Bugünkü çalışmamı da tamamlamış bulunuyorum.
Benim için çok yorucu bir gündü, konuların az olduğuna bakmayın 5 saate yakın zamanımı aldı.
Simetri ygs geometriden paralel kenar ve eşkenar dörtgene çalıştım arkasından da 65 soru çözdüm, tamamı doğru. ( Bundan sadece 1 ay önce üçgende açılar çözerken bile zorlanan ben için çok büyük gelişmeler gösteriyorum, bugün okuduğum bir yazı da biz önce çalışma isteğinin gelmesini arkadan çalışmayı sonrasında ise başarı gelmesini bekliyoruz oysa bu gerçekte bu böyle gerçekleşmiyor, önce çalşmaya başlıyoruz, sonrasında başarı geliyor ondan sonrasında çalışma isteği diyordu, geometrimdeki gelişmeyle bu sözün çok doğru olduğunu kendime kanıtlamış bulunmaktayım.)
Ve sonrasında Simetri Lys Kimyadan atomun yapısına çalıştım ( Evet bildiğiniz atomun yapısı ne kadar kolay değil mi hiç değilmiş, klasik atomla ilgili bilgilerden önce atom modellerinden girdi, siyah cisimlerin ışımasına geçti, oradan lyman, paschen derken bir fotoelektrik olay oradan bir sürü ezber bilgi derken saatler sürdü ( ezber bilgi deyipo geçemiyoruz bu seneki lys sınavından sonra) sadece 40 sayfa salt bilgi vardı ama inat ettim ve bitirdim.) o kadar saat çalışmanın üzerine çözdüğüm 112 sorucuğun hepsinin doğru çıkması az bile bence.
Yorgun ama mutluyum.