğretmenliği mezunuyum. 22 yaşındayım şu an. Eğer istiyorsan ama gerçekten istiyorsan hiç durma, gerçekten istenilen her şeyin başarılacağına inanıyorum. Sen başka bir işle meşgul müsün ? İÇinde kalan bir durum mu benim gibi ?

Ben inşaat mühendisliği okuyorum. Biraz çalıştıktan sonra tıp kazanmak için sınava girmek istiyorum ama çok geç diyenler de var. Kafam karışık. Umarım kazanırsın. :)

Ben inşaat mühendisliği okuyorum. Biraz çalıştıktan sonra tıp kazanmak için sınava girmek istiyorum ama çok geç diyenler de var. Kafam karışık. Umarım kazanırsın. :)

Kime göre neye göre geç ? İnsanın hayallerine ulaşması için geç diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. 50 yaşımda bile olsam o zaman fırsat bulsam o zaman denerdim diye düşünüyorum.Teşekkür ederim umarım sen de hayaline ulaşırsın.

Dün bir deneme çözdüm.
Sınavın yaprak testlerinden 102 tane biyoloji sorusu çözdüm.
Formülün matematik 1 inden 80 soru çözdüm.
Kimyayı da Celal Aydın'dan çözdüm 32 soru.
Bir de bütün biyolojiyi tekrar ettim iyi oldu.

Geçen hafta toplam 1512 soru çözdüm ..

Hm daha şimdiden netlerin süper ya maşallah seni böyle başarılı görünce psikolojim bozuluyor hafiften

Hm daha şimdiden netlerin süper ya maşallah seni böyle başarılı görünce psikolojim bozuluyor hafiften

Bacaksız hiç bozulmasın, ygs konuları için temelim var, o yüzden daha kolay yapıyorum, biraz da yorumlama yeteneği ama ne yazık ki lys için aynı durumda değilim.. Bir de çok erken başladım çalışmaya temmuz ayıydı, o yüzden hiç moral bozma ve ne çalışsam kardır mantığı ile geçir günlerini ..

Dün Kırılma renk ve merceklere çalışıp 120 soru çözdüm, ayrıca da çözümlü soru videosu izledim çok güzel oldu konu.
Bugün Fem'in 11li denemesini aldım, çok övüyorlardı, mutlaka çözün denilen bir deneme, ben de çözünce yorum yaparım.
Onun haricinde hep yorumlama yeteneği diyorum, aslında baktığımda 5 bilgi ile 10 bilgilik soru çözdüğümü görüyorum.Nedenini dün fark ettim, yıllardır nerede bilgi yarışması var hep izlemişimdir, izlerken sürekli bir şeyler hakkında yorum yaparken oluşmuş.Özellikle izlemeyenler için kim milyoner olmak isteri düzenli takip etmelerini tavsiye ederim.
Ayrıca artık ösym süpriz sorular sorarken güncel bilgileri de takip ediyor, bunun için de bilim teknik dergisinin çok etkili olacağına inanıyorum. Geçeb sene lysde yıldızlarla ilgili bir soru çıkmıştı, o soruda sorulan yıldızlar bilim tekniğin yanlış hatırlamıyorsam temmuz sayısında yer alıyordu, haziran da olabilir.Bugün ayki bilim teknik ayrı bir hoşuma gittiği için paylaşmak istedim, yanında da sinir sistemi posteri ve dünyamız ile ilgili bir cd hediye ..

Nil Gün'ün ses mplerinin de ben de ciddi bir rahatlama ve konsantrasyon etkisi olduğuna inanıyorum, bugün mesela diziler konusuna çalıştım normalde ara verirdim 45 dakika 1 saatte bir, bugün 1.30 saati geçtikten sonra konu bitince bırakayım dedim de bıraktım, konunun sorularını da her zamankinden daha çabuk kavradığımı farkettim, ilgilenenlerin bilgisine ..

fizik için hangi videoyu izledin bir de simetriden mi çalışıyordun sen fizik kimyayı

fizik için hangi videoyu izledin bir de simetriden mi çalışıyordun sen fizik kimyayı

Fizik için ben nurten yılmazı çok beğeniyorum onu izledim. Evet simetriden çalışıyorum.Fiziği güzel ama kimyası konusunda çok iyi diyemeyeceğim ..

Dün diziler konusuna çalıştım 140 soru çözdüm.
Sonra teknofemden bitki biyolojini dinledim 2 saat civarıydı, inat ettim bitireyim diye ama video dinlemek benlik bir durum değil, konsantre olmakta çok zorlanıyorum o yüzden biyoloji gibi derslerde bir daha tekrar etmem. SOnrasında simetriden bitki biyolojisine çalışmaya başladım ama yarısında uyuyup kalmışım.
Bugün konuyu bitirip sorularını çözerim artık ..

Femin yeni çıkan 11li yeşil denemesini çözdüm, kesinlikle övüldüğü kadar değil, öncelikle onu söylemeliyim.
Onun haricinde felsefe ve türkçede eski denemelerindeki sorulardan vardı, femin miydi güvenderin mi tam çıkaramadım ama.
Sosyal de coğrafya haricinde genelde yorum soruları vardı.Bu benim işime geldi.
Ayrıca din soruları eklenmişti.
Ne çok iyi ne çok kötü diyebilirim, ortalama bir yayın olmuş, bol deneme çözmek isteyenler için alternatif olarak değerlendirilebilir.

Türkçe : 38,75
Sosyal :33,75
Matematik :36,25
Fen :36.25

Toplam Netim : 144
Ygs 2 Puanım : 471

bende güvenderin 10 fasikül deneme sini aldım ama hiç çözmedim daha nasıldır bilmiyorum.

bende güvenderin 10 fasikül deneme sini aldım ama hiç çözmedim daha nasıldır bilmiyorum.

Femden biraz daha kolay, başlangıç için iyi olabilir ama bir süre sonra çok alışılıyor soru tiplerine ..

Femden biraz daha kolay, başlangıç için iyi olabilir ama bir süre sonra çok alışılıyor soru tiplerine ..

benim için iyi olur o zaman en azından alıştırma olur ben herhalde aralık gibi anca başlarım deneme çözmeye.

benim için iyi olur o zaman en azından alıştırma olur ben herhalde aralık gibi anca başlarım deneme çözmeye.

Ben de güvenderle başlamıştım iyi oluyor gerçekten başlangıç için, çözümlü olması da bir avantaj tabi ..

Dün 1 deneme çözdüm ve Lys Simetriden Bitki Biyolojisini bitirip 150 soru çözdüm. Yaklaşık 70 sayfaydı, bitmedi gitti konu çok uzun ve sıkıcıydı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…