Dün 1 deneme çözdüm ve Lys Simetriden Bitki Biyolojisini bitirip 150 soru çözdüm. Yaklaşık 70 sayfaydı, bitmedi gitti konu çok uzun ve sıkıcıydı ..
merhaba hm sen tam olarak deneme çözmeye ne zaman başladın ? bizlere ne zaman başlamamızı önerirsin ve hangi yayınların denemelerini önerirsin
Rica ederim ilk soruyu anlamazsın sanıyordum biraz karışık gibi duruyordu çözüm.Neyse anlamışsın:)
o kadar itinalı yazmışsın ki anlamasam ayıp olurduşaka bir yana senden iyi öğretmen olur bak.
Bugün LYS simetriden kombinasyon ve binoma çalışıp 180 soru çözdüm.
Formülün mat 1inden de 60 soru çözdüm.
Yarın itibariyle Femin 5 hamlede ygssine başlayıp ayın 22sine kadar bitirmeyi hedefliyorum. Hem Ygs konularının tekrarı olur hem de konu çalışmaları arasında ufak bir dinlenme diye düşünüyorum.
Bende de var o kitaptan geçen yıl almıştım güzel kitap
Aslında sınav öncesi çözmeyi düşünüyordum ama sorular kolay diye okuyunca sınav öncesi zaman kaybetmelik değil gibi geldi, ben de bir tekrar olsun dedim başladım ..
nasıl soruları kolaymıymış
Aslında sınav öncesi çözmeyi düşünüyordum ama sorular kolay diye okuyunca sınav öncesi zaman kaybetmelik değil gibi geldi, ben de bir tekrar olsun dedim başladım ..
İyi yapmışsın aslında bende ona başlasam şimdiden hiç fena olmaz
o enerji içeceğini nerden bulablirizBugün 5 hamlenin ilk hamlesini bitirdim, ilk gözlemlerim, sosyal bölümünü beğendim, sözelciler için ideal, geometride çok zorlanmamak moral oldu, onun haricinde ufak tefek unuttuğum yerleri görmem iyi oldu. Çözemediğim yeni gördüğüm de az sayıda da olsa soru tipi gördüm.Eşit ağırlıkçılar için mutlaka çözmelerini tavsiye ederim, fen için çok faydalı olacaktır.
Bu arada bir süredir uyguladığım bazı şeyleri yazacaktım unutuyorum.
Küçük bir kutu yaptık kendime, çözemediğim soruları hemen ufak not kağıtlarına yazıp bu kutuya atıyorum, soruyu çözdükten veya çözdürdükten sonra soruların cevaplarını arkasına yazıp bu kutuda biriktiriyorum, sonra dönüp tekrar bakıyorum.
Küçük bir not defteri tutmaya başladım, denemelerde yanlış yaptığım noktaları not alıyorum, bazen konu çalışırken de aa bak ben bunu unuturum kesin deyip renkli renkli yazıyorum sonra unutmuyorum tabi o kadar yazınca ama yine de arada okuyorum.
Ayrıca yorgun mu hissediyorum, ders çalışamıyor muyum hemen bir charger enerji içeceği tüketiyorum. Her gün tüketmeme konusunda dikkat ediyorum fakat içtiğimde çok etkisini görüyorum. Bu enerji içeceğinin diğerlerinden farklı kalp krizini tetiklememesi .. Gayet sağlıklı yine. Reklamlar sona erdi
Yakın zamanda eşimin işleri yoğunlaşacakmış, o yüzden bu sıralarda biraz programımı hafifleteceğim, eşimle zaman geçirip yoğun zamanları daha iyi değerlendirmeyi düşünüyorum.
Bu hafta çözdüğüm soru sayısını da yazarak susayım en iyisi çenem düştü, toplam 1770 soru çözmüşüm.
Bugün 5 hamlenin ilk hamlesini bitirdim, ilk gözlemlerim, sosyal bölümünü beğendim, sözelciler için ideal, geometride çok zorlanmamak moral oldu, onun haricinde ufak tefek unuttuğum yerleri görmem iyi oldu. Çözemediğim yeni gördüğüm de az sayıda da olsa soru tipi gördüm.Eşit ağırlıkçılar için mutlaka çözmelerini tavsiye ederim, fen için çok faydalı olacaktır.
Küçük bir kutu yaptık kendime, çözemediğim soruları hemen ufak not kağıtlarına yazıp bu kutuya atıyorum, soruyu çözdükten veya çözdürdükten sonra soruların cevaplarını arkasına yazıp bu kutuda biriktiriyorum, sonra dönüp tekrar bakıyorum.
Küçük bir not defteri tutmaya başladım, denemelerde yanlış yaptığım noktaları not alıyorum, bazen konu çalışırken de aa bak ben bunu unuturum kesin deyip renkli renkli yazıyorum sonra unutmuyorum tabi o kadar yazınca ama yine de arada okuyorum.
Ayrıca yorgun mu hissediyorum, ders çalışamıyor muyum hemen bir charger enerji içeceği tüketiyorum. Her gün tüketmeme konusunda dikkat ediyorum fakat içtiğimde çok etkisini görüyorum. Bu enerji içeceğinin diğerlerinden farklı kalp krizini tetiklememesi .. Gayet sağlıklı yine. Reklamlar sona erdi
Yakın zamanda eşimin işleri yoğunlaşacakmış, o yüzden bu sıralarda biraz programımı hafifleteceğim, eşimle zaman geçirip yoğun zamanları daha iyi değerlendirmeyi düşünüyorum.
Bu hafta çözdüğüm soru sayısını da yazarak susayım en iyisi çenem düştü, toplam 1770 soru çözmüşüm.
o enerji içeceğini nerden bulabliriz
Çok iyi gidiyorsun bunlar hep erken çalışmaya başlamanın faydaları bence
Bu arada kutu olayı güzelmiş.
Bende beş hamleyi sonraya bırakayım madem dediğin gibi sınava yakın çözüp tekrar etmiş olayım ..
Çok net fikrim yok ama büyük marketlerde bulunur diye düşünüyorum enerji içeceklerinin olduğu bölümlerde.
Dediğin gibi erken başlamanın büyük faydasını görüyorum, bir yerde yoruldum mı sıkıldım mı hemen ona göre kendimi ayarlama şansım oluyor erken başladığımdan.
Deneyip hoşuma giden, bana faydası olduğunu düşündüğüm şeyleri mümkün oldukça burada paylaşıyorum faydalananlar olursa diye.
Acaba 5 hamle tarzında başka kitap var mı güvender vardı sanırım ama tek elden çıkan yayınlara çok ağırlık vermek yerine biraz farklı yayınlara bakmak istiyorum.
Bugün 5 hamlenin ilk hamlesini bitirdim, ilk gözlemlerim, sosyal bölümünü beğendim, sözelciler için ideal, geometride çok zorlanmamak moral oldu, onun haricinde ufak tefek unuttuğum yerleri görmem iyi oldu. Çözemediğim yeni gördüğüm de az sayıda da olsa soru tipi gördüm.Eşit ağırlıkçılar için mutlaka çözmelerini tavsiye ederim, fen için çok faydalı olacaktır.